Bezoek Haas op TechniShow 2020 | Van 17 t/m 20 maart 2020

30 januari, 2020

Home » Alle berichten » Bezoek Haas op TechniShow 2020 | Van 17 t/m 20 maart 2020

Bezoek Haas op TechniShow 2020 | Van 17 t/m 20 maart 2020

Het event voor innovatieve, industriële productietechnologie

Over een aantal weken is het weer zover: TechniShow 2020. Het grootste en meest complete platform van de maakindustrie waar innovatieve, industriële productietechnologieën worden gepresenteerd. Als officiële Haas Factory Outlet is Landré natuurlijk aanwezig tijdens deze beurs, zodat wij u kennis kunnen laten maken met de nieuwste Haas bewerkingscentra. Tevens hebben wij speciaal voor deze gelegenheid de Haas F1 auto naar onze stand gehaald. En om het feestje helemaal compleet te maken kunt u tijdens uw bezoek aan TechniShow ook nog kaarten winnen voor de Formule 1 in Zandvoort dit jaar. Lees dus vooral verder als u meer wilt weten over onze Haas stand of als u ons wilt bezoeken!

TechniShow 2020 is hét moment om de toekomst van de maakindustrie te zien, horen, voelen en proeven. U zet met uw bezoek de volgende stap in slimme productie optimalisatie. Tijdens de beurs staan uw behoeften centraal en wordt er gekeken naar hoe u uw productiviteit kunt verhogen en hoe u klantspecifiek kunt produceren. Daarnaast bent u na uw bezoek op de hoogte van de meest recente (productie) technologieën, waaronder die van Haas. Wij nodigen u bij deze dan ook graag uit voor een bezoek aan onze stand. U kunt ons vinden in:

Hal 12 – Stand C072

Wilt u ons bezoeken? Dan kunt u zich via onderstaande button gratis registreren!

Onderaan deze pagina vindt u extra informatie over TechniShow 2020.

Beurs gegevens

Openingstijden:

  • Dinsdag 17 maart 2020
  • Woensdag 18 maart 2020
  • Donderdag 19 maart 2020
  • Vrijdag 20 maart 2020
10.00 uur – 19.00 uur
10.00 uur – 19.00 uur
10.00 uur – 21.00 uur
10.00 uur – 17.30 uur

Adres: Jaarbeurs, Utrecht
Kosten: Bezoek is gratis
Website: https://www.technishow.nl/

Geef uw bezoek aan TechniShow 2020 aan ons door

Onze verkoopspecialisten vertellen u graag alles over de nieuwste ontwikkelingen, machines en mogelijkheden van Haas en geven u wanneer gewenst advies op maat. Wilt u er zeker van zijn dat u ons niet misloopt? Dan kunt u uw bezoek via onderstaand formulier aan ons doorgeven. Wij zorgen dan dat één van onze verkoopspecialisten voor u klaar staat!

Let op: wanneer u uw voorkeursdag aan ons doorgeeft bent u niet automatisch geregistreerd voor een bezoek aan TechniShow. U dient zich via bovenstaande button te registreren.

5 redenen om TechniShow 2020 te bezoeken
  1. U bent in één keer op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen de maakindustrie;
  2. U krijgt handvatten aangereikt om de synergie tussen techniek, processen en mensen vorm te geven in uw organisatie;
  3. U komt meer te weten over actuele thema’s dankzij circa 425 exposanten en veel activiteiten en sessies;
  4. U woont inspirerende praktijkcases en best practices van organisaties bij;
  5. U en uw collega’s gaan naar huis met inspiratie om gezamenlijk een start te maken met de optimalisatie van het productieproces.
Gelijktijdig met ESEF Maakindustrie

Technishow vindt dit jaar gelijktijdig met ESEF Maakindustrie plaats. Dit is hét event voor slimme maakoplossingen. Het vormt een uitstekende aanvulling op het aanbod van TechniShow. Samen tonen de beurzen de alternatieven op dé vraag van de maakindustrie. U leest op https://www.esef.nl/ meer informatie over deze beurs.

Categorieën

Laatste nieuws

Het ontstaan van Landré in 1862

Het ontstaan van Landré in 1862

Landré heeft een rijke historie. In zijn intussen 155 jarig bestaan is er natuurlijk een hoop gebeurd. Dit begon allemaal bij meneer Landré die een brief verzond aan zijn toenmalige compagnon. In sierlijke letters vroeg hij om een mondelinge afspraak om zaken te bespreken die hij liever niet per mail, eehh brief, besprak. Hieruit ontstond Landré. Zie hier onder het transcript van de 158 jaar oude brief.

Het nieuwste Toyoda 5-assige bewerkingscentrum | februari 2020

Het nieuwste Toyoda 5-assige bewerkingscentrum | februari 2020

Toyoda is verheugd om zijn nieuwste toevoeging aan de 5-assige familie, het FH630SX-i 5-Assig Horizontaal bewerkingscentrum, te introduceren. De machine combineert de beste prestaties in zijn klasse, hoog koppel en gelijktijdige 5-assige bewerking – produceren van complexe onderdelenbewerking en multi-oppervlakteverwerking allemaal in één opstelling.

TechniShow | Terugblik 2018

TechniShow | Terugblik 2018

Wist u dat het in maart alweer tijd is voor TechniShow 2020? Dit is het grootste en meest complete platform voor de maakindustrie in de Benelux. Een evenement waar wij al …