Bezoek Haas op TechniShow 2020 | Van 17 t/m 20 maart 2020

30 januari, 2020

Bezoek Haas op TechniShow 2020 | Van 17 t/m 20 maart 2020

Let op: TechniShow gaat niet door van 17 t/m 20 maart 2020. Lees hier meer.

Het event voor innovatieve, industriële productietechnologie

Over een aantal weken is het weer zover: TechniShow 2020. Het grootste en meest complete platform van de maakindustrie waar innovatieve, industriële productietechnologieën worden gepresenteerd. Als officiële Haas Factory Outlet is Landré natuurlijk aanwezig tijdens deze beurs, zodat wij u kennis kunnen laten maken met de nieuwste Haas bewerkingscentra. Tevens hebben wij speciaal voor deze gelegenheid de Haas F1 auto naar onze stand gehaald. En om het feestje helemaal compleet te maken kunt u tijdens uw bezoek aan TechniShow ook nog kaarten winnen voor de Formule 1 in Zandvoort dit jaar. Lees dus vooral verder als u meer wilt weten over onze Haas stand of als u ons wilt bezoeken!

TechniShow 2020 is hét moment om de toekomst van de maakindustrie te zien, horen, voelen en proeven. U zet met uw bezoek de volgende stap in slimme productie optimalisatie. Tijdens de beurs staan uw behoeften centraal en wordt er gekeken naar hoe u uw productiviteit kunt verhogen en hoe u klantspecifiek kunt produceren. Daarnaast bent u na uw bezoek op de hoogte van de meest recente (productie) technologieën, waaronder die van Haas. Wij nodigen u bij deze dan ook graag uit voor een bezoek aan onze stand. U kunt ons vinden in:

Hal 12 – Stand C072

Wilt u ons bezoeken? Dan kunt u zich via onderstaande button gratis registreren!

Onderaan deze pagina vindt u extra informatie over TechniShow 2020.

Beurs gegevens

Openingstijden:

  • Dinsdag 17 maart 2020
  • Woensdag 18 maart 2020
  • Donderdag 19 maart 2020
  • Vrijdag 20 maart 2020
10.00 uur – 19.00 uur
10.00 uur – 19.00 uur
10.00 uur – 21.00 uur
10.00 uur – 17.30 uur

Adres: Jaarbeurs, Utrecht
Kosten: Bezoek is gratis
Website: https://www.technishow.nl/

5 redenen om TechniShow 2020 te bezoeken
  1. U bent in één keer op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen de maakindustrie;
  2. U krijgt handvatten aangereikt om de synergie tussen techniek, processen en mensen vorm te geven in uw organisatie;
  3. U komt meer te weten over actuele thema’s dankzij circa 425 exposanten en veel activiteiten en sessies;
  4. U woont inspirerende praktijkcases en best practices van organisaties bij;
  5. U en uw collega’s gaan naar huis met inspiratie om gezamenlijk een start te maken met de optimalisatie van het productieproces.
Gelijktijdig met ESEF Maakindustrie

Technishow vindt dit jaar gelijktijdig met ESEF Maakindustrie plaats. Dit is hét event voor slimme maakoplossingen. Het vormt een uitstekende aanvulling op het aanbod van TechniShow. Samen tonen de beurzen de alternatieven op dé vraag van de maakindustrie. U leest op https://www.esef.nl/ meer informatie over deze beurs.

Categorieën

Laatste nieuws

FMI Instrumed | juli 2020

FMI Instrumed | juli 2020

Om te kunnen voldoen aan de groeiende vraag naar spinal implants en andere orthopedische implantaten heeft FMI Instrumed de afgelopen jaren flink geïnvesteerd in additieve productiemethodes, waaronder de 3D printtechnologie van GE Additive Arcam EBM en Concept Laser DMLM. In deze klantcase laten we u aan de hand van het verhaal van FMI Instrumed zien …

Webinar Wednesday: wegens succes verlengd! | juni 2020

Webinar Wednesday: wegens succes verlengd! | juni 2020

In deze moeilijke tijden is er wel een Productietechniek die zijn hoofd boven het maaiveld uitsteekt en de meeste andere industrieën uit de brand helpt door zijn flexibiliteit, vele verschillende toepassingen en snelle levertijden: Additive Manufacturing (ofwel 3D Printen)