Bezoek Haas op TechniShow 2020 | Van 17 t/m 20 maart 2020

30 januari, 2020

Bezoek Haas op TechniShow 2020 | Van 17 t/m 20 maart 2020

Let op: TechniShow gaat niet door van 17 t/m 20 maart 2020. Lees hier meer.

Het event voor innovatieve, industriële productietechnologie

Over een aantal weken is het weer zover: TechniShow 2020. Het grootste en meest complete platform van de maakindustrie waar innovatieve, industriële productietechnologieën worden gepresenteerd. Als officiële Haas Factory Outlet is Landré natuurlijk aanwezig tijdens deze beurs, zodat wij u kennis kunnen laten maken met de nieuwste Haas bewerkingscentra. Tevens hebben wij speciaal voor deze gelegenheid de Haas F1 auto naar onze stand gehaald. En om het feestje helemaal compleet te maken kunt u tijdens uw bezoek aan TechniShow ook nog kaarten winnen voor de Formule 1 in Zandvoort dit jaar. Lees dus vooral verder als u meer wilt weten over onze Haas stand of als u ons wilt bezoeken!

TechniShow 2020 is hét moment om de toekomst van de maakindustrie te zien, horen, voelen en proeven. U zet met uw bezoek de volgende stap in slimme productie optimalisatie. Tijdens de beurs staan uw behoeften centraal en wordt er gekeken naar hoe u uw productiviteit kunt verhogen en hoe u klantspecifiek kunt produceren. Daarnaast bent u na uw bezoek op de hoogte van de meest recente (productie) technologieën, waaronder die van Haas. Wij nodigen u bij deze dan ook graag uit voor een bezoek aan onze stand. U kunt ons vinden in:

Hal 12 – Stand C072

Wilt u ons bezoeken? Dan kunt u zich via onderstaande button gratis registreren!

Onderaan deze pagina vindt u extra informatie over TechniShow 2020.

Beurs gegevens

Openingstijden:

  • Dinsdag 17 maart 2020
  • Woensdag 18 maart 2020
  • Donderdag 19 maart 2020
  • Vrijdag 20 maart 2020
10.00 uur – 19.00 uur
10.00 uur – 19.00 uur
10.00 uur – 21.00 uur
10.00 uur – 17.30 uur

Adres: Jaarbeurs, Utrecht
Kosten: Bezoek is gratis
Website: https://www.technishow.nl/

5 redenen om TechniShow 2020 te bezoeken
  1. U bent in één keer op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen de maakindustrie;
  2. U krijgt handvatten aangereikt om de synergie tussen techniek, processen en mensen vorm te geven in uw organisatie;
  3. U komt meer te weten over actuele thema’s dankzij circa 425 exposanten en veel activiteiten en sessies;
  4. U woont inspirerende praktijkcases en best practices van organisaties bij;
  5. U en uw collega’s gaan naar huis met inspiratie om gezamenlijk een start te maken met de optimalisatie van het productieproces.
Gelijktijdig met ESEF Maakindustrie

Technishow vindt dit jaar gelijktijdig met ESEF Maakindustrie plaats. Dit is hét event voor slimme maakoplossingen. Het vormt een uitstekende aanvulling op het aanbod van TechniShow. Samen tonen de beurzen de alternatieven op dé vraag van de maakindustrie. U leest op https://www.esef.nl/ meer informatie over deze beurs.

Categorieën

Laatste nieuws

Befo Almelo B.V. | oktober 2020

Befo Almelo B.V. | oktober 2020

In deze klantcase spreekt Landré met Jan en Nick Noeverman van Befo Almelo B.V.. Tien jaar geleden namen zij Befo Almelo over. Sinds 2019 hebben zij één van Ermaksans prachtmachines staan, namelijk: de Ermak Fibermak Gen-3. Na aankoop werd deze machine de allereerste …

TEQQ automatisering | september 2020

TEQQ automatisering | september 2020

Landré is recent een mooie samenwerking aangegaan met TEQQ. Een bedrijf gespecialiseerd in automatisering voor verspaning. Voor ons als specialist op het gebied van verspanen dus de ideale partner! We zijn de afgelopen periode druk bezig geweest om …

Formeta Metaalwaren B.V. | september 2020

Formeta Metaalwaren B.V. | september 2020

Formeta Metaalwaren B.V. is een toeleverencier voor diverse metalen producten. Dit doen ze naar eigen zeggen met vakmanschap, uiterste precisie en opvallende creativiteit. Wij spraken de eigenaar Duncan Winters over de aanschaf van hun eigen Ermaksan Fibermak Hawk en de overgang van een CO2 laser naar een fiber laser en de samenwerking met Landré.