Update: TechniShow 2020 | Landré niet aanwezig

3 maart, 2020

Update: TechniShow 2020 | Landré niet aanwezig

Landré zal niet deelnemen aan TechniShow

Beste relatie,

De afgelopen dagen hebben wij het nieuws rondom het Corona virus in Europa nauwlettend in de gaten gehouden. Wij vinden de situatie vrij onvoorspelbaar en met deze reden hebben wij besloten om niet aanwezig te zijn op TechniShow 2020 (niet met Haas en niet met Ermaksan). De gezondheid van onze medewerkers en klanten staat te allen tijde voorop en mede daarom hebben we deze beslissing genomen.

Uiteraard is dit voor ons geen makkelijke beslissing geweest, maar wij hopen hiermee proactief bij te kunnen dragen aan het voorkomen van een verdere verspreiding van het virus.

Wij hopen op uw begrip.

Mocht u verder nog vragen hebben, dan horen wij dat graag.

Met vriendelijke groet,

Landré

 

Categorieën

Laatste nieuws

Corona virus: lees hoe wij hier mee omgaan

Corona virus: lees hoe wij hier mee omgaan

De afgelopen maanden staan voor bijna iedereen in het teken van het Corona virus. Uiteraard houden we bij Landré de situatie nauwlettend in de gaten en volgen …

Oakley® | december 2019

Oakley® | december 2019

Nieuwsgierig hoe 3D printing ingezet kan worden tijdens het productieproces? Bekijk dan het verhaal van Oakley. Zij maken tijdens het ontwerpproces van hun sportproducten gebruik van de Multi Jet Fusion 3D printtechnologie van HP om te kunnen voldoen aan …

Het ontstaan van Landré in 1862

Het ontstaan van Landré in 1862

Landré heeft een rijke historie. In zijn intussen 155 jarig bestaan is er natuurlijk een hoop gebeurd. Dit begon allemaal bij meneer Landré die een brief verzond aan zijn toenmalige compagnon. In sierlijke letters vroeg hij om een mondelinge afspraak om zaken te bespreken die hij liever niet per mail, eehh brief, besprak. Hieruit ontstond Landré. Zie hier onder het transcript van de 158 jaar oude brief.