Update: TechniShow 2020 | Landré niet aanwezig

3 maart, 2020

Update: TechniShow 2020 | Landré niet aanwezig

Landré zal niet deelnemen aan TechniShow

Beste relatie,

De afgelopen dagen hebben wij het nieuws rondom het Corona virus in Europa nauwlettend in de gaten gehouden. Wij vinden de situatie vrij onvoorspelbaar en met deze reden hebben wij besloten om niet aanwezig te zijn op TechniShow 2020 (niet met Haas en niet met Ermaksan). De gezondheid van onze medewerkers en klanten staat te allen tijde voorop en mede daarom hebben we deze beslissing genomen.

Uiteraard is dit voor ons geen makkelijke beslissing geweest, maar wij hopen hiermee proactief bij te kunnen dragen aan het voorkomen van een verdere verspreiding van het virus.

Wij hopen op uw begrip.

Mocht u verder nog vragen hebben, dan horen wij dat graag.

Met vriendelijke groet,

Landré

 

Categorieën

Laatste nieuws

Nieuwe toevoeging aan leveringsprogramma: DAVI | januari 2021

Nieuwe toevoeging aan leveringsprogramma: DAVI | januari 2021

Landré presenteert met trots de nieuwste toevoeging aan haar leveringsprogramma. Vanaf 2021 is Landré officieel dealer van DAVI walsoplossingen. DAVI is ontstaan in 1966 in Italië en is ’s werelds grootste fabrikant van heavy-duty plaatwalsen, profielwalsen, en op maat gemaakte walsmachines. De filosofie van DAVI is geheel gebaseerd op …

ERIKS | december 2020

ERIKS | december 2020

In deze klantcase spreekt Landré met Ron Dikken en Roland Schepers van ERIKS Nederland. Sinds dit jaar hebben zij een nieuwe 2KW fiberlaser, de Ermaksan Raptor, staan in hun locatie in Elsloo. Na aanschaf van de Raptor kon de locatie Elsloo weer als back-up dienen voor de productie locatie in Rotterdam-Botlek. Stilstaan was verleden tijd en ook de locatie Elsloo is weer up to speed.