Update: TechniShow 2020 | Landré niet aanwezig

3 maart, 2020

Update: TechniShow 2020 | Landré niet aanwezig

Landré zal niet deelnemen aan TechniShow

Beste relatie,

De afgelopen dagen hebben wij het nieuws rondom het Corona virus in Europa nauwlettend in de gaten gehouden. Wij vinden de situatie vrij onvoorspelbaar en met deze reden hebben wij besloten om niet aanwezig te zijn op TechniShow 2020 (niet met Haas en niet met Ermaksan). De gezondheid van onze medewerkers en klanten staat te allen tijde voorop en mede daarom hebben we deze beslissing genomen.

Uiteraard is dit voor ons geen makkelijke beslissing geweest, maar wij hopen hiermee proactief bij te kunnen dragen aan het voorkomen van een verdere verspreiding van het virus.

Wij hopen op uw begrip.

Mocht u verder nog vragen hebben, dan horen wij dat graag.

Met vriendelijke groet,

Landré

 

Categorieën

Laatste nieuws

Hoe Landré op dit moment omgaat met machine instructies

Hoe Landré op dit moment omgaat met machine instructies

Dat er in deze periode aanspraak wordt gedaan op vrijwel iedereen zijn aanpassingsvermogen is welbekend. We moeten voorlopig allemaal zorgen dat we afstand bewaren en niet met teveel mensenan in één ruimte aanwezig zijn. Ook wij hebben dus ons best moeten doen om onze instructies ‘corona proof’ door te laten gaan.

Havatec | mei 2020

Havatec | mei 2020

Overweegt u om te investeren in 3D printing, maar wilt u graag weten hoe dit in de praktijk werkt en hoe andere bedrijven dit integreren in het productieproces? Lees dan het verhaal van Havatec. Voor hun nieuwste machine hebben zij gebruik gemaakt van de HP Multi Jet Fusion printtechnologie om geselecteerde onderdelen te 3D printen en …

Doe mee aan de webinar Wednesday van GE Additive | mei 2020

Doe mee aan de webinar Wednesday van GE Additive | mei 2020

Doe mee aan de gratis ‘webinar Wednesday’ series van GE additive. Ontdek en leer alles over additieve metaalproductie. Dit is het moment om nieuwe kennis op te doen over hoe u kunt innoveren en nieuwe productieprocessen toe kunt passen.