Fanuc Robodrill inruilactie

Fanuc Robodrill machine inruilactie

Heeft u momenteel een Fanuc Robodrill machine staan en is deze aan vervanging toe? Dan is dit het juiste moment om over te stappen naar een gloednieuwe Haas DC-1 boor-/tapmachine, want u heeft nu de kans op een super goede deal bij Landré tot en met 30 april.

 Wat wij u kunnen bieden? U krijgt een zeer goede inruilprijs voor uw oude Fanuc machine en u profiteert van een hogere korting indien u investeert in een nieuwe Haas DC-1!

Ontdek de Haas DC-1

De Haas DC-1 combineert hoge snelheid en een ruimtebesparend formaat om hoogwaardige 2D- en 3D-onderdelen te produceren. Gebruik een enkele machine voor snelle afhandeling van complex werk met veel variatie, of installeer meerdere machines zij aan zij voor productie op grote schaal.

Inruilprijs berekenen

Bent u na het lezen van deze actie nieuwsgierig geworden naar de inruilprijs voor uw huidige Fanuc Robodrill machine ? Dan berekenen wij graag de inruilprijs voor u! Het enige wat u hoeft te doen is via onderstaand formulier uw gegevens in te vullen en wij sturen u direct een voorstel op maat met de juiste prijs van de vergoeding die u van ons krijgt! 

*Deze inruilprijs is alleen geldig wanneer u voor 30 april nog bij ons investeert in een nieuwe Haas DC-1.*