Webinar Wednesday: wegens succes verlengd! | juni 2020

30 juni, 2020

Webinar Wednesday: wegens succes verlengd! | juni 2020

Vanwege de grote belangstelling heeft GE Additive besloten om Webinar Wednesday nog even voort te zetten. Zo krijgt u de kans om u nog verder te verdiepen in de mogelijkheden en voordelen van Additive Manufacturing. Ga mee op ontdekkingsreis en schrijf u snel in voor één van onderstaande webinars.

Uiteraard worden er tijdens de webinars uiteenlopende onderwerpen besproken door de experts van GE Additive, zoals:

✔️ Hoe krijgt u inzicht in de economie van additieve (metaal)productie;
✔️ Hoe wordt AM ingezet voor de gereedschaps- en matrijzenbouw;
✔️ Welke Additive Manufacturing systemen kunnen de gezondheidszorg verbeteren.

Uiteraard in combinatie met interessante voorbeelden uit de branche. En niet te vergeten, u krijgt tijdens deze webinars ook de mogelijkheid om al uw additieve metaalproductie vragen te stellen aan de experts van GE Additive. Geïnteresseerd? Bekijk de aankomende webinars hieronder en registreer u snel.

Let op: de voertaal tijdens deze webinars is Engels.

Understanding AM Economics

A critical piece to the additive business case

  • Datum: 1 juli 2020
  • Tijdstip: 16:00 uur
  • Duur: 1 uur

Inhoud webinar:
Zoals u wellicht weet kan het opbouwen van een goede Additive Manufacturing business case lastig zijn. Zo spelen machinegedrag en -ontwerp een belangrijke rol in de productiviteit en de algehele effectiviteit van de apparatuur (OEE). Een van de grootste uitdagingen bij het bouwen van een goede AM business case is volgens GE Additive de manier waarop de productiviteit wordt gerapporteerd en het ontbreken van algemene kennis over het proces. Daarom geeft GE Additive u tijdens dit webinar uitleg over de technische taal van Additive Manufacturing, zodat u na afloop in staat bent om deze technische taal beter te begrijpen en te bepalen welk machinegedrag overeenkomt met de meetbare economische indicatoren. Op deze manier biedt GE Additive u de mogelijkheid om straks zelf een nauwkeurige AM business case samen te stellen die eenvoudig kan worden bijgewerkt wanneer er technologische veranderingen zijn.

Klik hier om u te registeren.

Additive Manufacturing for tooling and mold making

Real world examples from Werkzeugbau Siegfried Hofmann GmbH

  • Datum: 15 juli 2020
  • Tijdstip: 16:00 uur
  • Duur: 1 uur

Inhoud webinar:
Bent u werkzaam in de gereedschaps- en matrijzenbouw en wilt u meer weten over hoe u gebruik kunt maken van additieve productiemethodes? Dan moet u zeker dit webinar volgen. U leert meer over de voordelen van AM en over de manieren om AM te gebruiken voor de productie van gereedschap en matrijzen. Daarnaast heeft GE Additive speciaal voor dit webinar Werkzeugbau Siegfried Hofmann GmbH, een toonaangevend Duits gereedschapsbedrijf, uitgenodigd om u echte voorbeelden uit de praktijk te geven. Zo vertelt Stefan Hofmann (managing director) hoe ze al meer dan 60 jaar succesvol gebruik maken van additieve productiemethodes voor het produceren van gereedschap en matrijzen.

Klik hier om u te registeren.

Additive Manufacturing devices to make healthcare better

Insights from Stryker

  • Datum: 29 juli 2020
  • Tijdstip: 16:00 uur
  • Duur: 1 uur

Inhoud webinar:
Stryker, een toonaangevend bedrijf op het gebied van medische technologie, biedt innovatieve producten en diensten aan voor orthopedie, medische en chirurgische geneeskunde, neurowetenschappen en spine technologie die de resultaten voor patiënten en ziekenhuizen helpen te verbeteren. AMagine is Stryker’s eigen benadering voor het creëren van implantaten, waarbij gebruik wordt gemaakt van Additive Manufacturing. Stryker laat tijdens dit webinar zien hoe ze in staat zijn geweest om met additieve productie verder te gaan dan met de conventionele productietechnieken. Zo kunnen ze nu producten produceren met ingewikkelde ontwerpen en constructies realiseren die met conventionele productietechnieken niet haalbaar zijn. Samen met het bedrijf zult u een reis maken door Stryker’s geschiedenis. Daarnaast krijgt u inzicht in de eigen, op additieven gebaseerde aanpak voor het ontwerpen en produceren van apparaten om een revolutionaire ontwerpvrijheid te creëren.

Klik hier om u te registeren.

Webinars terugkijken

Geen tijd om een van de webinars bij te wonen waarin u geïnteresseerd bent of heeft u een webinar gemist? Geen probleem, alle webinars worden namelijk opgenomen, zodat u deze kunt terugkijken op een moment dat het u wel uitkomt!

Categorieën

Laatste nieuws

TEQQ automatisering | september 2020

TEQQ automatisering | september 2020

Landré is recent een mooie samenwerking aangegaan met TEQQ. Een bedrijf gespecialiseerd in automatisering voor verspaning. Voor ons als specialist op het gebied van verspanen dus de ideale partner! We zijn de afgelopen periode druk bezig geweest om …

Formeta Metaalwaren B.V.

Formeta Metaalwaren B.V.

Formeta Metaalwaren B.V. is een toeleverencier voor diverse metalen producten. Dit doen ze naar eigen zeggen met vakmanschap, uiterste precisie en opvallende creativiteit. Wij spraken de eigenaar Duncan Winters over de aanschaf van hun eigen Ermaksan Fibermak Hawk en de overgang van een CO2 laser naar een fiber laser en de samenwerking met Landré.

Van Raam | september 2020

Van Raam | september 2020

De HP Multi Jet Fusion 3D printtechnologie heeft Van Raam in staat gesteld om op korte termijn de efficiëntie van hun fietsonderdelenproductie te verbeteren. Het bedrijf kan nu kleine series onderdelen produceren voor hun Riskja fietsen en bespaart direct op kosten en productietijd. Weten hoe? Lees dan snel verder.