SimWise Motion voor IronCAD

/, Software/SimWise Motion voor IronCAD

SimWise Motion voor IronCAD

Om Kinematische en Dynamische bewegingen te simuleren.

DIRECTE KOPPELING MET IRONCAD

Gebruik de SimWise Motion koppeling met IronCAD om Kinematische en Dynamische beweging nauwkeurig en snel te simuleren. Evalueer vroegtijdig de functionaliteit en prestaties van uw ontwerpen om mechanisch problemen op te lossen voordat u een prototype maakt en de productie start. Zo zijn de vragen zoals, “Zal het functioneren?” en “Blijft het heel?” voor het eerste prototype al beantwoord.

KRACHTIGE BEWEGINGSSIMULATIE MOGELIJK

Met SimWise Motion kunt u verschillende bewegingseigenschappen toevoegen aan uw model zodat de simulatie de functionaliteit realtime reflecteert. De koppeling met IronCAD ondersteunt motoren, aandrijvingen, zwaartekracht, realistisch contact tussen onderdelen, veren, wrijving, demping en andere gegenereerde krachten. Zodra u de gewenste instellingen heeft ingesteld, levert SimWise Motion de animaties die u de visuele feedback geven of het model goed functioneert.

FYSICA-GEBASEERDE ENGINEERINGSDATA

SimWise Motion berekent verschillende soorten resultaten die u kunt gebruiken om de werking van uw ontwerp te verifiëren, zoals op fysica gebaseerde engineering data die verband houden met de beweging van de assemblage. Resultaatvectoren en grafieken van verplaatsing, snelheid, acceleratie en krachten geven u de numerieke informatie die u nodig heeft om de prestaties van uw ontwerp volledig te begrijpen. Na een ontwerpwijzigingen kunt u de gegevens vergelijken om de verbetering van het ontwerp te verifiëren.

    2017-12-11T13:54:21+00:00