Terugblik Formnext 2017

26 december, 2017

Home » 3D Printen » Terugblik Formnext 2017

Terugblik Formnext 2017

Het was druk, erg druk…

Met in totaal 470 exposanten op 28.129 m2 was de beurs dit jaar volledig volgeboekt. De nadruk was duidelijk industriële toepassingen te laten zien. HP was wel vertegenwoordigd met de HP Jet Fusion techniek en stelde ook talloze praktijkgerichte business cases ten toon. HP heeft reeds een duidelijke plek ingenomen als het gaat om laag volume productie met als einddoel het produceren van kant en klare eindproducten. Steeds meer bedrijven krijgen met de HP techniek antwoord hoe om te gaan met seriegroottes van 100 of 1000 stuks waarbij traditionele spuitgietoplossingen simpelweg niet in mee kunnen.

 

Op de beneden verdieping had Concept Laser (GE Additive) geïnvesteerd in toch wel de grootste mooiste stand. Met het lanceren van het nieuwe ATLAS project zetten ze duidelijk in op modulair en op maat leveren van DMLS (Direct metal laser sintering) oplossingen. Met een enorm printbereik van 1100x1100x300mm laat Concept Laser zien de techniek en bouw van de apparatuur totaal onder controle te hebben en kunnen ze de markt bedienen met op maat gemaakte oplossingen.

Categorieën

Laatste nieuws

Product nieuws van Correa | Januari 2019

Afgelopen jaar zijn er bij onze klanten in Nederland weer diverse Correa machines afgeleverd. Zoals altijd wordt de machine door de klant samen met Landré afgenomen bij de fabriek van Nicolás Correa in Burgos.

Succes stories van GE Additive

Wat zijn de mogelijkheden van Additive Manufacturing en hoe kan het worden toegevoegd aan het productieproces? GE Additive helpt bedrijven bij het vinden van het antwoord op deze vraag.

Introductiedag EZCAM | 29 november

Donderdag 29 november organiseert Landré een EZCAM introductiedag. Op deze dag demonstreren wij EZCAM en wordt de nieuwste versie 2019 gepresenteerd. EZCAM is CAM software …