Terugblik Formnext 2017

26 december, 2017

Home » 3D Printen » Terugblik Formnext 2017

Terugblik Formnext 2017

Het was druk, erg druk…

Met in totaal 470 exposanten op 28.129 m2 was de beurs dit jaar volledig volgeboekt. De nadruk was duidelijk industriële toepassingen te laten zien. HP was wel vertegenwoordigd met de HP Jet Fusion techniek en stelde ook talloze praktijkgerichte business cases ten toon. HP heeft reeds een duidelijke plek ingenomen als het gaat om laag volume productie met als einddoel het produceren van kant en klare eindproducten. Steeds meer bedrijven krijgen met de HP techniek antwoord hoe om te gaan met seriegroottes van 100 of 1000 stuks waarbij traditionele spuitgietoplossingen simpelweg niet in mee kunnen.

Op de beneden verdieping had Concept Laser (GE Additive) geïnvesteerd in toch wel de grootste mooiste stand. Met het lanceren van het nieuwe ATLAS project zetten ze duidelijk in op modulair en op maat leveren van DMLS (Direct metal laser sintering) oplossingen. Met een enorm printbereik van 1.100 x 1.100 x 300 mm laat Concept Laser zien de techniek en bouw van de apparatuur totaal onder controle te hebben en kunnen ze de markt bedienen met op maat gemaakte oplossingen.

Categorieën
Laatste nieuws

CNC-leerkrachten Conferentie | 27 november 2019

Bij deze nodigen Haas Automation Europe, Craft College en Landré u van harte uit voor de vierde CNC-leerkrachten conferentie op woensdag 27 november 2019. Tijdens deze conferentie …

Succes stories van GE Additive

Wat zijn de mogelijkheden van Additive Manufacturing en hoe kan het worden toegevoegd aan het productieproces? GE Additive helpt bedrijven bij het vinden van het antwoord op deze vraag.

Haas Demo Day | 12 juni 2019

Landré nodigt u graag uit voor de ‘Haas Demo Day 2019’ op woensdag 12 juni 2019 bij Haas Automation Europe in Zaventem, waar u kunt genieten van live demonstraties op machines onder het genot van een hapje en drankje. Tevens heeft u de kans om …