Landré introduceert samenwerking met HSG Fiberlasers

Snijkop HSG Lasersnijmachine

Dit jaar bestaat Landré 160 jaar en in die lange periode hebben wij altijd langdurige partnerships opgebouwd met onze vertegenwoordigde merken én onze klanten. Landré is continu op zoek naar producten die een waardevolle toevoeging zijn op ons portfolio. Daarom introduceren wij met trots onze samenwerking met HSG Laser. HSG is een fabrikant in hoogwaardige fiberlaser oplossingen met een zeer sterke prijs-kwaliteit verhouding. Belangrijke reden voor Landré voor de keuze van HSG was het feit dat HSG een EU Demonstratiecentrum met scholing en service-ondersteuning opent in Hilden (nabij Düsseldorf).

Over HSG Laser

Het in 2006 opgerichte HSG is in 2023 een wereldspeler op het gebied van fiberlaser oplossingen. Met meer dan 1600 werknemers produceren zij jaarlijks 6000 machines die over meer dan 100 landen worden verkocht. HSG produceert een uitgebreid programma fiberlasers van 3-40kW voor het bewerken van plaat in diverse afmetingen. Daarnaast omvat het programma fiberlasers voor het bewerken van buis tot 12 meter lengte en diameters van 600mm. Ook 5-assig snijden is zowel op de buislasers als op de plaatlasers mogelijk, daarnaast levert HSG op alle machines ook uitgebreide automatiseringsmogelijkheden.

Uniek T-bus besturingssysteem

Op basis van onderzoek naar machinebesturingen, CNC-algoritmen, CAM-snijsoftware en systeeminterfaces, heeft HSG Laser haar zeer gebruikersvriendelijke en intuïtieve T-Bus-CNC-systeem ontwikkeld. Dit T-Bus systeem heeft duidelijke voordelen bij het nesten, controle van productieorders, verhoging van de bewerkingssnelheid en vermindering van interpolatie cyclus.

Dit biedt Landré nog meer mogelijkheden om u als klant de perfecte snij-oplossing te kunnen bieden. Wilt u meer weten wat Landré en HSG voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Dit kan uiteraard telefonisch via 0347 – 329 329 of per mail via info@landre.nl.