Virtueel event: HP’s Next Step in Digital Manufacturing | 4 juni 2020

29 mei, 2020

Virtueel event: HP’s Next Step in Digital Manufacturing | 4 juni 2020

Landré nodigt u graag uit voor een online event op donderdag 4 juni 2020: HP’s Next Step in Digital Manufacturing. Op 4 juni presenteert HP 3D printing nieuwe partnerschappen, nieuwe klanten en nog veel meer tijdens HP’s eerste virtuele evenement. Tijdens dit evenement toont HP hoe digitale productie kan worden versneld  en nieuwe ecosystemen bijeen kunnen worden gebracht.

Wat kunt u o.a. verwachten tijdens HP’s Next Step in Digital Manufacturing?

✔ Een openingstoespraak van Ramon Pastor (HP 3D printen en digitale productie) en Fançois Minec (BASF).
✔ Tien digitale sessies met HP Digital Manufacturing Network partners en klanten.
✔ Uitbreiding van nieuwe industriële samenwerkingen.
✔ Nieuwe klanten en toepassingen van HP Metal Jet.
✔ Informatie over het nieuwe polypropyleen materiaal.

Bezoekers van dit evenement hebben na het evenement toegang tot een online informatiecentrum met presentatievideo’s, afbeeldingen en ander materiaal van het evenement.

Registreer u nu en ontdek als één van de eersten wat er nieuw is binnen HP 3D printing.

Categorieën

Laatste nieuws

Befo Almelo B.V. | oktober 2020

Befo Almelo B.V. | oktober 2020

In deze klantcase spreekt Landré met Jan en Nick Noeverman van Befo Almelo B.V.. Tien jaar geleden namen zij Befo Almelo over. Sinds 2019 hebben zij één van Ermaksans prachtmachines staan, namelijk: de Ermak Fibermak Gen-3. Na aankoop werd deze machine de allereerste …

TEQQ automatisering | september 2020

TEQQ automatisering | september 2020

Landré is recent een mooie samenwerking aangegaan met TEQQ. Een bedrijf gespecialiseerd in automatisering voor verspaning. Voor ons als specialist op het gebied van verspanen dus de ideale partner! We zijn de afgelopen periode druk bezig geweest om …

Formeta Metaalwaren B.V. | september 2020

Formeta Metaalwaren B.V. | september 2020

Formeta Metaalwaren B.V. is een toeleverencier voor diverse metalen producten. Dit doen ze naar eigen zeggen met vakmanschap, uiterste precisie en opvallende creativiteit. Wij spraken de eigenaar Duncan Winters over de aanschaf van hun eigen Ermaksan Fibermak Hawk en de overgang van een CO2 laser naar een fiber laser en de samenwerking met Landré.