EMO Hannover | Van 16 t/m 21 september 2019

Lees meer over EMO Hannover 2019 - Landré

Stap in de wereld van metaalbewerking

Let op: deze beurs heeft reeds plaatsgevonden.

Binnenkort is het weer zover: EMO Hannover 2019! Fabrikanten van over de hele wereld komen van 16 t/m 21 september 2019 tijdens de EMO in Hannover bijeen om alle nieuwe innovaties en het complete aanbod aan metaalbewerkingstechnieken te tonen aan een internationaal publiek van professionals. En misschien bent u wel één van hen!

EMO Hannover is hét moment voor topleveranciers en gebruikers om samen te komen en inzicht te krijgen in de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van metaalbewerking. Een succesvolle beurs waar elke twee jaar meer dan 2.200 exposanten hun producten en services tonen aan meer dan 130.000 geïnteresseerden uit de branche. 

Uiteraard is Landré ook aanwezig tijdens deze beurs en wij nodigen u bij deze graag uit voor een bezoek aan één van onze stands.

Waar kunt u ons vinden:

– Haas draaimachines en bewerkingscentra

– Correa bed-/portaalfreesmachines

– Toyoda horizontale bewerkingscentra

Hal 27

Hal 13

Hal 27

Stand E60

Stand C65

Stand D86

Beursgegevens

Datum: Maandag 16 t/m zaterdag 21 september 2019
Openingstijden: 09.00 uur – 18.00 uur
Adres: Beursterrein, 30521 Hannover, Duitsland
Website: www.emo-hannover.de

EMO Hannover is één van de bekendste beurzen op het gebied van metaalbewerking en laat iedere twee jaar alle aspecten van de productietechniek zien. Van werktuigmachines en precisiegereedschap tot aan geautomatiseerd transport voor materiaal, computertechnologieën, industriële elektronica en toebehoren. 

In 2019 heeft EMO Hannover ervoor gekozen om de nadruk te leggen op industrie 4.0-oplossingen voor de productie van netwerken. Wilt u hier meer over weten? Dan is het zeker de moeite waard om een bezoek te brengen aan EMO Hannover 2019. Wij heten u van harte welkom!

Nicolás Correa presenteert op de EMO Hannover 2019 een volledig nieuwe freesmachine-lijn. Deze machines zijn gericht op de toekomst en hebben een vernieuwd ontwerp van de behuizing en de freeskop. De vernieuwing combineert de precisie en robuustheid van de Correa machines met de meest geavanceerde technologie. 

Tijdens de EMO worden twee machines getoond die live werkzaamheden gaan uitvoeren. Het gaat om de NORMA MG met een vast bed en een draaibare tafel en de FOX, een brug-type freesmachine, met een UDX mechanische transmissie die wel 10.000 toeren haalt. 

Als onderdeel van Nicolás Correa’s belofte om zich te richten op innovatie en continue verbetering worden er nieuwe materialen geïntroduceerd om de kop van de freesmachine te verbeteren. Deze nieuwe materialen zorgen voor een verbetering van de thermische stabiliteit en demping. Op deze manier wordt de mechanische ziel behouden en wordt er een stevige innovatie toegepast op het meest complexe onderdeel van freesmachines.

Nieuwsgierig naar deze nieuwe machinelijn en de nieuwe freeskop? Breng dan tijdens EMO een bezoek aan Nicolás Correa in hal 13, standnummer C65 en ontmoet het team. Zij laten u dan graag de machines live in actie zien.