Kunststoffenbeurs | 25 & 26 september 2019

Kunststoffenbeurs | 25 & 26 september 2019

De ontmoetingsplek voor de gehele kunststof- en rubberindustrie

Bent u continu op zoek naar nieuwe kansen en ontwikkelingen voor uw bedrijf en zijn thema’s als duurzaamheid en hergebruik hierbij belangrijk voor u? Dan moet u op woensdag 25 of donderdag 26 september 2019 zeker een bezoek brengen aan Kunststoffen 2019. Het jaarlijkse moment om in contact te komen met alle belangrijke spelers uit de kunststof- en rubberindustrie en om meer te weten te komen over de laatste ontwikkelingen en kansen in de industrie.

Landré is aanwezig op Kunststoffen 2019

Uiteraard is Landré aanwezig tijdens dé vakbeurs voor de kunststofbewerkingsindustrie. Wij laten u namelijk graag alle technieken en innovaties zien van onze principalen HP (stand 20) en Ewikon (stand 2), waaronder:

  • de HP Jet Fusion techniek;
  • de nieuwe HP Jet Fusion 5200;
  • de HP color-serie 3D printers;
  • het Ewikon COOLSHOT-coldrunner systeem;
  • Ewikon Smart Control.

Daarnaast helpen we u tijdens deze dag graag bij het ontdekken van nieuwe businesskansen. Kom dus gerust langs bij één van onze stands.

Wilt u graag meer informatie over wat wij in samenwerking met onze principalen presenteren tijdens Kunststoffen 2019? U leest het onderaan deze pagina!

Beurs gegevens

Datum: Woensdag 25 en donderdag 26 september 2019
Openingstijden: 09.30 uur – 17.00 uur
Locatie: NH Conference Centre Koningshof
Adres: Locht 117, 5504 RM Veldhoven, Nederland
Stands: HP stand 20 | Ewikon stand 2
Website: https://kunststoffenbeurs.nl 

Kunststoffenbeurs 2019

De Kunststoffen vakbeurs in Veldhoven is door de jaren heen uitgegroeid tot een begrip in de kunststofbewerkingsindustrie en dient inmiddels als dé ontmoetingsplek om in korte tijd uw netwerk uit te breiden, kennis te delen en businesskansen te ontdekken. De 21e editie heeft een zeer actueel thema: ‘Duurzaamheid en Circulariteit’. De organisatie wil namelijk graag aan bezoekers laten zien welke waarde kunststof en rubber toevoegt aan zowel de samenleving als de maakindustrie, aangezien inmiddels in 70% van alle nieuwe uitvindingen kunststof wordt verwerkt. Op de beursvloer en in het congresprogramma zijn dan ook thema’s verwerkt als: circulaire economie, duurzaamheid, slimme grondstoffen, nieuwe materialen, kostprijsbesparing, innovatieve productiemethodes, productontwikkeling en businesskansen.

U heeft tijdens de vakbeurs de unieke kans om in één dag tijd alle belangrijke spelers te ontmoeten en te sparren over al uw vraagstukken rondom kunststof. Hierbij moet u denken aan vragen als ‘Moet ik kiezen voor nieuw materiaal of kan ik beter hergebruiken?’ of ‘Welke kansen biedt circulair ondernemen voor mijn organisatie en hoe kan dit het productieproces efficiënter maken?’. 

HP Multi Jet Fusion 3D printers | Stand 20
HP mag natuurlijk niet ontbreken op de ontmoetingsplek voor de kunststof- en rubberindustrie en presenteert in samenwerking met de specialisten van Landré de HP Multi Jet Fusion Techniek en de nieuwste HP 3D printers. Zo zijn fabrikanten met de introductie van de HP Jet Fusion 5200 en de color-serie 3D printers vanaf nu ook in staat om onderdelen als eindproducten te printen, zowel in kleur als in zwart en wit.

Maak kennis met de nieuwe HP Multi Jet Fusion 5200 serie

De HP Multi Jet Fusion 5200 serie is met name bedoeld voor bedrijven die hun 3D printproces willen opschalen naar grotere series, aangezien het eenvoudiger is geworden om de bouwkamer zo optimaal mogelijk te vullen. De HP 5200 serie bevat onder andere een nieuwe HP 3D Process Controll en nieuwe 3D Center software, evenals een verbeterde toegang tot onderdelen. Hierdoor kennen deze 3D printers een hogere uptime en lagere printkosten per onderdeel.

Controle op voxelniveau met de HP Multi Jet Fusion 300/500 serie

De nieuwe Jet Fusion 300/500 serie biedt niet alleen controle op voxelniveau, maar heeft ook een compact ontwerp, verbeterde workflow-oplossingen en ’s werelds eerste geïntegreerde en geautomatiseerde systeem voor het leveren van materialen. Hierdoor kunt u zonder toezicht produceren, wat leidt tot meer gebruiksgemak en stijgende efficiëntie en output.

Wilt u meer weten over de Multi Jet Fusion techniek of over de nieuwste HP 3D printers? Dan bent u van harte welkom bij onze stand.

Ewikon hotrunner systemen | Stand 2
Uiteraard zijn wij in samenwerking met Ewikon ook aanwezig op Kunststoffen 2019. Ewikon is namelijk de specialist voor systeemoplossingen in de kunststofverwerkende industrie en levert klantspecifieke systemen die zichzelf al volop bewezen hebben. Tijdens de kunststofvakbeurs presenteren wij dan ook graag de nieuwste ontwikkelingen van Ewikon.

Het nieuwe COOLSHOT-coldrunner systeem

Het COOLSHOT-coldrunner systeem van Ewikon maakt een betrouwbare en nauwkeurige verwerking van alle LSR-typen mogelijk. De innovatieve en goed ontwikkelde technologie garandeert een perfecte matrijsvulling, optimale curing door homogene temperatuurregeling en kortere cyclustijden. De levering vindt plaats als kant en klare coldhalf.

Controleer prestaties met Ewikon Smart Control

Ewikon Smart Control bewaakt en analyseert de prestaties van uw hotrunner systeem gedurende de levensduur van de matrijs en zorgt zo voor meer transparantie in uw productieproces.

Bent u na het lezen van de nieuwste Ewikon technieken nieuwsgierig geworden en wilt u graag meer informatie? Dan heten wij u van harte welkom bij onze Ewikon stand.

Categorieën

Laatste nieuws

Welke kunststofpoeders zijn er geschikt voor 3D printen?

Welke kunststofpoeders zijn er geschikt voor 3D printen?

Van PA12 en PP naar TPU en TPA Er komen steeds meer materialen beschikbaar om mee te 3D printen. Dit zorgt ervoor dat er steeds meer markten te bedienen zijn via deze techniek. Hierbij moet er gedacht worden aan zowel eindproducten als aan prototypes. De meeste producten die worden…

Haas ST-25Y met APL: beschikbaar op korte termijn | maart 2020

Haas ST-25Y met APL: beschikbaar op korte termijn | maart 2020

In onze showroom staat een Haas ST-25Y draaimachine, welke is voorzien van een automatische werkbelader, of wel een APL (Automatic Parts Loader). De draaidiameter van deze machine is 533 mm met een stafcapaciteit van 76 mm. Verder is de machine uitgevoerd met de volgende opties …