TEQQ automatisering | september 2020

TEQQ automatisering | september 2020

Profiteer van een hogere productiecapaciteit, meer omzet en minder fysieke begeleiding met IPH

Landré is recent een mooie samenwerking aangegaan met TEQQ. Een bedrijf gespecialiseerd in automatisering voor verspaning. Voor ons als specialist op het gebied van verspanen dus de ideale partner! We zijn de afgelopen periode druk bezig geweest om in onze showroom de Haas VF-33YT freesmachine op te bouwen met de automatisering van TEQQ, zodat u dit mooie robotsysteem met eigen ogen kunt komen bewonderen.

Het TEQQ automatiseringssysteem

Het transformerende CNC-automatiseringssysteem van TEQQ heeft de naam IPH gekregen, dat staat voor ‘Integrated Product Handler’. Het systeem maakt van uw CNC freesmachine een echte robot. Zo werken de freesmachines uitgevoerd met IPH volledig geautomatiseerd, zowel voor kleine als voor grote series. Tevens kan dag en nacht onbemand productie gedraaid worden. Om het helemaal compleet te maken is de automatisering ook nog eens eenvoudig, flexibel en snel in te stellen.

Bij de TEQQ automatisering gebruikt u uw CNC machine als robot, waardoor er nog een aantal extra voordelen zijn, te weten:

  • U heeft geen extra vloeroppervlak nodig;
  • Uw machine is geheel onder de € 20.000,- geautomatiseerd zonder extra kosten;
  • U heeft geen extra besturingskennis nodig.

IPH zorgt voor een hogere productiecapaciteit, minder fysieke begeleiding en meer omzet! Uw freesbank wordt direct opgewaardeerd tot onbemande productiecel en u kunt met de IPH CNC machinetransformatie vier freesbanken automatiseren voor de prijs van één robot!

IPH in actie

In onderstaande video kunt u de IPH in actie zien op de Haas VF2SS freesmachine.

Over TEQQ

TEQQ is opgericht door Hans en Alex Evers, twee vakidioten die meer dan normaal betrokken zijn bij de metaalbranche. Als voormalig eigenaar liep Hans zelf tegen de problemen en nadelen van automatisering en robots aan, zoals de niet altijd even gebruiksvriendelijke systemen. Of de daadwerkelijke kosten die met het automatiseringssysteem gemoeid waren. Tevens ervaarde hij dat de inspiratiemogelijkheden vooraf veelal mooier waren dan in werkelijkheid. Een laatste (en voor Hans groot) nadeel was de hoeveelheid vloeroppervlak die de automatiseringssystemen in beslag namen. Ruimte die ook door andere productiemachines opgevuld konden worden.

Met deze problemen zijn Hans en Alex rond de tafel gaan zitten en zo hebben ze uiteindelijk de IPH ontwikkeld. Het tweetal combineert met het systeem de betrouwbaarheid van het oude ambacht met de moderne, nieuwe technieken. Het resulteert in een bedrijf met deskundige en persoonlijke kracht die u nergens anders zult zien. Een mooie toevoeging aan de metaalindustrie als je het ons vraagt!

Gratis demonstratie in onze eigen showroom

Wilt u meer weten over hoe u met dit systeem onbemand kunt produceren en uw productiecapaciteit kunt verhogen? Neem dan contact met ons op of kom langs bij ons in de showroom. Wij geven u dan graag een korte demonstratie van de TEQQ automatisering op onze Haas machine.

+31 (0)347 329 329
info@landre.nl

Categorieën

Laatste nieuws

3D Delta Week: Landré Open Huis | 10 december 2021

3D Delta Week: Landré Open Huis | 10 december 2021

Van 6 t/m 10 december 2021 is het tijd voor de 3D Delta Week. Uiteraard kijken wij hier nu al naar uit en zijn we erg enthousiast dat we onderdeel mogen zijn van dit internationale multi-event in de regio van de Benelux. De hele week zal in het teken staan van …

Phoenix 3D Metaal | November 2021

Phoenix 3D Metaal | November 2021

De afgelopen tijd hebben we al een aantal bijzondere klantcases voorbij zien komen, maar deze keer vertellen we u graag het interessante verhaal van Phoenix 3D Metaal. Een vooruitstrevend bedrijf gespecialiseerd in plaatwerk, waaronder 2D lasersnijden, 3D lasersnijden, kanten, robotkanten, walsen, lassen, persen, etc. Een organisatie die altijd op zoek is naar vernieuwing …

Showroom uitverkoop | 16 december 2021

Showroom uitverkoop | 16 december 2021

Onder het genot van diverse hapjes kunt u op donderdag 16 december in onze showroom de nieuwste CNC draaimachines, (5-assige) bewerkingscentra, een fiberlasersnijmachine, een kantbank en 3D printers komen bekijken. U bent welkom van 14.00 tot 20.00 uur