Haas VF serie

‘s Werelds nummer 1 meest verkocht!

In 1988 is de Very First 1 ontwikkeld door Gene Haas en in nog geen 25 jaar is door continue ontwikkeling en verbetering de Haas VF serie uitgegroeid tot één van de meest verkochte verticale bewerkingscentra ter wereld! Door de unieke modulaire opbouw biedt de VF serie een zeer ruime keuze in werkbereik, hoofdspilconfiguratie en gereedschapwisselaars tegen een uiterst gunstige investering. De machines zijn helemaal naar behoefte samen te stellen met uitgebreid pakket van opties voor productieoptimalisatie en automatisering.

Gratis demonstratie?

N

Binnen 1 werkdag ingepland

N

Demonstratie op maat

N

Advies over productieproces

Specificaties

N

VF-1 t/m VF-12: X-as verplaatsing 508 t/m 3.810 mm

 
N

Gereedschapwisselaar: 20 posities, optioneel 24 of 40 trommelmagazijn

 
N

Hoofdspil: 8.100 omw/min optioneel 10K/12K/15K/30K 22,4 kW SK-40 of SK-50 opname

 

Voordelen VF machines

Standaard biedt de Haas VF serie een 8.100 omw/min In-Line aandrijving met een krachtige 22,4kW motor, geschikt voor een breed werkgebied. Gereedschapwisselaar tot max. 40 posities en optioneel koeling door de spil tot wel 70 bar. Ooit is Haas Automation Inc. begonnen met het ontwikkelen en fabriceren van rotatietafels en het spreekt dus voor zich dat alle verticale bewerkingscentra uitgerust kunnen worden met een 4e of zelfs 5e as van Haas.

ROI Haas VF serie

De Haas VF serie is ideaal voor het reduceren van de cyclustijden tijdens het productieproces en het produceren van hoge volumes.

Build & Price

Eigen machine samenstellen die volledig past bij uw productieproces? Dat kan nu heel gemakkelijk met de Build & Price tool van Haas. Selecteer één van de machines uit het complete Haas aanbod en voeg de opties toe die u nodig denkt te hebben. Vervolgens krijgt u direct alle prijs- en financieringsinformatie, zonder dat u hoeft te wachten.

MyHaas

Heeft u een Haas machine of overweegt u er één aan te schaffen? Dan kunt u gebruik maken van het alles-in-één platform: MyHaas. Als Haas machine eigenaar kunt u hiermee uw machinepark beheren en toegang krijgen tot HaasConnect. Wanneer u overweegt een machine aan te schaffen, dan kunt u uw geselecteerde machine opslaan en offertes wijzigen, dupliceren en delen met collega’s.

Waarom Landré?

N

Hoogwaardige, betrouwbare machines

N

Klant specifieke oplossingen

N

Uitgebreide service en ondersteuning

N

Goede prijs/kwaliteit verhouding

N

Productspecialisten in eigen huis

 

De onderhoudsmonteur die bij ons langs is geweest was erg kundig en had verstand van zaken.

Peter Huntelerslag
Directeur

Landré, nogmaals erg bedankt voor de super service bij het verhelpen van de storing!

Daniel Kempers
Voorman

Gratis demo aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste machine die aansluit bij uw bedrijf.

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.

Offerte aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Telefoon
+31 (0)347 329 329

Email
info@landre.nl