Beheer uw machinepark met MyHaas | april 2020

16 april, 2020

Beheer uw machinepark met MyHaas | april 2020

We zijn verheugd de release van MyHaas, het nieuwe alles-in-één platform van Haas, aan te kondigen. Bent een eigenaar of gebruiker van een Haas machine? Dan kunt u met MyHaas uw eigen machinepark beheren en krijgt u toegang tot HaasConnect. Bent u nog geen eigenaar van een Haas machine maar wilt u in de toekomst een Haas machine aanschaffen? Met MyHaas kunt u gratis uw ideale machine selecteren, samenstellen, een online aanbieding maken, opslaan en delen.  

Wat kunt u met MyHaas?

In uw MyHaas account kunt u al uw machines groeperen en bekijken. Door te klikken op de machines kunt u eenvoudig het serienummer en de garantiestatus bekijken. Bestel de onderdelen voor uw machine of extra opties die de prestaties van uw machine verbeteren. Bekijk de bronnen die specifiek voor uw machines in uw fabriek noodzakelijk zijn zoals gebruikershandleidingen, service-updates, 3D modellen en handleidingen om storingen/problemen op te lossen. U kunt zelfs uw gemaakte online aanbiedingen voor een nieuwe Haas machine delen, opslaan, dupliceren, bewerken en downloaden. Zo kunt u gemakkelijk verschillende machines vergelijken en delen met collega’s.

Wat is HaasConnect?

HaasConnect is een app die u gratis bij uw MyHaas account krijgt. Dit machine bewakingssysteem geeft u direct waarschuwingen over uw machinestatus via e-mail.
✔ Bewaakt de machinestatus van uw Haas-machine (zowel Classic als NGC besturing).
✔ Biedt gemoedsrust bij het onbemand produceren door optredende alarmen te volgen.
✔ Maakt de aanpassingen gemaakt door de machinebediener zichtbaar door ‘overrides’ bij te houden.

Download de HaasConnect App op uw telefoon (android of IOS) om pushmeldingen te ontvangen.

Met MyHaas kunt u efficiënter te werk gaan door uw machinepark online te beheren als nooit tevoren. Maak uw MyHaas account vandaag nog aan:

Categorieën

Laatste nieuws

Hoe Landré op dit moment omgaat met machine instructies

Hoe Landré op dit moment omgaat met machine instructies

Dat er in deze periode aanspraak wordt gedaan op vrijwel iedereen zijn aanpassingsvermogen is welbekend. We moeten voorlopig allemaal zorgen dat we afstand bewaren en niet met teveel mensenan in één ruimte aanwezig zijn. Ook wij hebben dus ons best moeten doen om onze instructies ‘corona proof’ door te laten gaan.

Havatec | mei 2020

Havatec | mei 2020

Overweegt u om te investeren in 3D printing, maar wilt u graag weten hoe dit in de praktijk werkt en hoe andere bedrijven dit integreren in het productieproces? Lees dan het verhaal van Havatec. Voor hun nieuwste machine hebben zij gebruik gemaakt van de HP Multi Jet Fusion printtechnologie om geselecteerde onderdelen te 3D printen en …

Doe mee aan de webinar Wednesday van GE Additive | mei 2020

Doe mee aan de webinar Wednesday van GE Additive | mei 2020

Doe mee aan de gratis ‘webinar Wednesday’ series van GE additive. Ontdek en leer alles over additieve metaalproductie. Dit is het moment om nieuwe kennis op te doen over hoe u kunt innoveren en nieuwe productieprocessen toe kunt passen.