TEQQ International

Transformerende CNC automatisering

Met TEQQ IPH automatisering maakt u eenvoudig van uw CNC freesmachine een echte robot. Hierdoor bent u in staat om uw serieproductie te verhogen zonder hoge investeringen in geld, opleiding, omsteltijden of het inleveren van vloeroppervlakte. Dankzij IPH kunt u uw freesmachine opwaarderen tot onbemande productiecel tegen een zeer scherpe prijs. Met deze oplossing automatiseert u namelijk vier freesmachines voor de prijs van één robot!

Het TEQQ automatiseringsssyteem

TEQQ IPH CNC machinetransformatie - Landré

Integrated Product Handler

prijs op aanvraag

 

Waarom kiezen voor IPH van TEQQ?

N

Gebruiksvriendelijk

 
N

Scherpe prijs

 
N

Productie verhogend

 

Prima geschikt zowel de eerste als de tweede bewerking van onze producten

Bron: TEQQ International

Deze automatisering verhoogt
de kwaliteit van onze producten.

Bron: TEQQ International

De vooraf geschatte productiviteitsverhoging
wordt zeker waargemaakt.

Bron: TEQQ International

Het systeem geeft rust op de werkvloer, hetgeen de kwaliteit van ander werk ten goede komt.

Bron: TEQQ International

TEQQ International - Landré

IPH van TEQQ verhoogt uw productiecapaciteit en omzet

De IPH automatisering, Integrated Product Handler, is zeer aantrekkelijk voor kleine en grote series. Het systeem transformeert uw CNC freesmachine in een handomdraai tot onbemande productiecel en verzorgt vanaf dat moment de 24-uursproductie. U bent met IPH in staat om uw productieproces te automatiseren: machineklem, grijper, productmagazijn en besturing draaien volgens het CNC programma binnen uw eigen machines.

Het uiteindelijke resultaat? Een verdubbeling van uw productiecapaciteit. Het voordeel van IPH CNC machinetransformatie van TEQQ is dat de bewezen terugverdientijd binnen een paar maanden is en u geen extra vloeroppervlakte kwijt bent. Al met al kunt u met het TEQQ automatiseringssysteem efficiënter gebruik maken van uw CNC freesmachines.

TEQQ zorgt met IPH voor een transformatie van uw bedrijf

TEQQ International is opgericht door Hans en Alex Evers, twee vakidioten van de oude en nieuwe stempel. Vader en zoon hebben een aantal jaar geleden de handen ineengeslagen om IPH samen door te ontwikkelen en verder te verfijnen, zodat ze de metaalindustrie een eenvoudig, betaalbaar en productie verhogend automatiseringssysteem konden aanbieden. Om tot dit resultaat te komen zijn ze rond de tafel gaan zitten en hebben ze gekeken naar alle nadelen van de bestaande automatiseringsoplossingen voor freesmachines. Zo liepen ze al snel tegen de hoge kosten aan en liet de gebruiksvriendelijkheid van de machines te wensen over. Het grootste euvel was volgens Hans Evers de onnodige vloeroppervlakte die de systemen in beslag namen. Hier wil toch iedereen gewoon machines hebben staan die produceren? Vanuit dit oogpunt zijn ze dan ook aan de slag gegaan met hun eigen automatiseringssysteem en zo is IPH uiteindelijk werkelijkheid geworden.

Mede door deze bijdrage hebben we gemerkt dat Hans en Alex zeer betrokken zijn bij de metaalindustrie. Met hun bedrijf TEQQ proberen ze dan ook de betrouwbaarheid van het oude ambacht te combineren met de moderne, huidige technieken. Hierdoor hebben ze een bedrijf opgebouwd dat gebaseerd is op persoonlijke en deskundige kracht die je nergens anders ziet. Met IPH hebben ze een essentiële bijdrage geleverd aan de metaalindustrie. Het staat niet alleen voor een transformatie van uw CNC machine, maar ook van uw bedrijf. Zo realiseert IPH een stijgende groeicurve, op alle gebieden!

Landré

Landré is een verkoop- en servicegerichte organisatie gespecialiseerd in productietechnologieën voor de maakindustrie. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen onze productspecialisten u perfect ondersteunen op het gebied van verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en rapid manufacturing, zodat u uiteindelijk een hoge productkwaliteit en continuïteit van uw productie kunt realiseren. Bij ons bent u dus aan het juiste adres voor een compleet aanbod: van machines en software tot aan uitgebreide services en diensten.

Ondersteuning proces

h

Compleet programma

Persoonlijk advies

Uitgebreide kennis

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.