Ermaksan knipmachines

Voor een perfecte knipkwaliteit

Ermaksan heeft jarenlange ervaring op het gebied van knipmachines en levert oplossingen op maat voor verschillende klantverzoeken. De knipmachines van Ermaksan zijn ideaal voor het bewerken van diverse soorten plaatmateriaal, van dun tot dik en van roestvrij staal tot aan titanium met verminderde snijhoeken. Door het aanschaffen van een Ermak knipmachine profiteert u van een eenvoudig knipproces met perfecte resultaten.

Gratis demonstratie?

N

Binnen 1 werkdag ingepland

N

Demonstratie op maat

N

Advies over productieproces

Top 3 Ermaksan knipmachines

Ermak HGS

€ 22.200,-

Uitvoering
Hydraulische oscillerend

Kniplengte
2.100 – 4.100 mm

Capaciteit
6 – 8mm staal

Snijhoek
1,2 – 1,5 graden

Brochure

Ermak HGD

€ 30.500,-

Uitvoering
Hydraulische oscillerend

Kniplengte
3.100 – 4.100 mm

Capaciteit
6 – 20 mm staal

Snijhoek
1,5 – 2,5 graden

Brochure

Ermak HVR

€ 32.300,-

Uitvoering
Hydraulische guillotine

Kniplengte
3.100 – 6.100 mm

Capaciteit
6 – 40 mm staal

Snijhoek
0,5 – 3,0 graden

Brochure

Offerte op maat?

Of heeft u meer informatie nodig? Wij helpen graag bij het vinden van de juiste Ermaksan knipmachine die aansluit bij uw bedrijf.

Bel ons op:
+31 (0)347 329 329

Waarom Landré?

N

Hoogwaardige, betrouwbare machines

N

Klant specifieke oplossingen

N

Uitgebreide service en ondersteuning

N

Goede prijs/kwaliteit verhouding

N

Productspecialisten in eigen huis


Bedankt voor de snelle service! Onze machine draait weer top
en alle schade is hersteld. We zijn er super blij mee!!

Marc Dalebout
Directeur

Klantcase Landre - Jelke Attema - Bedrijfsleider PGI B.V.

Landré kijkt naar de behoefte en tonen wat ze kunnen. Er zijn korte lijnen met de servicemonteurs. Het zijn mensen die weten waar ze het over hebben en zelf op de werkvloer staan.

Jelke Attema
Directeur, Presswood Grootkeuken Industrie B.V.

Klantcase Otten Machinefabriek B.V.

“Landré staat bekend als een betrouwbare organisatie. Ze doen geen gekke dingen en dat is erg belangrijk voor een vertegenwoordigende organisatie.”

Ben Otten
Directeur, Otten Machinefabriek B.V.

Gratis demo aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste machine die aansluit bij uw bedrijf.

Het merk Ermaksan

Ermaksan


✔️ Geavanceerde machines
✔️ 800 gekwalificeerde medewerkers
✔️ Innovatieve functionaliteiten

Automatisering

Intelligente automatiseringssystemen en –oplossingen kunnen het rendement van uw bewerkingsproces verhogen en de productietijd versnellen. Landré heeft verschillende mogelijkheden op het gebied van automatisering, waardoor u kunt profiteren van enorme voordelen die bijvoorbeeld uw levertijd verkorten en de capaciteit verhogen.

Ermak knipmachines

De hydraulische en mechanische knipmachines van Ermaksan zijn ontwikkeld op basis van de behoeften van de klant. Zo bieden ze de perfecte oplossing op het gebied van duurzaamheid, betrouwbaarheid en precisie en dragen ze bij aan het realiseren van de bedrijfsdoelstellingen. Ermak knipmachines, ontworpen met de meest geavanceerde technologie, zijn erg duurzaam door het gelaste monoblok frame. Zelfs onder de meest extreme bedrijfsomstandigheden.

Innovatieve technologie

Ermaksan is een toonaangevende factor in de plaatbewerkingsindustrie en blijft krachtige stappen zetten die gericht zijn op de toekomst. Hierbij houden ze het motto ‘Innovative Technologies’ steeds in het achterhoofd bij de productie. Op deze manier behoudt Ermaksan de positie in de plaatbewerkingsindustrie en blijven ze innovatieve en efficiënte oplossingen bieden voor het bewerken van metaalplaten die voldoen aan alle eisen.

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.

Offerte aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Telefoon
+31 (0)347 329 329

Email
info@landre.nl