EMO Hannover 2023 | Van 18 t/m 23 september

EMO Hannover 2023

's Werelds toonaangevende vakbeurs voor productietechnologie

Binnenkort is het weer zover: EMO Hannover 2023! Fabrikanten van over de hele wereld komen van 18 t/m 23 september 2023 tijdens de EMO in Hannover bijeen om alle nieuwe innovaties en het complete aanbod aan metaalbewerkingstechnieken te tonen aan een internationaal publiek van professionals. En misschien bent u wel één van hen!

EMO Hannover is hét moment voor topleveranciers en gebruikers om samen te komen en inzicht te krijgen in de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van metaalbewerking. Een succesvolle beurs waar elke twee jaar meer dan 2.200 exposanten hun producten en services tonen aan meer dan 130.000 geïnteresseerden uit de branche. 

Uiteraard is Landré ook aanwezig tijdens deze beurs en wij nodigen u bij deze graag uit voor een bezoek aan één van onze stands.

Waar kunt u ons vinden:

Informatie volgt nog

– Haas draaimachines en bewerkingscentra

– Correa bed-/portaalfreesmachines

– Toyoda horizontale bewerkingscentra

Hal 27

Hal 13

Hal 27

Stand E60

Stand C65

Stand D86

Beursgegevens

  • 00Dagen
  • 00Uren
  • 00Minuten
  • 00Seconden

Datum: Maandag 18 t/m zaterdag 23 september 2023
Openingstijden: 09.00 uur – 18.00 uur
Adres: Beursterrein, 30521 Hannover, Duitsland
Website: www.emo-hannover.com

EMO Hannover is één van de bekendste beurzen op het gebied van metaalbewerking en laat iedere twee jaar alle aspecten van de productietechniek zien. Van werktuigmachines en precisiegereedschap tot aan geautomatiseerd transport voor materiaal, computertechnologieën, industriële elektronica en toebehoren. 

In 2019 heeft EMO Hannover ervoor gekozen om de nadruk te leggen op industrie 4.0-oplossingen voor de productie van netwerken. Wilt u hier meer over weten? Dan is het zeker de moeite waard om een bezoek te brengen aan EMO Hannover 2019. Wij heten u van harte welkom!

JTEKT Toyoda Corporation is tevens aanwezig in september op EMO Hannover 2019 en presenteert het FH500J high-speed horizontale bewerkingscentrum. Hiermee komt Toyoda tegemoet aan de groeiende vraag naar de productie van componenten met hoge snelheden, korte cyclustijden en goede oppervlakteafwerkingen tegen een concurrerende prijs. 

Toyoda’s FH500J horizontale bewerkingscentrum is ontworpen voor snelheid en productiebetrouwbaarheid met een 15.000 omw/min, 37 kW, 303 Nm (223 ft-lb) hoge versnellingsspindel. Deze 40-taper spindel is gemaakt met vier keramische lagers aan de voorzijde van de spindel voor een ongeëvenaarde stijfheid en verminderde trillingen. Het gepatenteerde hydraulische voorspansysteem brengt uw spindel tot 10.000 omw/min minder dan 1 seconde zonder spil opwarmen. Verder is het bewerkingscentrum uitgerust met een B-as-tabel met directe aandrijving met een indextijd (90 graden) van 0,5 seconden.

De high-speed FH500J – met het spindelontwerp, voorspanningssysteem en functies met een hoog koppel – stelt machinewerkplaatsen in staat om te profiteren van bewerkingen voor grote volumes in een compacte voetafdruk.

Nieuwsgierig naar deze machine? Breng dan tijdens EMO een bezoek aan Toyoda in hal 27, stand nummer D86 en ontmoet het team. Zij laten u dan graag de machine live in actie zien.

Nicolás Correa presenteert op de EMO Hannover 2019 een volledig nieuwe freesmachine-lijn. Deze machines zijn gericht op de toekomst en hebben een vernieuwd ontwerp van de behuizing en de freeskop. De vernieuwing combineert de precisie en robuustheid van de Correa machines met de meest geavanceerde technologie. 

Tijdens de EMO worden twee machines getoond die live werkzaamheden gaan uitvoeren. Het gaat om de NORMA MG met een vast bed en een draaibare tafel en de FOX, een brug-type freesmachine, met een UDX mechanische transmissie die wel 10.000 toeren haalt. 

Als onderdeel van Nicolás Correa’s belofte om zich te richten op innovatie en continue verbetering worden er nieuwe materialen geïntroduceerd om de kop van de freesmachine te verbeteren. Deze nieuwe materialen zorgen voor een verbetering van de thermische stabiliteit en demping. Op deze manier wordt de mechanische ziel behouden en wordt er een stevige innovatie toegepast op het meest complexe onderdeel van freesmachines.

Nieuwsgierig naar deze nieuwe machinelijn en de nieuwe freeskop? Breng dan tijdens EMO een bezoek aan Nicolás Correa in hal 13, standnummer C65 en ontmoet het team. Zij laten u dan graag de machines live in actie zien.