EMO Hannover 2023 | Van 18 t/m 23 september

EMO Hannover

's Werelds toonaangevende vakbeurs voor productietechnologie

Binnenkort is het weer zover: EMO Hannover 2023! Fabrikanten van over de hele wereld komen van 18 t/m 23 september 2023 tijdens de EMO in Hannover bijeen om alle nieuwe innovaties en het complete aanbod aan metaalbewerkingstechnieken te tonen aan een internationaal publiek van professionals. En misschien bent u wel één van hen!

EMO Hannover is hét moment voor topleveranciers en gebruikers om samen te komen en inzicht te krijgen in de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van metaalbewerking. Een succesvolle beurs waar elke twee jaar meer dan 2.200 exposanten hun producten en services tonen aan meer dan 130.000 geïnteresseerden uit de branche. 

Uiteraard is Landré ook aanwezig tijdens deze beurs en wij nodigen u bij deze graag uit voor een bezoek aan één van onze stands samen met onze partners Haas en HSG.

Waar kunt u ons vinden:

Haas nodigt u uit voor de EMO Hannover

Van maandag 18 t/m zaterdag 23 september 2023 opent EMO Hannover weer de deuren. Het is dé internationale vakbeurs voor de metaalbewerkende en -verwerkende industrie. Eén van de bekendste beurzen waar elke 2 jaar meer dan 2.200 exposanten hun producten en services tonen aan meer dan 130.000 geïnteresseerden uit de branche.

Zoals u wellicht weet kan Haas natuurlijk niet ontbreken en worden er een groot aantal machines gepresenteerd met diverse, volledig geïntegreerde automatiseringsoplossingen. Haas toont ook verschillende, zeer waardevolle Tooling en werkstukopspanningen.

Ook kunt u de raceauto van het Haas F1-team bewonderen: het perfecte voorbeeld van hoe Haas het racecircuit voorziet van kwaliteit en zeer hoge prestaties.

Haas bezoeken op EMO Hannover?

U kunt ons vinden in Hall 16, Stand G11.

De Haas specialisten vertellen u graag alles over de nieuwste ontwikkelingen, machines en mogelijkheden. Wilt u er zeker van zijn dat u de Haas specialisten niet misloopt? Dan kunt u uw bezoek aan ons doorgeven. Wij zorgen er dan voor dat er iemand voor u klaar staat!

HSG Laser neemt deel aan de EMO en demonstreert de nieuwste lasersnijtechnologie en -apparatuur van het bedrijf, toont haar toewijding aan de Europese markt en kijkt ernaar uit om via samenwerking en service hogere kwaliteit lasersnij-ervaringen aan Europese klanten te bieden.

HSG bezoeken op EMO Hannover?

U kunt ons vinden in Hall 13, Stand D51.

De HSG specialisten vertellen u graag alles over de nieuwste ontwikkelingen, machines en mogelijkheden. Wilt u er zeker van zijn dat u de Haas specialisten niet misloopt? Dan kunt u uw bezoek aan ons doorgeven. Wij zorgen er dan voor dat er iemand voor u klaar staat!

Beursgegevens

  • 00Dagen
  • 00Uren
  • 00Minuten
  • 00Seconden

Datum: Maandag 18 t/m zaterdag 23 september 2023
Openingstijden: 09.00 uur – 18.00 uur
Adres: Beursterrein, 30521 Hannover, Duitsland
Website: www.emo-hannover.com