Ermaksan plasma snijder

Krachtige plasmasnijmachines met nauwkeurige resultaten

Plasma snijders van Ermaksan zijn ideaal voor het snijden van metalen als staal, RVS, aluminium en bieden als voordeel dat ze geschikt zijn om ook dikker plaatmateriaal te snijden door middel van de smeltsnijtechniek. Uiteraard behoudt u bij het snijden van dik materiaal de hoge snijkwaliteit en nauwkeurigheid. De Ermak plasma snijders worden geproduceerd met hoogwaardige onderdelen, waardoor u verzekerd bent van een lange levensduur van de machine.

Gratis demonstratie?

N

Binnen 1 werkdag ingepland

N

Demonstratie op maat

N

Advies over productieproces

Top 3 Ermaksan plasma snijders

Ermak EPL Smart Plasma

€ 53.100,-

Formaat
1.500 -2.000 mm

Snijlengte
3.000 – 4.000 mm

Vermogen
45 A – 200 A

Brochure

Ermak EPL 1530 Compact

€ 80.100,-

Formaat 
1.500 – 3.000 m

Snijlengte
3.000 mm

Vermogen 
130 A – 800 A

Brochure

Ermak EPL Plasma serie

€ 84.600,-

Formaat
2.000 – 6.000 mm

Snijlengte
4.000 – 36.000 mm

Vermogen
130 A – 800 A

Brochure

Offerte op maat?

Of heeft u meer informatie nodig? Wij helpen graag bij het vinden van de juiste Ermaksan plasma snijder die aansluit bij uw bedrijf.

Bel ons op:
+31 (0)347 329 329

Waarom Landré?

N

Hoogwaardige, betrouwbare machines

N

Klant specifieke oplossingen

N

Uitgebreide service en ondersteuning

N

Goede prijs/kwaliteit verhouding

N

Productspecialisten in eigen huis


Bedankt voor de snelle service! Onze machine draait weer top
en alle schade is hersteld. We zijn er super blij mee!!

Marc Dalebout
Directeur

Klantcase Landre - Jelke Attema - Bedrijfsleider PGI B.V.

Landré kijkt naar de behoefte en tonen wat ze kunnen. Er zijn korte lijnen met de servicemonteurs. Het zijn mensen die weten waar ze het over hebben en zelf op de werkvloer staan.

Jelke Attema
Directeur, Presswood Grootkeuken Industrie B.V.

Klantcase Otten Machinefabriek B.V.

“Landré staat bekend als een betrouwbare organisatie. Ze doen geen gekke dingen en dat is erg belangrijk voor een vertegenwoordigende organisatie.”

Ben Otten
Directeur, Otten Machinefabriek B.V.

Gratis demo aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste machine die aansluit bij uw bedrijf.

Het merk Ermaksan

Ermaksan


✔️ Geavanceerde machines
✔️ 800 gekwalificeerde medewerkers
✔️ Innovatieve functionaliteiten

Automatisering

Intelligente automatiseringssystemen en –oplossingen kunnen het rendement van uw bewerkingsproces verhogen en de productietijd versnellen. Landré heeft verschillende mogelijkheden op het gebied van automatisering, waardoor u kunt profiteren van enorme voordelen die bijvoorbeeld uw levertijd verkorten en de capaciteit verhogen.

Ermak plasma snijders

Ermak plasma snijders, ontwikkeld door de deskundige ingenieurs van Ermaksan, zijn voorzien van de meest nieuwe en geavanceerde technologie op het gebied van plasmasnijden. Ermaksan is erg toegewijd als het aankomt op de productie van robuuste en hoogwaardige machines en daarom zijn de plasma snijders zo ontwikkeld dat ze voldoen aan alle eisen. De machines zijn uiteraard uitgerust met sterke componenten die een lange levensduur hebben. De plasmasnijmachines kunnen ingezet worden om maximale efficiëntie te bereiken, zelfs bij de meest veeleisende snijbewerkingen.

Flexibele oplossingen

Plasma snijders van Ermaksan zijn ontwikkeld om vele jaren ingezet te kunnen worden onder zware omstandigheden. De snijders leveren hoge prestaties en een optimaal snijvermogen, waarbij er vanuit Ermaksan rekening gehouden wordt met de wensen van de klant. Dit resulteert in flexibele oplossingen die zorgen voor maximale efficiëntie, zoals machines voor aangepaste formaten, speciale sneden, etc. Dankzij de innovatieve technologie en hoge prestaties en productiviteit voldoende Ermak plasma snijders aan het hoogste verwachtingsniveau.

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.

Offerte aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Telefoon
+31 (0)347 329 329

Email
info@landre.nl