Ermak EPL plasmasnijmachines

Plaatmateriaal snijden met kracht en kwaliteit

De Ermak EPL plasmasnijmachines zijn eenvoudig te bedienen en vragen om weinig onderhoud. De technologie van het snijden met plasma verbetert nog steeds en kenmerkt zich door een groot dikte bereik en een hoge snelheid tegen lage kosten. De EPL machines worden geleverd met de Infinity CNC controller, inclusief de Linatrol CUT externe programmeer software met Nesting module.

Gratis demonstratie?

N

Binnen 1 werkdag ingepland

N

Demonstratie op maat

N

Advies over productieproces

Specificaties

N

Werkbereik X: 2.500 - 14.000 mm

N

Werkbereik Y: 1.250 - 4.000 mm

N

Slag Z: 0 - 200 mm

N

Snelheid: 40 m/min

N

Positioneer nauwkeurigheid: +/- 0,1 mm

N

Capaciteit (130 A) staal: 1 - 38 mm

Voordelen machine

De robuuste monoblok framebouw van de EPL plasmasnijders leveren een stabiele machinebasis en zorgen voor een nauwkeurige verplaatsing van de snijkop, waarbij de trillingen worden gedempt. De aandrijving vindt plaats met behulp van gesynchroniseerde AC motoren en een tandheugel aandrijfsysteem. De snijtafel is voorzien van uitneembare opleg lamellen en afzuigingopeningen. De EPL serie wordt standaard geleverd met een Hypertherm plasmabron en snijkop.

ROI machine

De EPL serie is voorzien van een HyPerformance plasmasysteem die zorgt voor hogere snijsnelheden, waardoor de productie output ook hoger is. De gepatenteerde LongLife en PowerPierce technologie zorgt bovendien voor een significante toename van de levensduur van de plasmasnijders.

Waarom Landré?

N

Hoogwaardige, betrouwbare machines

N

Klant specifieke oplossingen

N

Uitgebreide service en ondersteuning

N

Goede prijs/kwaliteit verhouding

N

Productspecialisten in eigen huis

Bedankt voor de snelle service! Onze machine draait weer top en alle schade is hersteld. We zijn er super blij mee!!

Marc Dalebout
Directeur

Klantcase Landre - Jelke Attema - Bedrijfsleider PGI B.V.

“Landré kijkt naar de behoefte en tonen wat ze kunnen. Er zijn korte lijnen met de servicemonteurs. Het zijn mensen die weten waar ze het over hebben en zelf op de werkvloer staan.”

Jelke Attema
Bedrijfsleider, Presswood Grootkeuken Industrie B.V.

Gratis demo aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste machine die aansluit bij uw bedrijf.

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.

Offerte aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Telefoon
+31 (0)347 329 329

Email
info@landre.nl