Ermaksan ponsmachine

Voor de optimalisatie van het ponsproces

Op het gebied van ponsmachines is Ermaksan een toonaangevend bedrijf. Door jarenlange kennis en ervaring produceert Ermaksan hoogwaardige ponsmachines met geavanceerde technologie die het ponsproces vereenvoudigen. Hierdoor wordt er een bijdrage geleverd aan de verbetering van het productieproces en de verhoging van het rendement. Ermaksan biedt met het brede assortiment een oplossing voor iedere toepassing.

Gratis demonstratie?

N

Binnen 1 werkdag ingepland

N

Demonstratie op maat

N

Advies over productieproces

Top 3 Ermaksan ponsmachines

Ermak EKM

€ 6.100,-

Ponskracht
50-110 ton

Uitlading
180 – 610 mm

Slaglengte
22 – 80 mm

Slagsnelheid
20 – 38 HPM

Brochure

Ermak ETP

€ 132.900,-

Ponskracht
20 – 30 ton

Werkbereik
1.250 x 2.000 mm

Aantal gereedschappen
27 of 33

Max. ger. diameter
88,9 mm

Brochure

Ermak ETP-S

€ 153.800,-

Ponskracht
20 – 30 ton

Werkbereik
1.250 x 2.000 mm

Aantal gereedschappen
27 of 33

Max. ger. diameter
88,9 mm

Brochure

Offerte op maat?

Of heeft u meer informatie nodig? Wij helpen graag bij het vinden van de juiste Ermaksan ponsmachine die aansluit bij uw bedrijf.

Bel ons op:
+31 (0)347 329 329

Waarom Landré?

N

Hoogwaardige, betrouwbare machines

N

Klant specifieke oplossingen

N

Uitgebreide service en ondersteuning

N

Goede prijs/kwaliteit verhouding

N

Productspecialisten in eigen huis


Bedankt voor de snelle service! Onze machine draait weer top
en alle schade is hersteld. We zijn er super blij mee!!

Marc Dalebout
Directeur

Klantcase Landre - Jelke Attema - Bedrijfsleider PGI B.V.

Landré kijkt naar de behoefte en tonen wat ze kunnen. Er zijn korte lijnen met de servicemonteurs. Het zijn mensen die weten waar ze het over hebben en zelf op de werkvloer staan.

Jelke Attema
Directeur, Presswood Grootkeuken Industrie B.V.

Klantcase Otten Machinefabriek B.V.

“Landré staat bekend als een betrouwbare organisatie. Ze doen geen gekke dingen en dat is erg belangrijk voor een vertegenwoordigende organisatie.”

Ben Otten
Directeur, Otten Machinefabriek B.V.

Gratis demo aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste machine die aansluit bij uw bedrijf.

Het merk Ermaksan

Ermaksan


✔️ Geavanceerde machines
✔️ 800 gekwalificeerde medewerkers
✔️ Innovatieve functionaliteiten

Automatisering

Intelligente automatiseringssystemen en –oplossingen kunnen het rendement van uw bewerkingsproces verhogen en de productietijd versnellen. Landré heeft verschillende mogelijkheden op het gebied van automatisering, waardoor u kunt profiteren van enorme voordelen die bijvoorbeeld uw levertijd verkorten en de capaciteit verhogen.

Ermak ponsmachines

Ermak ponsmachines, ontwikkeld door de deskundige ingenieurs van Ermaksan, zijn voorzien van de meest nieuwe, geavanceerde technologie en zorgen voor de optimalisatie van het ponsproces. De ponsmachines dragen bij aan een optimale bewerking van diverse onderdelen door middel van de flexibele constructie. Dankzij de geavanceerde technologie is het mogelijk om meerdere processen op een deel uit te voeren met een perfecte oppervlaktekwaliteit.

Ermaksan

Ermaksan is een toonaangevende fabrikant in de plaatbewerkingsindustrie die beschikt over moderne productiefaciliteiten om hoogwaardige, robuuste machines te ontwikkelen. De Ermak ponsmachines zijn zo ontworpen dat ze jarenlang kunnen voldoen aan alle behoeften van de klant. Dit resulteert zich onder andere in een stevige, stalen constructie en een mono-blokstructuur. Daarnaast wordt er bij de productie van de ponsmachines ook gekeken naar onderwerpen als energiebesparing en milieuvriendelijkheid.

 

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.

Offerte aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Telefoon
+31 (0)347 329 329

Email
info@landre.nl