Kijk mee: het plaatsings- en installatieproces van de HSG G3015X ​

HSG GX lasersnijmachine levering bij Landré

De levering van onze HSG demo lasersnijder. Bekijk de drone beelden en zie het hoge perspectief.

We konden niet wachten. Vroeg in de ochtend kwam hij vanuit het Duitse warehouse voorrijden. De HSG G3025X lasersnijder. Goed ingepakt bestaande uit twee delen en verdeeld over een trailercombinatie. Binnen een mum van tijd uitgepakt en hangend aan de kraan. Vervolgens netjes geparkeerd op de stoep, van waaruit de HSG lasersnijder op tankrollers door het magazijn werd begeleid naar zijn prominente plek in onze showroom. Onderstaande dronebeelden geven een mooie impressie van deze vervlogen ochtend.

Stap 2 in beeld: de installatie van de HSG G3025X. Met bordes.

In de bovenstaande video is te zien hoe onze engineers, waaronder John van Rooijen, de lasersnijder opbouwen. Wat meteen opvalt, is de compacte opstelling van de machine. Dit komt niet alleen door de compacte aard van de HSG G3025X zelf, maar ook door het bordes dat verschillende onderdelen bevat. Dit bordes is speciaal ontworpen door onze klant Engel Lastec om de lasersnijder in kleine ruimtes te kunnen plaatsen, zoals in onze showroom. Interessant is dat hetzelfde bordes ook wordt gebruikt door Engel Lastec zelf, die het ontwerp ook heeft toegepast bij hun eigen HSG lasersnijder. Lees hier hoe Engel Lastec de HSG G3025X in de praktijk ervaart.

"Een verrassend compacte opstelling en bijna geheel afgemonteerd vanuit de HSG fabriek. Dat scheelt aanzienlijk in installatietijd."
John van Rooijen
Project Engineer, Landré

Geïnteresseerd?

Bent u na het lezen van deze case geïnteresseerd in meer informatie over de HSG GX Pro of een andere lasersnijder van HSG? Dan staan onze specialisten voor u klaar! Wij maken graag kennis met u om samen te kijken naar de mogelijkheden voor uw bedrijf. Zo denken we bijvoorbeeld met u mee over het slim plaatsen van de machine in een werkruimte en hoe u meer efficiency kunt behalen met de lasersnijder. Uiteindelijk komen we zo altijd tot een passende oplossing die volledig op uw productieproces aansluit.

Neem vandaag nog contact met ons op en wij plannen binnen 1 werkdag een vrijblijvend adviesgesprek met u in!

Voor meer informatie: