Terugblik op geslaagde showroom uitverkoop | december 2019

Terugblik op de Landré showroomuitverkoop

Afgelopen donderdag 12 december vond de jaarlijkse showroom uitverkoop weer plaats bij Landré. Er stonden diverse verspanende, plaatbewerking en 3D print machines opgesteld. Op alle machines werden interessante demo’s getoond met automatiseringsoplossingen. Tevens toonden een aantal partners hun producten en hebben ze hun kennis gedeeld met de aanwezige mensen/klanten.

De fiberlaser van Ermak liet verschillende snijpatronen zien terwijl de 3D printers live een ontwerp printten. De heren van OneCNC lieten de software voor op de CNC machines zien.

De avond werd afgesloten met een Turks- en Amerikaans buffet. Al met al een zeer positieve dag met ook nog eens een aantal verkochte machines. Elke koper kreeg van ons twee kaartjes voor de Grandprix Formule 1! Bedankt voor het vertrouwen in Landré en alvast veel plezier met de kaartjes voor de Formule 1 volgend jaar in Zandvoort.

Ermaksan kantbank tijdens de Landré showroomuitverkoop

De machines kregen een bijna magische verschijning in het donker, samen met de gloed van de gekleurde lichten. Onderstaand een kleine sfeerimpressie.

U kunt altijd langskomen voor een vrijblijvend gesprek of demo over service, 3D printing, verspaning, plaatbewerking of software. Neem gerust contact met ons op, de koffie staat klaar!

+31 (0)347 329 329
info@landre.nl