Een terugblik op onze geslaagde showroom uitverkoop | december 2019

19 december, 2019

Een terugblik op onze geslaagde showroom uitverkoop | december 2019

Afgelopen donderdag 12 december vond de jaarlijkse showroom uitverkoop weer plaats bij Landré. Er stonden diverse verspanende, plaatbewerking en 3D print machines opgesteld. Op alle machines werden interessante demo’s getoond met automatiseringsoplossingen. Tevens toonden een aantal partners hun producten en hebben ze hun kennis gedeeld met de aanwezige mensen/klanten.

De Fiberlaser van Ermak liet verschillende snijpatronen zien terwijl de 3D printers live een ontwerp printte. De heren van OneCNC lieten de software voor op de CNC machines zien.

De avond werd afgesloten met een Turks- en Amerikaans buffet. Al met al een zeer positieve dag met ook nog eens een aantal verkochte machines. Elke koper kreeg van ons twee kaartjes voor de Grandprix Formule 1! Bedankt voor het vertrouwen in Landré en alvast veel plezier met de kaartjes voor de Formule 1 volgend jaar in Zandvoort.

Landré van vroeger - 100 jarig jubileumboek

De machines kregen een bijna magische verschijning in het donker, samen met de gloed van de gekleurde lichten. 

U kunt altijd langskomen voor een vrijblijvend gesprek of demo over service, 3D printing, verspaning, plaatbewerking of software. Neem contact met ons op, de koffie staat klaar! 

Categorieën

Laatste nieuws

Hoe Landré op dit moment omgaat met machine instructies

Hoe Landré op dit moment omgaat met machine instructies

Dat er in deze periode aanspraak wordt gedaan op vrijwel iedereen zijn aanpassingsvermogen is welbekend. We moeten voorlopig allemaal zorgen dat we afstand bewaren en niet met teveel mensenan in één ruimte aanwezig zijn. Ook wij hebben dus ons best moeten doen om onze instructies ‘corona proof’ door te laten gaan.

Havatec | mei 2020

Havatec | mei 2020

Overweegt u om te investeren in 3D printing, maar wilt u graag weten hoe dit in de praktijk werkt en hoe andere bedrijven dit integreren in het productieproces? Lees dan het verhaal van Havatec. Voor hun nieuwste machine hebben zij gebruik gemaakt van de HP Multi Jet Fusion printtechnologie om geselecteerde onderdelen te 3D printen en …

Doe mee aan de webinar Wednesday van GE Additive | mei 2020

Doe mee aan de webinar Wednesday van GE Additive | mei 2020

Doe mee aan de gratis ‘webinar Wednesday’ series van GE additive. Ontdek en leer alles over additieve metaalproductie. Dit is het moment om nieuwe kennis op te doen over hoe u kunt innoveren en nieuwe productieprocessen toe kunt passen.