Terugblik op geslaagde showroom uitverkoop | december 2019

Terugblik op geslaagde showroom uitverkoop | december 2019

Afgelopen donderdag 12 december vond de jaarlijkse showroom uitverkoop weer plaats bij Landré. Er stonden diverse verspanende, plaatbewerking en 3D print machines opgesteld. Op alle machines werden interessante demo’s getoond met automatiseringsoplossingen. Tevens toonden een aantal partners hun producten en hebben ze hun kennis gedeeld met de aanwezige mensen/klanten.

De Fiberlaser van Ermak liet verschillende snijpatronen zien terwijl de 3D printers live een ontwerp printte. De heren van OneCNC lieten de software voor op de CNC machines zien.

De avond werd afgesloten met een Turks- en Amerikaans buffet. Al met al een zeer positieve dag met ook nog eens een aantal verkochte machines. Elke koper kreeg van ons twee kaartjes voor de Grandprix Formule 1! Bedankt voor het vertrouwen in Landré en alvast veel plezier met de kaartjes voor de Formule 1 volgend jaar in Zandvoort.

Landré van vroeger - 100 jarig jubileumboek

De machines kregen een bijna magische verschijning in het donker, samen met de gloed van de gekleurde lichten. 

U kunt altijd langskomen voor een vrijblijvend gesprek of demo over service, 3D printing, verspaning, plaatbewerking of software. Neem contact met ons op, de koffie staat klaar! 

Categorieën

Laatste nieuws

Welke kunststofpoeders zijn er geschikt voor 3D printen?

Welke kunststofpoeders zijn er geschikt voor 3D printen?

Van PA12 en PP naar TPU en TPA Er komen steeds meer materialen beschikbaar om mee te 3D printen. Dit zorgt ervoor dat er steeds meer markten te bedienen zijn via deze techniek. Hierbij moet er gedacht worden aan zowel eindproducten als aan prototypes. De meeste producten die worden…

Haas ST-25Y met APL: beschikbaar op korte termijn | maart 2020

Haas ST-25Y met APL: beschikbaar op korte termijn | maart 2020

In onze showroom staat een Haas ST-25Y draaimachine, welke is voorzien van een automatische werkbelader, of wel een APL (Automatic Parts Loader). De draaidiameter van deze machine is 533 mm met een stafcapaciteit van 76 mm. Verder is de machine uitgevoerd met de volgende opties …