Een terugblik op onze geslaagde showroom uitverkoop | december 2019

19 december, 2019

Home » Alle berichten » Een terugblik op onze geslaagde showroom uitverkoop | december 2019

Een terugblik op onze geslaagde showroom uitverkoop | december 2019

Afgelopen donderdag 12 december vond de jaarlijkse showroom uitverkoop weer plaats bij Landré. Er stonden diverse verspanende, plaatbewerking en 3D print machines opgesteld. Op alle machines werden interessante demo’s getoond met automatiseringsoplossingen. Tevens toonden een aantal partners hun producten en hebben ze hun kennis gedeeld met de aanwezige mensen/klanten.

De Fiberlaser van Ermak liet verschillende snijpatronen zien terwijl de 3D printers live een ontwerp printte. De heren van OneCNC lieten de software voor op de CNC machines zien.

De avond werd afgesloten met een Turks- en Amerikaans buffet. Al met al een zeer positieve dag met ook nog eens een aantal verkochte machines. Elke koper kreeg van ons twee kaartjes voor de Grandprix Formule 1! Bedankt voor het vertrouwen in Landré en alvast veel plezier met de kaartjes voor de Formule 1 volgend jaar in Zandvoort.

Landré van vroeger - 100 jarig jubileumboek

De machines kregen een bijna magische verschijning in het donker, samen met de gloed van de gekleurde lichten. 

U kunt altijd langskomen voor een vrijblijvend gesprek of demo over service, 3D printing, verspaning, plaatbewerking of software. Neem contact met ons op, de koffie staat klaar! 

Categorieën

Laatste nieuws

Haas Product Launch | 13 februari 2020

Haas Product Launch | 13 februari 2020

Landré nodigt u graag uit voor de ‘Haas Product Launch 2020’ op donderdag 13 februari bij Haas Automation Europe in Zaventem. Tijdens deze dag kunt u de nieuwste machines en automatiseringssystemen …