Akyapak ASM

Veelzijdige, nauwkeurige en makkelijk te bedienen platenwals

Door de asymmetrisch uitvoering heeft de Akyapak ASM 3 rollenwals een korte aanbuiglengte. Daarnaast is de wals eenvoudig in gebruik doordat de te walsen plaat vastgeklemd wordt tussen de aangedreven rollen. Dit maakt de asymmetrisch 3 rollenwals tot een ideale machine voor het rendabel walsen van kleine series.

Gratis demonstratie?

N

Binnen 1 werkdag ingepland

N

Demonstratie op maat

N

Advies over productieproces

Home » Plaatbewerking » Walsen » Plaatwalsen » Akyapak ASM

Vanaf 13.145,-

Specificaties

N

Buiglengte: 1.050 – 3.100 mm

N

Roldiameter: 110 - 200 mm

N

Buigcapaciteit: 3 - 8 mm

N

Aanbuigen: 2 - 7 mm

Voordelen machine

De ASM walsen hebben een stabiel frame van gelast St-52 staal. De centrale rollen worden motorisch aangedreven door een gearbox. De bediening vindt plaats via een extern bedieningspaneel. Voor het makkelijk uitnemen van het gewalste product kan de bovenrol aan één zijde worden losgemaakt. Een inrichting voor het buigen van conussen is standaard. Optioneel kunnen de walsrollen worden verlengd en voorzien van rollen voor het buigen van profielen.

ROI machine

De ASM 3 rollenwals heeft een korte aanbuiglengte en is daarnaast eenvoudig in gebruik, doordat de platen worden vastgeklemd tussen de aangedreven rollen. Dit zorgt ervoor dat de ASM asymmetrische 3 rollenwals ideaal is voor het rendabel walsen van kleine series.

Waarom Landré?

N

Hoogwaardige, betrouwbare machines

N

Klant specifieke oplossingen

N

Uitgebreide service en ondersteuning

N

Goede prijs/kwaliteit verhouding

N

Productspecialisten in eigen huis

Bedankt voor de snelle service! Onze machine draait weer top en alle schade is hersteld. We zijn er super blij mee!!

Marc Dalebout
Directeur

De service van Landré is erg goed. Onze machine werd snel geleverd! Bij de installatie kregen we direct een aantal handige tips voor het gebruik van de machine. Top!

Hans Kastels
Productiemanager

Gratis demo aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste machine die aansluit bij uw bedrijf.

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.

Offerte aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Telefoon
+31 (0)347 329 329

Email
info@landre.nl