DAVI MCB

Nauwkeurig, snel en eevoudige plaatwals.

De DAVI MCB is geschikt om platen van 15 – 20 mm tot 80 – 100 mm dik te rollen. De machine wordt CNC bestuurd om onderdelen automatisch te laten rollen. Daarnaast zijn de CNC-besturingen zelf programmeerbaar. De specialisten van Landré adviseren u graag over welke MCB wals het meest geschikt is voor uw toepassing.

Gratis demonstratie?

N

Binnen 1 werkdag ingepland

N

Demonstratie op maat

N

Advies over productieproces

Vanaf prijs op aanvraag

Specificaties

N

Buiglengte: 2.050 - 4.050 mm

N

Roldiameter: 260 - 1.500 mm

N

Buigcapaciteit: 18 - 300 mm

N

Aanbuigen: 15 - 260 mm

Voordelen machine

De DAVI MCB is een innovatieve CNC-gestuurde machine. De platen worden horizontaal geladen om het gebruik van een invoerband en geautomatiseerde laad- en lossystemen mogelijk te maken. De beide klemrollen worden door twee onafhankelijke hydraulische motoren aangedreven en worden hydraulisch en veilig geremd. Bij de DAVI MCB is het niet nodig om de twee randen van de plaat eerst voor te buigen en daarna te rollen, dit in tegenstelling tot andere machines. De DAVI MCB is een eenvoudige, snelle en nauwkeurige machine.

ROI machine

Om het gebruik van een invoerband en geautomatiseerd laad- en lossysteem mogelijk te maken worden de platen horizontaal geladen. De CNC-gestuurde DAVI MCB wordt een geautomatiseerd onbemand rollend centrum, met een extreem korte cyclustijd, ideaal voor producties met grote hoeveelheden.

Waarom Landré?

N

Hoogwaardige, betrouwbare machines

N

Klant specifieke oplossingen

N

Uitgebreide service en ondersteuning

N

Goede prijs/kwaliteit verhouding

N

Productspecialisten in eigen huis

Bedankt voor de snelle service! Onze machine draait weer top en alle schade is hersteld. We zijn er super blij mee!!

Marc Dalebout
Directeur

De service van Landré is erg goed. Onze machine werd snel geleverd! Bij de installatie kregen we direct een aantal handige tips voor het gebruik van de machine. Top!

Hans Kastels
Productiemanager

Gratis demo aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste machine die aansluit bij uw bedrijf.

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.

Offerte aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Telefoon
+31 (0)347 329 329

Email
info@landre.nl