DAVI MAV

Meest geavanceerde en solide plaatwals

De MAV plaatwalsen van DAVI zijn de enige plaatwalsen met variabele as die ontworpen zijn met 3 onafhankelijke aangedreven motoren. De MAV serie beschikt daarnaast over een exclusieve kantelbare bovenkant, zeer geschikt voor conus walsen. De specialisten van Landré adviseren u graag over welke MAV wals het meest geschikt is voor uw toepassing.

Gratis demonstratie?

N

Binnen 1 werkdag ingepland

N

Demonstratie op maat

N

Advies over productieproces

Vanaf prijs op aanvraag

Specificaties

N

Buiglengte: 2.050 - 4.050 mm

N

Roldiameter: 140 - 1.500 mm

N

Buigcapaciteit: 25 - 320 mm

N

Aanbuigen: 25 - 275 mm

Voordelen machine

De DAVI MAV is de enige plaatrol met variabele as die is ontworpen met drie onafhankelijk aangedreven motoren, direct gemonteerd op de rolassen. Alle drie de rollen worden veilig en efficiënt automatisch en hydraulisch geremd. De exclusieve kantelbare, zelf richtende maakt het mogelijk om bij het maken van conussen ook de bovenrol tot meer dan 100 mm te kantelen.

ROI machine

De 3 rollen walsen uit de DAVI MAV serie zijn geschikt voor hoog gekwalificeerd walswerk in een materiaal bereik van 2 tot 300 mm dikte en een lengte tot 4.050 mm.

Waarom Landré?

N

Hoogwaardige, betrouwbare machines

N

Klant specifieke oplossingen

N

Uitgebreide service en ondersteuning

N

Goede prijs/kwaliteit verhouding

N

Productspecialisten in eigen huis

Bedankt voor de snelle service! Onze machine draait weer top en alle schade is hersteld. We zijn er super blij mee!!

Marc Dalebout
Directeur

De service van Landré is erg goed. Onze machine werd snel geleverd! Bij de installatie kregen we direct een aantal handige tips voor het gebruik van de machine. Top!

Hans Kastels
Productiemanager

Gratis demo aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste machine die aansluit bij uw bedrijf.

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.

Offerte aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Telefoon
+31 (0)347 329 329

Email
info@landre.nl