EuroBLECH 2024

Bezoek Landré en principalen op EuroBlech 2022

Dé internationale vakbeurs voor de plaatbewerkingsindustrie

Het is bijna weer tijd voor EuroBLECH, de grootste, tweejaarlijkse vakbeurs voor de plaatbewerkingsindustrie. Van dinsdag 22 tot en met vrijdag 25 oktober 2024 worden in Hannover alle geavanceerde technologieën voor plaatbewerking, metaalbewerking en verbindingstechnologie gepresenteerd. Uiteraard zijn een aantal van onze principalen ook aanwezig. Tijdens EuroBLECH worden stand-alone en systeemoplossingen gepresenteerd voor het volledige productieproces van onderdelen uit plaatstaal, profielen en buizen op een internationaal niveau van wereldklasse. 

Waar kunt u onze principalen vinden?

EuroBLECH is de grootste vakbeurs gericht op de gehele technologieketen voor de plaatbewerkingsindustrie. Deze tweejaarlijkse vakbeurs toont eersteklas plaatbewerkings- en metaalbewerkingstechnologieën, evenals verbindingstechniek. Natuurlijk kunnen onze principalen HSG LaserErmaksan, Davi, Eurostamp en Pass Stanztechnik hier niet ontbreken. Bent u benieuwd naar de innovaties? Breng dan een bezoek aan een van de stands en laat u volledig informeren door één van de productspecialisten.

Hal 15

Hal 13

Hal 11

Hal 12

Hal 12

Stand 15-E64

Stand 13-A52

Stand 11-G94

Stand 12-F117

Stand 12-D118

Onderaan deze pagina vindt u meer informatie over EuroBLECH en wat onze principalen presenteren.

Beursgegevens

Datum: Dinsdag 22 t/m vrijdag 25 oktober 2024
Openingstijden: Di t/m vr: 09.00 - 18.00 uur
Adres: Hannover Exhibition Grounds, Messegelände, 30521 Hannover
Website: EuroBLECH 2024

EuroBLECH 2022 zal dit jaar te vinden zijn in de hallen 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 26 en 27 op het Hannover Exhibition Grounds, ‘s werelds grootste expositiecentrum. De nieuw toegevoegde hal 26 zal zich richten op verbindingstechnologie en zal ook exposanten van oppervlakte- en gereedschapstechnologie huisvesten die voorheen in hal 13 waren gevestigd.

Volledige keten

De tentoongestelde producten omvatten de volledige keten van plaatbewerkingstechnologie voor de productie van metalen prototypes, industriële componenten en consumentenonderdelen. Dit omvat machines, gereedschappen en IT-oplossingen voor het snijden, ponsen en vormen, verbinden, lassen en bevestigen, oppervlaktebehandeling en afwerking, procescontrole en kwaliteitsborging, machine-elementen en componenten, CAD/CAM/CIM-systemen, magazijn- en fabrieksapparatuur, materiaalrecycling en andere oplossingen voor het verwerken van metaalplaat, buizen, profielen, kunststof hybriden en andere structuren. 

Tentoonstellingen en wereldpremières

Zoals altijd kunnen bezoekers live machinedemonstraties en technologische wereldpremières verwachten. Er zullen tal van mogelijkheden zijn om innovatieve machines in actie te zien, zodat de aanwezigen de potentiële voordelen voor hun eigen productieproces kunnen beoordelen en bespreken. 

HSG logo

HSG Laser zal de nieuwste technologieën op het gebied van plaatbewerking en buislasersnijden presenteren. De volgende machines zullen voor u tentoongesteld worden:

G3015V(linear 6G) 30KW

TX12036S-12 tuv ce Bevel 12KW

X3015 TUVCE 6KW

Bekijk de geavanceerde Ermaksan CNC plaatbewerking machines bij Landré

Ermaksan is tijdens EuroBLECH goed vertegenwoordigd om alle ontwikkelingen aan u te presenteren. Uiteraard worden ook alle ontwikkelingen voor kantbanken getoond 

Bekijk het DAVI wals aanbod bij Landré

DAVI demonstreert tijdens de EuroBLECH o.a. de MCA 2024 CNC-gestuurde plaatwals in combinatie met iRoll Performance besturing én de MCB E25 CNC-gestuurde plaatwals in combinatie met de nieuwste iRoll Extreme besturing. Dit is een ergonomisch bedieningspaneel met een operator georiënteerd ontwerp. Tijdens de beurs krijgt u inzicht in alle functionaliteiten en bijbehorende voordelen.

Eurostamp gereedschap beschikbaar bij Landré

Ook Eurostamp Tooling is aanwezig tijdens EuroBLECH. Zij tonen hun hoogwaardige gereedschappen met de hoogste precisie voor kantpersen in combinatie met alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van kantpersgereedschap.

Pass logo

Uiteraard is Pass Stanztechnik ook aanwezig. Zij tonen hun hoogwaardige technologie in combinatie met alle ontwikkelingen op het gebied van ponsgereedschap.

Impressies van vorig jaar