Blechexpo 2023

Bezoek onze principalen op Blechexpo 2021

Dé internationale vakbeurs voor de plaatbewerkingsindustrie

Het is bijna weer tijd voor Blechexpo, het tweejaarlijkse hoogtepunt voor de plaatbewerkingsindustrie. Van dinsdag 7 tot en met vrijdag 10 november 2023 worden hier alle geavanceerde technologieën voor plaatbewerking, metaalbewerking en verbindingstechnologie gepresenteerd. Uiteraard zijn wij met een aantal van onze merken aanwezig. Tijdens Blechexpo worden stand-alone en systeemoplossingen gepresenteerd voor het volledige productieproces van onderdelen uit plaatstaal, profielen en buizen op een internationaal niveau van wereldklasse. 

Wilt u op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen op het gebied van plaat- en metaalbewerking? Bestel dan snel uw tickets voor Blechexpo 2023 en geef uw bezoek aan ons door.

HSG Laser aanwezig op de Blechexpo 2023

Blechexpo toont samen met de Schweisstec beurs om de twee jaar eersteklas plaatsbewerkings- en metaalbewerkingstechnologieën, evenals verbindingstechniek. Natuurlijk kunnen onze merken HSG LaserErmaksan, DAVI en Pass Stanztechnik hier niet ontbreken. Bent u benieuwd naar de innovaties? Breng dan een bezoek aan een van de stands en laat u volledig informeren door één van de productspecialisten.

– HSG Laser
– Ermaksan
– DAVI
– Pass Stanztechnik
– Eurostamp Tooling

Hal 5
Hal 3
Hal 1
Hal 3
Hal 1

Stand 5109 & 5110
Stand 3203
Stand 1606
Stand 3102
Stand 1900

Onderaan deze pagina vindt u meer informatie over Blechexpo en wat onze merken presenteren.

Naar de Blechexpo? Geef uw bezoek door!

De specialisten van onze merken vertellen u tijdens Blechexpo graag alles over de nieuwste machines, ontwikkelingen en mogelijkheden. Wilt u er zeker van zijn dat u niemand misloopt? Dan kunt u via onderstaand formulier uw bezoek doorgeven. Wij zorgen er dan voor dat er iemand voor u klaar staat! 

Beursgegevens

Datum: Dinsdag 7 t/m vrijdag 10 november 2023
Openingstijden: Di t/m do: 09.00 - 16.00 uur; vr: 09.00 - 16.00 uur
Adres: Landesmesse Stuttgart GmbH, Messepiazza 1, 70629 Stuttgart
Website: www.blechexpo-messe.de/en/

Impressie Blechexpo & machines

Het praktijkgerichte beursduo Blechexpo en Schweisstec vindt om de twee jaar plaats in het jaarbeurscentrum in Stuttgart (Landesmesse Stuttgart). Het is het enige evenement ter wereld dat zich bezighoudt met de complementaire plaatbewerking technologieën en de verbindingstechniek. In een zeer korte periode heeft Blechexpo een leidende positie in Europa weten te veroveren. Zo neemt de beurs nu wereldwijd de tweede plaats in op de lijst van vakbeurzen voor plaatbewerking. 

Schweisstec, de internationale vakbeurs voor verbindingstechniek, vormt hier de ideale aanvulling op. Zo wordt de aandacht gericht op stand-alone en systeemoplossingen voor het productieproces van onderdelen van plaatstaal, profielen en buizen, evenals bijbehorende thermische en mechanische bewerkingen, snijtechnologieën, bewerkingsmachines, apparatuur voor ponsen, buigen, remmen en vormen. Dat is echter niet het enige, ook is er aandacht voor systeemrandapparatuur inclusief besturingen en software en oplossingen voor handling en kwaliteitsborging. Door middel van interessante procesdemonstraties op de aanwezige machines, gereedschappen en systemen kunt u straks een weloverwegen beslissing maken voor geplande investeringsprojecten.