Corona virus: lees hoe wij hier mee omgaan

26 maart, 2020

Corona virus: lees hoe wij hier mee omgaan

De afgelopen maanden staan voor bijna iedereen in het teken van het Corona virus. Uiteraard houden we bij Landré de situatie nauwlettend in de gaten en volgen we de ontwikkelingen en adviezen vanuit de overheid en het RIVM en ondernemen we wanneer nodig direct actie. De gezondheid van onze medewerkers, klanten en partners staat namelijk te allen tijde voorop en daarom proberen we er alles aan te doen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen.

Volledige ondersteuning

Via deze weg willen we u wel informeren dat we gewoon voor u klaar blijven staan tijdens deze periode. Om u de volledige service te blijven bieden die u van ons gewend bent zijn wij uiteraard telefonisch en per mail bereikbaar en staan wij u bij waar mogelijk.

Verkoop

Onze vertegenwoordigers staan u graag te woord en werken zo veel mogelijk vanuit huis. Mocht u toch een bezoek willen brengen aan onze showroom of een persoonlijk adviesgesprek willen inplannen, dan kijken we uiteraard naar de mogelijkheden met inachtneming van de maatregelen die gesteld zijn door het RIVM.

Monteurs

Onze monteurs blijven de aankomende periode ook gewoon beschikbaar. Heeft u een onverwachte storing of dient er een reparatie uitgevoerd te worden, dan kunt u contact opnemen met onze service afdeling. Wij zorgen er dan voor dat één van onze monteurs bij u langs komt, waarbij we een aantal (voorzorgs-)maatregelen hanteren:

  • We monitoren de gezondheid van onze monteurs (iedereen met klachten blijft thuis);
  • Onderhoud en reparaties vinden plaats op gepaste afstand van 1,5 meter;
  • U dient alleen bij onze monteurs in de buurt te komen wanneer dit echt noodzakelijk is;
  • Onze monteurs geven momenteel geen handen.

Trainingen

Vooralsnog kunnen trainingen bij ons op locatie door gaan. Hiervoor nemen we de volgende maatregelen:

  • We houden een gepaste afstand van 1,5 meter aan;
  • We ontvangen maximaal 2 personen tegelijk;
  • We monitoren de gezondheid van onze medewerkers (iedereen met klachten blijft thuis);
  • We wassen onze handen met grote regelmaat en zorgen voor een schone omgeving;
  • We geven u geen hand.

Onderdelen

Als laatste is het nog steeds mogelijk om machineonderdelen te bestellen. Wij proberen deze werkzaamheden gewoon door te laten lopen en onderdelen zo snel mogelijk uit te leveren. Natuurlijk wel onder voorbehoud van eventuele nieuwe maatregelen.

Via deze weg willen wij u alvast bedanken voor uw begrip!

Met vriendelijke groet,
Landré

Categorieën

Laatste nieuws

Hoe Landré op dit moment omgaat met machine instructies

Hoe Landré op dit moment omgaat met machine instructies

Dat er in deze periode aanspraak wordt gedaan op vrijwel iedereen zijn aanpassingsvermogen is welbekend. We moeten voorlopig allemaal zorgen dat we afstand bewaren en niet met teveel mensenan in één ruimte aanwezig zijn. Ook wij hebben dus ons best moeten doen om onze instructies ‘corona proof’ door te laten gaan.

Havatec | mei 2020

Havatec | mei 2020

Overweegt u om te investeren in 3D printing, maar wilt u graag weten hoe dit in de praktijk werkt en hoe andere bedrijven dit integreren in het productieproces? Lees dan het verhaal van Havatec. Voor hun nieuwste machine hebben zij gebruik gemaakt van de HP Multi Jet Fusion printtechnologie om geselecteerde onderdelen te 3D printen en …

Doe mee aan de webinar Wednesday van GE Additive | mei 2020

Doe mee aan de webinar Wednesday van GE Additive | mei 2020

Doe mee aan de gratis ‘webinar Wednesday’ series van GE additive. Ontdek en leer alles over additieve metaalproductie. Dit is het moment om nieuwe kennis op te doen over hoe u kunt innoveren en nieuwe productieprocessen toe kunt passen.