Corona virus: lees hoe wij hier mee omgaan

Corona virus: lees hoe wij hier mee omgaan

De afgelopen maanden staan voor bijna iedereen in het teken van het Corona virus. Uiteraard houden we bij Landré de situatie nauwlettend in de gaten en volgen we de ontwikkelingen en adviezen vanuit de overheid en het RIVM en ondernemen we wanneer nodig direct actie. De gezondheid van onze medewerkers, klanten en partners staat namelijk te allen tijde voorop en daarom proberen we er alles aan te doen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen.

Volledige ondersteuning

Via deze weg willen we u wel informeren dat we gewoon voor u klaar blijven staan tijdens deze periode. Om u de volledige service te blijven bieden die u van ons gewend bent zijn wij uiteraard telefonisch en per mail bereikbaar en staan wij u bij waar mogelijk.

Verkoop

Onze vertegenwoordigers staan u graag te woord en werken zo veel mogelijk vanuit huis. Mocht u toch een bezoek willen brengen aan onze showroom of een persoonlijk adviesgesprek willen inplannen, dan kijken we uiteraard naar de mogelijkheden met inachtneming van de maatregelen die gesteld zijn door het RIVM.

Monteurs

Onze monteurs blijven de aankomende periode ook gewoon beschikbaar. Heeft u een onverwachte storing of dient er een reparatie uitgevoerd te worden, dan kunt u contact opnemen met onze service afdeling. Wij zorgen er dan voor dat één van onze monteurs bij u langs komt, waarbij we een aantal (voorzorgs-)maatregelen hanteren:

  • We monitoren de gezondheid van onze monteurs (iedereen met klachten blijft thuis);
  • Onderhoud en reparaties vinden plaats op gepaste afstand van 1,5 meter;
  • U dient alleen bij onze monteurs in de buurt te komen wanneer dit echt noodzakelijk is;
  • Onze monteurs geven momenteel geen handen.

Trainingen

Vooralsnog kunnen trainingen bij ons op locatie door gaan. Hiervoor nemen we de volgende maatregelen:

  • We houden een gepaste afstand van 1,5 meter aan;
  • We ontvangen maximaal 2 personen tegelijk;
  • We monitoren de gezondheid van onze medewerkers (iedereen met klachten blijft thuis);
  • We wassen onze handen met grote regelmaat en zorgen voor een schone omgeving;
  • We geven u geen hand.

Onderdelen

Als laatste is het nog steeds mogelijk om machineonderdelen te bestellen. Wij proberen deze werkzaamheden gewoon door te laten lopen en onderdelen zo snel mogelijk uit te leveren. Natuurlijk wel onder voorbehoud van eventuele nieuwe maatregelen.

Via deze weg willen wij u alvast bedanken voor uw begrip!

Met vriendelijke groet,
Landré

Categorieën

Laatste nieuws

Welke kunststofpoeders zijn er geschikt voor 3D printen?

Welke kunststofpoeders zijn er geschikt voor 3D printen?

Van PA12 en PP naar TPU en TPA Er komen steeds meer materialen beschikbaar om mee te 3D printen. Dit zorgt ervoor dat er steeds meer markten te bedienen zijn via deze techniek. Hierbij moet er gedacht worden aan zowel eindproducten als aan prototypes. De meeste producten die worden…

Haas ST-25Y met APL: beschikbaar op korte termijn | maart 2020

Haas ST-25Y met APL: beschikbaar op korte termijn | maart 2020

In onze showroom staat een Haas ST-25Y draaimachine, welke is voorzien van een automatische werkbelader, of wel een APL (Automatic Parts Loader). De draaidiameter van deze machine is 533 mm met een stafcapaciteit van 76 mm. Verder is de machine uitgevoerd met de volgende opties …