Gantry type freesmachines

Voor het frezen met zeer nauwkeurige resultaten

Voor verschillende bewerkingsstrategieën biedt Landré machines aan, zo ook de gantry type freesmachines. Door onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van onderhoud en levering voor freesbewerkingen kunnen wij u dan ook perfect ondersteunen als u op zoek bent naar een gantry type freesmachine. Met een uitgebreid machineprogramma kunnen wij voor ieder proces de beste oplossing aanbieden, die onze adviseurs vervolgens volledig afstemmen op uw specifieke productievraag. Laat u daarom snel uitgebreid adviseren door één van onze specialisten.

Gratis demonstratie?

N

Binnen 1 werkdag ingepland

N

Demonstratie op maat

N

Advies over productieproces

Top 3 gantry type freesmachines

Gantry type freesmachine - Correa Xpider - Landré

Correa Xpider

€ 664.000,-

Hoofdspil
6.000 / 10.000 / 24.000 omw/min

Verplaatsingen
2.000 / 3.500 / 3.500 + 1.500 x N – 2.000 / 3.000 – 3.000 / 4.000 mm

Vermogen
30 / 35 / 60 kW

Brochure

Correa Fox-M gantry type freesmachine bij Landré

Correa FOX-M

€ 742.000,-

Hoofdspil
6.000 omw/min

Verplaatsingen
5.000 – 14.000 x 3.000 – 4.500 x 1.000 – 1.750 mm

Vermogen
37 / 52 kW

Brochure

Correa Verxa-M gantry type freesmachine bij Landré

Correa VERXA-M

€ 1.079.000,-

Hoofdspil
4.000 / 6.000 omw/min

Verplaatsingen
9.500 – 30.500 x 3.500 – 7.000 x 1.000 – 2.000 mm

Vermogen
52 kW

Brochure

Offerte op maat?

Of meer informatie nodig?
Wij helpen graag bij het vinden van de juiste gantry type freesmachine die aansluit bij uw bedrijf.

Bel ons op:
+31 (0)347 329 329

Contactpersoon Landré | Neem contact met ons op
Bekijk alle gantry type freesmachines

Waarom Landré?

N

Hoogwaardige, betrouwbare machines

N

Klant specifieke oplossingen

N

Uitgebreide service en ondersteuning

N

Goede prijs/kwaliteit verhouding

N

Productspecialisten in eigen huis

Klantquote over Landré service
Bedankt voor de snelle service! Onze machine draait weer top
en alle schade is hersteld. We zijn er super blij mee!!

Marc Dalebout
Directeur

Klantcase Landre - Jelke Attema - Bedrijfsleider PGI B.V.

Landré kijkt naar de behoefte en tonen wat ze kunnen. Er zijn korte lijnen met de servicemonteurs. Het zijn mensen die weten waar ze het over hebben en zelf op de werkvloer staan.

Jelke Attema
Directeur, Presswood Grootkeuken Industrie B.V.

Klantcase Otten Machinefabriek B.V.

“Landré staat bekend als een betrouwbare organisatie. Ze doen geen gekke dingen en dat is erg belangrijk voor een vertegenwoordigende organisatie.”

Ben Otten
Directeur, Otten Machinefabriek B.V.

Gratis demo aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste machine die aansluit bij uw bedrijf.

De beste merken

Correa

Nicolás Correa grootformaat freesmachines bij Landré
✔️ Hoge machinestabiliteit
✔️ Gepatenteerde freeskop techniek
✔️ Top class service

Software voor verspaning bij Landré

Software

Met de juiste software kunt u het maximale resultaat halen uit uw machinepark. Landré heeft met deze reden ook een compleet programma software modules voor bedrijven die zich bezig houden met maatwerkoplossingen. Voor iedere bewerking kunnen wij een geschikt softwarepakket leveren en u voorzien van professionele ondersteuning.

Automatisering voor verspanende machines bij Landré

Automatisering

Intelligente automatiseringssystemen en –oplossingen kunnen het rendement van uw bewerkingsproces verhogen en de productietijd versnellen. Landré heeft verschillende mogelijkheden op het gebied van automatisering, waardoor u kunt profiteren van enorme voordelen die bijvoorbeeld uw levertijd verkorten en de capaciteit verhogen.

Hoe werkt een gantry type freesmachine?

Om onderdelen in de maakindustrie te bewerken wordt gebruik gemaakt van freesmachines, waarbij het verwijderen van spanen zorgt voor een vormverandering. Bij het plaatsen van het basismateriaal in de machine wordt deze vast gezet op één plek, waarna het gereedschap vervolgens de spanen van het materiaal verwijdert door er langs te bewegen. Met een gantry type freesmachine heeft u de mogelijkheid om boor-, frees- en draaibewerkingen uit te voeren. Bij dit type staat de tafel stil en beweegt de kolom over het bed. Wanneer u nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden van deze machine, nodigen onze adviseurs u graag uit voor een vrijblijvend gesprek. Zo kunnen wij u informeren over de opties en voordelen en geven wij u direct advies op maat.

Toepassingen gantry type freesmachine

De gantry type freesmachines zijn geschikt voor diverse bewerkingsstrategieën, aangezien ze frees-, draai- en booroplossingen bieden. Landré heeft verschillende soorten gantry type machines in het assortiment die geschikt zijn voor middelgrote en grote bedrijven, waarbij er sprake is van het bewerken van grotere producten. Hierbij zijn de machines voorzien van een combinatie van thermische stabiliteit en snelheid, wat zorgt voor uitmuntende resultaten. De machines hebben over het algemeen een groter formaat. Het is dus van belang dat u uw werkvloeroppervlakte in uw achterhoofd houdt bij het maken van een keuze. Onze adviseurs staan echter ook voor u klaar en brengen van te voren uw bewerkingsstrategie zo volledig mogelijk in kaart, om zo de geschikte gantry type freesmachine te vinden die perfect aansluit bij uw bedrijf.

CNC gantry type freesmachines bij Landré

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.

Offerte aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Telefoon
+31 (0)347 329 329

Email
info@landre.nl