Bed freesmachines

Voor het frezen van vormen en gaten in basismateriaal

Op zoek naar een machine die verschillende producten kan produceren? Maak dan de keuze voor een bed freesmachine. Landré heeft een breed machineprogramma bed freesmachines die allemaal uitstekend geschikt zijn voor het vervaardigen van diverse producten. Zo kunt u materialen als metalen, hout of kunststof snel en nauwkeurig bewerken. De bewerkingen bestaan voornamelijk uit het frezen van allerlei vormen en/of gaten in het genoemde materiaal. Onze specialisten kunnen u vrijblijvend adviseren over welke machine voor uw specifieke toepassing het meest geschikt is.

Gratis demonstratie?

N

Binnen 1 werkdag ingepland

N

Demonstratie op maat

N

Advies over productieproces

Top 3 bed freesmachines

Correa Xperta bed freesmachine bij Landré

Correa XPERTA

€ 246.000,-

Hoofdspil
3.000/6.000 omw/min

Vermogen
24 kW

Verplaatsingen
2.000 – 4.500 mm (X)
1.000 mm (Y)
1.000 mm (Z)

Brochure

Correa Norma bed freesmachine bij Landré

Correa NORMA

€ 302.000,-

Hoofdspil
3.000/6.000 omw/min

Vermogen
24 – 33 kW

Verplaatsingen
2.000 – 4.500 mm (X)
1.250 – 1.500 mm (Y)
1.500 – 2.000 mm (Z)

Brochure

Correa Norma-MG bed freesmachine bij Landré

Correa NORMA-MG

€ 313.000,-

Hoofdspil
4.000/6.000 omw/min

Vermogen
24 – 33 kW

Verplaatsingen
2.500 – 3.500 mm (X)
1.250 x 1.500 mm (Y)
1.500 – 2.000 mm (Z)

Brochure

Offerte op maat?

Of meer informatie nodig?
Wij helpen graag bij het vinden van de juiste bed freesmachine die aansluit bij uw bedrijf.

Bel ons op:
+31 (0)347 329 329

Contactpersoon Landré | Neem contact met ons op

Waarom Landré?

N

Hoogwaardige, betrouwbare machines

N

Klant specifieke oplossingen

N

Uitgebreide service en ondersteuning

N

Goede prijs/kwaliteit verhouding

N

Productspecialisten in eigen huis

Klantquote over Landré service
Bedankt voor de snelle service! Onze machine draait weer top
en alle schade is hersteld. We zijn er super blij mee!!

Marc Dalebout
Directeur

Klantcase Landre - Jelke Attema - Bedrijfsleider PGI B.V.

Landré kijkt naar de behoefte en tonen wat ze kunnen. Er zijn korte lijnen met de servicemonteurs. Het zijn mensen die weten waar ze het over hebben en zelf op de werkvloer staan.

Jelke Attema
Directeur, Presswood Grootkeuken Industrie B.V.

Klantcase Otten Machinefabriek B.V.

“Landré staat bekend als een betrouwbare organisatie. Ze doen geen gekke dingen en dat is erg belangrijk voor een vertegenwoordigende organisatie.”

Ben Otten
Directeur, Otten Machinefabriek B.V.

Gratis demo aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste machine die aansluit bij uw bedrijf.

De beste merken

Correa

Nicolás Correa grootformaat freesmachines bij Landré
✔️ Hoge machinestabiliteit
✔️ Gepatenteerde freeskop techniek
✔️ Top class service

Software voor verspaning bij Landré

Software

Met de juiste software kunt u het maximale resultaat halen uit uw machinepark. Landré heeft met deze reden ook een compleet programma software modules voor bedrijven die zich bezig houden met maatwerkoplossingen. Voor iedere bewerking kunnen wij een geschikt softwarepakket leveren en u voorzien van professionele ondersteuning.

Automatisering voor verspanende machines bij Landré

Automatisering

Intelligente automatiseringssystemen en –oplossingen kunnen het rendement van uw bewerkingsproces verhogen en de productietijd versnellen. Landré heeft verschillende mogelijkheden op het gebied van automatisering, waardoor u kunt profiteren van enorme voordelen die bijvoorbeeld uw levertijd verkorten en de capaciteit verhogen.

Hoe werkt een bed freesmachine?

Op het moment dat u tijdens het productieproces uit basismateriaal verschillende vormen of gaten wilt maken wordt er gebruik gemaakt van een bed freesmachine. Deze computergestuurde machine gaat met behulp van gereedschappen spanen verwijderen van het basismateriaal om de vorm te wijzigen en zo gaten/vormen te creëren. Landré begrijpt dat u deze bewerking zo nauwkeurig mogelijk wilt uitvoeren en daarom hebben onze specialisten een sterk en breed machineprogramma geselecteerd. Alle machines die wij leveren beschikken over een zeer hoge machinestabiliteit, zodat u verzekerd bent van een nauwkeurig resultaat.

Toepassingen bed freesmachine

Door de jaren heen heeft Landré zich met haar kennis en ervaring op het gebied van freesbewerkingen kunnen onderscheiden van de markt. Zo leveren en onderhouden wij bed freesmachines van hoogwaardige kwaliteit die garant staan voor een verbetering van uw productierendement. Door de stevige structuur van de machines zijn zware en ruwe verspanende bewerkingen mogelijk met behoud van de nauwkeurige eindresultaten. De bed freesmachines zijn veelal geschikt voor het bewerken van middelgrote stukken en specifiek voor de industriesectoren waar een hogere 3D oppervlakte afwerking vereist is, naast stijfheid en veelzijdigheid. Uiteraard kunnen onze experts u vrijblijvend adviseren over welke bed freesmachine voor uw toepassing het meest geschikt is.

High-end bed freesmachines bij Landré

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.

Offerte aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Telefoon
+31 (0)347 329 329

Email
info@landre.nl