Ermak Speed Bend Pro

Hoge gevoeligheid, maximale productiviteit

De Ermak Speed Bend Pro is ontworpen voor snelheid in combinatie met een hoge capaciteit en kwaliteit. De kantbank beschikt standaard over een complete uitrusting, waaronder een CNC bombering. De gebruiksvriendelijke Nederlandse Delem 66T 3D touch screen besturing helpt u bij het reduceren van de omsteltijden. De besturing beschikt over een netwerkkaart en het is mogelijk om extern een programma te maken via de CAD/CAM simulatie software.  

Gratis demonstratie?

N

Binnen 1 werkdag ingepland

N

Demonstratie op maat

N

Advies over productieproces

Specificaties

N

Uitvoering: 6-assig, hydraulisch

N

Bombering: CNC gestuurd

N

Besturing: Delem 66T

N

Touch screen: 15″ HR scherm voor 3D weergave

 

Voordelen machine

Het bewegingsbereik van de bovenbalk en de daglicht opening zijn verbeterd in de Speed Bend Pro serie. Zo worden de kantbanken standaard voorzien van de mogelijkheid om diepe bochten te maken door het gebruik van langere matrijzen. Hierdoor heeft u ook de mogelijkheid om gebogen onderdelen eenvoudig uit de voorzijde van de machine te halen.

ROI machine

De Ermak Speed Bend Pro is de belangrijkste kracht in uw productieproces met een snelle en hoogwaardige productiecapaciteit, zodat u uw concurrentiepositie kunt versterken.  

Waarom Landré?

N

Hoogwaardige, betrouwbare machines

N

Klant specifieke oplossingen

N

Uitgebreide service en ondersteuning

N

Goede prijs/kwaliteit verhouding

N

Productspecialisten in eigen huis

Bedankt voor de snelle service! Onze machine draait weer top en alle schade is hersteld. We zijn er super blij mee!!

Marc Dalebout
Directeur

De service van Landré is erg goed. Onze machine werd snel geleverd! Bij de installatie kregen we direct een aantal handige tips voor het gebruik van de machine. Top!

Hans Kastels
Productiemanager

Gratis demo aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste machine die aansluit bij uw bedrijf.

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.

Offerte aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Telefoon
+31 (0)347 329 329

Email
info@landre.nl