Ermak EVO III

Een snelle, stille én milieuvriendelijke kantbank

Met de stijgende energieprijzen neemt de voorkeur voor machines met een laag energieverbruik toe. Daarom heeft Ermaksan met al haar kennis en ervaring een nieuwe generatie hybride kantbanken ontwikkeld, welke naast milieubewust ook zeer snel, stil en nauwkeurig zijn. De Ermak EVO III levert naast een energiebesparing ook foutloze buigingen.

Gratis demonstratie?

N

Binnen 1 werkdag ingepland

N

Demonstratie op maat

N

Advies over productieproces

Vanaf € 57.800,-*

* Prijs is inclusief transport, lossen en plaatsen, installatie en training.

Specificaties

N

Uitvoering: 6-assig, hybride

N

Bombering: CNC gestuurd

N

Besturing: Delem 66T

N

Aandrijving: Elektro mechanische aandrijving

Voordelen machine

De Ermak EVO III kantbank heeft minimaal onderhoud nodig door het hydraulische systeem met gesloten circuit. De motoren in de achteraanslag zijn servo motoren, waardoor de plaat met minimale precisie geplaatst kan worden. Daarnaast heeft de Ermak kantbank een zeer stille werking met een geluidsniveau van slechts 63 dB. Het speciale hydraulische systeem zorgt als laatste voor een laag energieverbruik.

ROI machine

Door de lage gebruiks- en onderhoudskosten zorgt de Ermak EVO III voor een kostenbesparing tijdens uw productieproces. De kantbank levert een hoog rendement tegen lage bedrijfskosten.

Waarom Landré?

N

Hoogwaardige, betrouwbare machines

N

Klant specifieke oplossingen

N

Uitgebreide service en ondersteuning

N

Goede prijs/kwaliteit verhouding

N

Productspecialisten in eigen huis

Bedankt voor de snelle service! Onze machine draait weer top en alle schade is hersteld. We zijn er super blij mee!!

Marc Dalebout
Directeur

De service van Landré is erg goed. Onze machine werd snel geleverd! Bij de installatie kregen we direct een aantal handige tips voor het gebruik van de machine. Top!

Hans Kastels
Productiemanager

Gratis demo aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste machine die aansluit bij uw bedrijf.

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.

Offerte aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Telefoon
+31 (0)347 329 329

Email
info@landre.nl