EZ-CAM

Helaas heeft EZCAM besloten om op zoek te gaan naar een andere dealer en heeft dit zonder medeweten van Landré aan u gecommuniceerd. Wij betreuren deze handelswijze. Dit is de keuze van EZCAM en niet van Landré. Dit betekent dat Landré niet meer uw eerstelijns contact is, wanneer het gaat om de verkoop of support van de software.

Wij hebben naar een oplossing gezocht waarbij alle partijen naar tevredenheid verder kunnen met hun kernactiviteiten. Vanuit Landré hebben wij daarom besloten dat u alsnog bij ons terecht kunt voor tweedelijns support en vragen over de software.

 

Voor directe vragen over de software:
Supportafdeling van EZCAM: support@ezcam.com

Komt u er niet uit of krijgt u geen antwoord?
Laat dan een bericht achter via onze support afdeling: software@landre.nl

Landré

Landré is een verkoop- en servicegerichte organisatie gespecialiseerd in productietechnologieën voor de maakindustrie. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen onze productspecialisten u perfect ondersteunen op het gebied van verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en rapid manufacturing, zodat u uiteindelijk een hoge productkwaliteit en continuïteit van uw productie kunt realiseren. Bij ons bent u dus aan het juiste adres voor een compleet aanbod: van machines en software tot aan uitgebreide services en diensten.

Ondersteuning proces

h

Compleet programma

Persoonlijk advies

Uitgebreide kennis

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.