EZ-CAM

De ideale softwareoplossing voor uw CNC bewerkingsmachine

Landré is partner van EZ-CAM, de leverancier van CAM softwareoplossingen voor CNC bewerkingsmachines. Wij helpen u graag bij al uw vragen over de CAM softwareoplossingen van EZ-CAM en geven u graag vrijblijvend advies over welke oplossing het beste past bij uw bewerkingsmachine en uw bedrijf.

Download EZ-CAM software:

EZ-CAM softwareoplossingen

EZ-Mill Pro

prijs op aanvraag

EZ-Turn

prijs op aanvraag

EZ-Mill

prijs op aanvraag

EZ-Turn Express

prijs op aanvraag

EZ-Mill Express

prijs op aanvraag

EZ-EDM

prijs op aanvraag

Waarom EZ-CAM?

N

Gebruiksvriendelijk

 

N

Totaaloplossingen

 

N

Innovatieve bewerkingsstrategieën

 

Bedankt voor de snelle service! Onze machine draait weer top en alle schade is hersteld. We zijn er super blij mee!!

Marc Dalebout
Directeur

De service van Landré is erg goed. Onze machine werd snel geleverd! Bij de installatie kregen we direct een aantal handige tips voor het gebruik van de machine. Top!

Hans Kastels
Productiemanager

Totaaloplossing

Met EZ-CAM kunt u op eenvoudige wijze programma’s maken voor uw CNC bewerkingsmachine. De software kan voor elk type besturing programma’s genereren door middel van een postprocessor. De standaard postprocessor wordt bij de EZ-cam software gratis meegeleverd. Op deze manier hoeft u niet direct te beslissen voor welke machine u een programma wilt maken. U heeft met de toevoeging van de postprocessor namelijk de mogelijkheid om te schakelen tussen diverse machines.

U kunt bovenaan deze pagina EZ-CAM downloaden en installeren.

Gebruiksvriendelijke softwareoplossing

EZ-CAM software is een perfecte tool voor degene die achter de machine staat, maar ook voor de werkvoorbereider. Deze laatste kan met EZ-CAM ook direct tijdstudies maken. De software biedt u na het downloaden de mogelijkheid om op eenvoudige wijze CNC programma’s te genereren met behulp van standaard bibliotheken. De gekozen bewerkingsstrategie kan op ieder moment aangepast worden naar eigen wens. De bewerkingstoepassingen van de EZ-CAM software zijn een samenvoeging van meer dan 30 jaar programmeerervaring en technische CNC kennis.

Landré

Landré is een verkoop- en servicegerichte organisatie gespecialiseerd in productietechnologieën voor de maakindustrie. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen onze productspecialisten u perfect ondersteunen op het gebied van verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en rapid manufacturing, zodat u uiteindelijk een hoge productkwaliteit en continuïteit van uw productie kunt realiseren. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een compleet aanbod: van machines en software tot aan uitgebreide services en diensten.

Ondersteuning proces

 

h

Compleet programma

 

Persoonlijk advies

 

Uitgebreide kennis

 

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.