Haas VM serie

Nauwkeurig en flexibel voor modellen- en matrijzenbouw.

De Haas VM serie bestaat uit krachtige bewerkingscentra die nauwkeurigheid, duurzaamheid en thermische stabiliteit bieden voor de modellen- en matrijzenbouw, fijnmechanica en andere hoogwaardige industrie. 

Gratis demonstratie?

N

Binnen 1 werkdag ingepland

N

Demonstratie op maat

N

Advies over productieproces

Home » Verspaning » Freesmachines » Verticale freesmachines » Haas VM serie

Vanaf € 72.995,-

Specificaties

N

Snel en krachtig

 
N

Ruim werkbereik

 
N

Multifunctioneel machinebed

 

Voordelen machine

Snel en krachtig. Iedere machine biedt een ruim werkbereik, een multifunctioneel machinebed en een 12.000 omw/min in-line direct aangedreven hoofdspil. In de basisuitvoering is de machine uitgerust met o.a. de hogesnelheidsbesturing van Haas met “look-ahead” functie, 24-pos. gereedschapmagazijn, programmeerbare koelmiddeltoevoer, automatisch luchtblaaspistool en nog veel meer.

Service support

Met een speciale Haas afdeling en de door Haas opgeleide service monteurs kunnen wij de Haas state-of-the-art service aanbieden.

Met een grote voorraad aan service- en onderhouds onderdelen en het snelle distributiecentrum in Antwerpen hebben we snel toegang tot de benodigde onderdelen.

Waarom Landré?

N

Hoogwaardige, betrouwbare machines

 
N

Klant specifieke oplossingen

 
N

Uitgebreide service en ondersteuning

 
N

Goede prijs/kwaliteit verhouding

 
N

Productspecialisten in eigen huis

 

Bedankt voor de snelle service! Onze machine draait weer top en alle schade is hersteld. We zijn er super blij mee!!

Marc Dalebout
Directeur

De service van Landré is erg goed. Onze machine werd snel geleverd! Bij de installatie kregen we direct een aantal handige tips voor het gebruik van de machine. Top!

Hans Kastels
Productiemanager

Gratis demo aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste machine die aansluit bij uw bedrijf.

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.

Offerte aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Telefoon
+31 (0)347 329 329

Email
info@landre.nl