Haas Toolroom Lathe serie

Teach in draaibank: stap voor stap van conventioneel naar CNC

De Haas Toolroom draaibanken zijn een praktische serie teach in machines die geschikt zijn voor zowel opleidingscentra en technische diensten als voor productie in een machinefabriek. Maakt u de keuze voor een Haas teach in draaimachine, dan kiest u voor een betaalbare oplossing die gemakkelijk in gebruik is en precisie, controle en flexibiliteit biedt dankzij het Haas CNC-systeem. Overweegt u om een veelzijdige teach in draaimachine aan te schaffen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten adviseren u dan graag over welke Toolroom machine het meest geschikt is voor uw toepassing.

Gratis demonstratie?

N

Binnen 1 werkdag ingepland

N

Demonstratie op maat

N

Advies over productieproces

Vanaf 20.995,-

Specificaties

N

TL-1: Capaciteit ø406 x 762 mm, doorlaat 58 mm, hoofdmotor 7.5 kW, 1.800 omw/min

 
N

TL-2: Capaciteit ø406 x 1.219 mm, doorlaat 58 mm, hoofdmotor 7.5 kW, 1.800 omw/min

 

Voordelen machine

De Haas Toolroom draaibanken combineren de functionaliteit en eenvoud van een conventionele draaibank met de kracht en flexibiliteit van een eenvoudig te bedienen Haas CNC-systeem. Met behulp van het zeer nauwkeurige digitale display behalen ook draaiers zonder CNC-kennis direct resultaten met de teach in TL-serie.

ROI machine

Dankzij het intuïtieve programmeringssysteem van Haas op de teach in draaimachines kan men snel en zonder problemen op de automatische modus en het CNC programmeren overstappen.

Build & Price

Eigen machine samenstellen die volledig past bij uw productieproces? Dat kan nu heel gemakkelijk met de Build & Price tool van Haas. Selecteer één van de machines uit het complete Haas aanbod en voeg de opties toe die u nodig denkt te hebben. Vervolgens krijgt u direct alle prijs- en financieringsinformatie, zonder dat u hoeft te wachten.

MyHaas

Heeft u een Haas machine of overweegt u er één aan te schaffen? Dan kunt u gebruik maken van het alles-in-één platform: MyHaas. Als Haas machine eigenaar kunt u hiermee uw machinepark beheren en toegang krijgen tot HaasConnect. Wanneer u overweegt een machine aan te schaffen, dan kunt u uw geselecteerde machine opslaan en offertes wijzigen, dupliceren en delen met collega’s.

Waarom Landré?

N

Hoogwaardige, betrouwbare machines

N

Klant specifieke oplossingen

N

Uitgebreide service en ondersteuning

N

Goede prijs/kwaliteit verhouding

N

Productspecialisten in eigen huis

 

Landré, nogmaals erg bedankt voor de super service bij het verhelpen van de storing!

Daniel Kempers
Voorman

De onderhoudsmonteur die bij ons langs is geweest was erg kundig en had verstand van zaken.

Peter Huntelerslag
Directeur

Gratis demo aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste machine die aansluit bij uw bedrijf.

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.

Offerte aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Telefoon
+31 (0)347 329 329

Email
info@landre.nl