RFA

De beste automatiseringsoplossingen voor uw machine

Landré is partner van RFA, dealer van automatiseringsoplossingen voor de verspaningsindustrie. Wij helpen u graag bij al uw vragen over de automatiseringsoplossingen van RFA en geven graag vrijblijvend advies over welke oplossing het beste past bij uw machines en bedrijf.

Waarom RFA?

N

Deskundige ondersteuning

 
N

Trendsettende software

 
N

Optimalisatie productie

 

Bedankt voor de snelle service! Onze machine draait weer top en alle schade is hersteld. We zijn er super blij mee!!

Marc Dalebout
Directeur

De service van Landré is erg goed. Onze machine werd snel geleverd! Bij de installatie kregen we direct een aantal handige tips voor het gebruik van de machine. Top!

Hans Kastels
Productiemanager

RFA Kawasaki robotsystemen

Door de jaren heen heeft RFA zich ontwikkeld als specialist op het gebied van automatisering. RFA is momenteel exclusieve distributeur van Kawasaki robots voor de Benelux en heeft zeer veel ervaring op het gebied van het ontwerpen en integreren van sleutelklare robotsystemen. Daarbij wordt er een zeer breed programma aangeboden voor de automatisering van uw machines, zodat u het productieproces verder kunt optimaliseren.

Uitgebreide ondersteuning

RFA is al jarenlang actief op de markt van automatisering en levert hoogwaardige, kwalitatieve oplossingen van het merk Kawasaki. De medewerkers van RFA worden continu bijgeschoold om u de meest deskundige ondersteuning te kunnen bieden. Hierbij zorgen ze ook voor een stukje preventief onderhoud aan de Kawasaki robotsystemen om onnodige stilstand en problemen te voorkomen.

Ga naar de website van RFA.

Landré

Landré is een verkoop- en servicegerichte organisatie gespecialiseerd in productietechnologieën voor de maakindustrie. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen onze productspecialisten u perfect ondersteunen op het gebied van verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en rapid manufacturing, zodat u uiteindelijk een hoge productkwaliteit en continuïteit van uw productie kunt realiseren. Bij ons bent u dus aan het juiste adres voor een compleet aanbod: van machines en software tot aan uitgebreide services en diensten.

Ondersteuning proces

h

Compleet programma

Persoonlijk advies

Uitgebreide kennis

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.