HP Multi Jet Fusion 4200

Met de Jet Fusion technologie heeft HP 3D printen herontworpen

Met de HP Multi Jet Fusion 4200 van HP kunt u nog sneller prototypen. De 3D printer levert functionele 3D producten van een hoogwaardige kwaliteit voor de helft van de gebruikelijke kosten. U behaalt extreme maatvastheid met zeer fijne details dankzij HP’s unieke Multi-Agent printing proces. Met de HP Jet Fusion technologie behaalt u de laagste kosten per part en vermindert u de operationele kosten. De 3D printer is ideaal voor industriële prototyping en voor bedrijven die zich bezig houden met de productie van eindonderdelen, van 130 tot 599 stuks per week.

Gratis demonstratie?

N

Binnen 1 werkdag ingepland

N

Demonstratie op maat

N

Advies over productieproces

Vanaf 275.495,-

Specificaties

N

Bouwvolume: 380 x 284 x 380 mm

N

Resolutie: 1.200 dpi

N

Bouwsnelheid: 4.000 cmᶟ/u

N

Laagdikte: 0,07 – 0,12 mm

Materialen

HP werkt hard aan nieuwe innovaties in materialen die een deel van de traditionele belemmeringen voor de acceptatie van 3D afdrukken, -kwaliteit, -prestaties en diversiteit moeten doorbreken. Voor de HP 4200 kan het volgende materiaal gebruikt worden:
 

  • HP 3D High Reusability PA 12 30L10 (13 kg)
  • VESTOSINT® 3D Z2773 PA 12 30L10 (14 kg), Certified for HP Jet Fusion 3D printers

ROI machine

De HP Multi Jet Fusion 4200 is een kosteneffectief alternatief voor conventioneel spuitgieten of frezen. Het 3D printsysteem leent zich perfect voor kleinschalige productie van complexe eindproducten. De printer heeft mechanische eigenschappen welke overeenkomen met conventionele productietechnieken.

Waarom Landré?

N

Hoogwaardige, betrouwbare machines

N

Klant specifieke oplossingen

N

Uitgebreide service en ondersteuning

N

Goede prijs/kwaliteit verhouding

N

Productspecialisten in eigen huis

Klantquote RP2 HP printer - Landré

De aanschaf van onze HP machine is goed verlopen door de open en duidelijke communicatie met Landré. De aflevering en inbedrijfname zijn perfect volgens de afpsraken uitgevoerd. De onvermijdelijke opstart problemen zijn steeds door Landré, samen met HP, correct en naar tevredenheid opgelost.

Ron Klauss
Directeur

De onderhoudsmonteur die bij ons langs is geweest was erg kundig en had verstand van zaken.

Peter Huntelerslag
Directeur

Gratis demo aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste machine die aansluit bij uw bedrijf.

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.

Offerte aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Telefoon
+31 (0)347 329 329

Email
info@landre.nl