Landré webshop

Bestel eenvoudig en snel onderdelen voor uw CNC machines

Voor het waarborgen van een hoog productierendement moet u de machines zo effectief mogelijk inzetten en zo goed mogelijk onderhouden. Om dit te realiseren moet u in bepaalde situaties nieuwe onderdelen of extra toebehoren voor de machines aanschaffen. Landré biedt naast machines en onderhoud ook machineonderdelen en toebehoren voor productiesystemen in de maakindustrie aan. Veel onderdelen hebben wij op voorraad liggen, waardoor wij u vaak een snelle levertijd kunnen garanderen. U kunt dus eenvoudig en snel een bestelling plaatsen via onze webshop.

CNC Machineonderdelen

De onderdelen in uw machinepark zijn van groot belang voor de productiviteit van uw bedrijf. Daarom levert Landré naast machines ook onderdelen, zodat u de hoge productkwaliteit en continuïteit van uw productie kunt blijven waarborgen. De onderdelen voor CNC machines bieden wij ook online aan. In onze webshop vindt u onderdelen en verbruiksartikelen voor diverse hoogwaardige productiesystemen die ingezet worden in de maakindustrie. Hierbij moet u denken aan machineonderdelen voor bijvoorbeeld 3D printers, draadvonken, zinkvonken, kanten, ponsen, lasersnijden, draaien, frezen enz. U vindt in ons een betrouwbare partner die al ruim 150 jaar ervaring heeft in de bewerkingsindustrie, waarbij we uw productierendement altijd voorop zetten!

Bent u op zoek naar een onderdeel voor een machine? Dan heeft u de mogelijkheid om deze eenvoudig en snel online te bestellen!

Wij bieden:
 

  • Gratis verzending vanaf €225,-
  • Korting bij directe betaling
  • Levering binnen 24 uur
  • Breed assortiment

Hulp nodig met de keuze voor een onderdeel?

Het is vanzelfsprekend dat u niet altijd precies weet welk onderdeel u nodig heeft voor een machine. Met deze reden staan de productspecialisten van Landré voor u klaar. Wanneer u contact met ons opneemt kunnen wij u voorzien van de juiste informatie, mede door onze jarenlange kennis en ervaring.