Toyoda CNC Machines

High-end horizontale bewerkingscentra

Toyoda, ruim 70 jaar geleden voortgekomen uit de machinedivisie Toyota Motor corporation, is een bedrijf dat vergaand gespecialiseerd is in de ontwikkeling en bouw van horizontale bewerkingscentra in hun eigen Japanse fabrieken. Mede dankzij de geavanceerde technologie bevindt het merk zich met zijn machines aan de bovenkant van de markt. Landré is al sinds 2014 exclusieve vertegenwoordiger op de Nederlandse en Belgische markt van Toyoda horizontale bewerkingscentra. Zo hebben we door de jaren heen al diverse klanten kunnen adviseren met onze expertise qua verkoop en service, wat heeft geresulteerd in vele succesvolle projecten.

Ontdek de Toyoda CNC machines

Toyoda FH-J serie horizontale freesmachines bij Landré

Toyoda FH-J serie

€ 306.000,-

 

Toyoda FA-S serie horizontale freesmachines bij Landré

Toyoda FA-S serie

€ 332.000,-

 

Toyoda FH-S serie horizontale freesmachines bij Landré

Toyoda FH-S serie

€ 366.000,-

 

Toyoda FH-SX serie horizontale freesmachines bij Landré

Toyoda FH-SX serie

€ 391.000,-

 

Toyoda FH-SW serie horizontale freesmachines bij Landré

Toyoda FH-SW serie

€ 729.000,-

 

Waarom Toyoda?

N

Superieure snelheid en prestaties

 
N

Capaciteit verhogend

 
N

Ergonomische ontwerpen

 

Klantquote over reparatie door Landré

Bedankt voor de snelle service! Onze machine draait weer top en alle schade is hersteld. We zijn er super blij mee!!

Marc Dalebout
Directeur

Klantquote over de service van Landré

De service van Landré is erg goed. Onze machine werd snel geleverd! Bij de installatie kregen we direct een aantal handige tips voor het gebruik van de machine. Top!

Hans Kastels
Productiemanager

Toyoda Machinery horizontale bewerkingscentra bij Landré

Toyoda Machinery

Horizontale bewerkingscentra van Toyoda zijn een klasse apart in snelheid, stijfheid, veiligheid en nauwkeurigheid. Met technologieën als een direct drive rotatietafel, ijlgangen van 60 m/min, acceleraties van 1G en uitvoeringen met dubbele kogelomloopspillen zijn Toyoda machines superieur te noemen. Daarnaast bouwt Toyoda een complete range van palletmaat 400 mm tot 1.250 mm, zowel met hoogwaardige cilindrische rolgeleiding als blokgeleiding. Ook bent u bij Toyoda Machinery aan het juiste adres voor turn-key oplossingen voor automatisering.

De Toyoda CNC bewerkingscentra stellen u in staat om uw uptime te verhogen en met Toyoda’s gepatenteerde vervangbare spindelconus kunt u uw productie in beweging houden. U hoeft hierdoor niet meer de hele spindel te vervangen, maar slechts de conus uit te wisselen. Vervolgens kun u de productie hervatten. Verder bent u met Toyoda machines verzekerd van ultra hoge toleranties. Dit komt door de gepatenteerde thermische verplaatsingssensoren. Deze compenseren namelijk de warmte-uitzetting van de kogelomloopspillen tijdens de bewerking.

Het bedrijf Toyoda

Doordachte engineering en betrouwbaarheid zijn al sinds de start van het bedrijf de speerpunten bij het produceren van machines. Toyoda Machinery streeft ernaar om productieoplossingen te bieden die volledig voldoen aan de wensen van hun klanten. De kernwaarden van het bedrijf zijn dan ook zo geformuleerd dat ze de organisatie verplichten om continu te blijven ontwikkelen en het deskundige niveau van Japans vakmanschap kunnen blijven waarborgen. 

Dit resulteert in een uitgebreid assortiment met onder andere high-end horizontale bewerkingscentra die voorzien zijn van de hoogste kwaliteitsnormen. Toyoda profileert zich met haar klantgerichte bedrijfscultuur als de ideale partner voor het oplossen van productie uitdagingen. Uiteraard met het beste investeringsrendement in de branche. Zo overtreft Toyoda regelmatig de verwachtingen van onze klanten op het gebied van kwaliteit en precisie.

Software voor verspaning bij Landré

Software

Met de juiste software kunt u het maximale resultaat halen uit uw machinepark. Landré heeft met deze reden ook een zeer uitgebreid programma software modules voor bedrijven die zich bezig houden met maatwerkoplossingen. Voor iedere bewerking kunnen wij een geschikt softwarepakket leveren en u voorzien van professionele ondersteuning.

Automatisering voor verspanende machines bij Landré

Automatisering

Intelligente automatiseringssystemen en –oplossingen kunnen het rendement van uw bewerkingsproces verhogen en de productietijd versnellen. Landré heeft verschillende mogelijkheden op het gebied van automatisering, waardoor u kunt profiteren van enorme voordelen die bijvoorbeeld uw levertijd verkorten en de capaciteit verhogen.

Landré

Landré is een verkoop- en servicegerichte organisatie gespecialiseerd in productietechnologieën voor de maakindustrie. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen onze productspecialisten u perfect ondersteunen op het gebied van verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en rapid manufacturing, zodat u uiteindelijk een hoge productkwaliteit en continuïteit van uw productie kunt realiseren. Bij ons bent u dus aan het juiste adres voor een compleet aanbod: van machines en software tot aan uitgebreide services en diensten.

Ondersteuning proces

h

Compleet programma

Persoonlijk advies

Uitgebreide kennis

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.