Toyoda CNC Machines

Het beste advies in Toyoda voor geavanceerde verspaning

Landré is dealer van Toyoda machines in de Benelux. We helpen u graag bij al uw vragen over Toyoda machines en geven graag een vrijblijvend advies over de best passende machine voor uw uitdaging.

Toyoda machines

Toyoda FH-J serie

€ 306.000,-

 

Toyoda FA-S serie

€ 332.000,-

 

Toyoda FH-S serie

€ 366.000,-

 

Toyoda FH-SX serie

€ 391.000,-

 

Toyoda FH-SW serie

€ 729.000,-

 

Waarom Toyoda?

N

Superieure snelheid en prestaties

 
N

Capaciteit verhogend

 
N

Ergonomische ontwerpen

 

Bedankt voor de snelle service! Onze machine draait weer top en alle schade is hersteld. We zijn er super blij mee!!

Marc Dalebout
Directeur

De service van Landré is erg goed. Onze machine werd snel geleverd! Bij de installatie kregen we direct een aantal handige tips voor het gebruik van de machine. Top!

Hans Kastels
Productiemanager

Toyoda productie beweging

Verhoog de uptime en houdt de productie in beweging met Toyoda’s gepatenteerde vervangbare spindelconus. In plaats van het vervangen van de hele spindel, wissel de conus uit en hervat de productie.

Thermische verplaatsingssensoren

Toyoda’s gepatenteerde thermische verplaatsingssensoren compenseren de warmte-uitzetting van de kogelomloopspillen tijdens de bewerking. Deze technologie zorgt ervoor dat u altijd gegarandeerd bent van ultra hoge toleranties.

Software

Met de juiste software kunt u het maximale resultaat halen uit uw machinepark. Landré heeft met deze reden ook een zeer uitgebreid programma software modules voor bedrijven die zich bezig houden met maatwerkoplossingen. Voor iedere bewerking kunnen wij een geschikt softwarepakket leveren en u voorzien van professionele ondersteuning.

Automatisering

Intelligente automatiseringssystemen en –oplossingen kunnen het rendement van uw bewerkingsproces verhogen en de productietijd versnellen. Landré heeft verschillende mogelijkheden op het gebied van automatisering, waardoor u kunt profiteren van enorme voordelen die bijvoorbeeld uw levertijd verkorten en de capaciteit verhogen.

Landré

Landré is een verkoop- en servicegerichte organisatie gespecialiseerd in productietechnologieën voor de maakindustrie. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen onze productspecialisten u perfect ondersteunen op het gebied van verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en rapid manufacturing, zodat u uiteindelijk een hoge productkwaliteit en continuïteit van uw productie kunt realiseren. Bij ons bent u dus aan het juiste adres voor een compleet aanbod: van machines en software tot aan uitgebreide services en diensten.

Ondersteuning proces

h

Compleet programma

Persoonlijk advies

Uitgebreide kennis

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.