Haas tapmachines

Snelle bewerkingscentra

De tapmachines van Haas (ook wel boormachines of boor-/tapmachines genoemd) zijn gebouwd volgens de beproefde Haas technologie en bieden een perfecte combinatie van snelheid en kracht om de cyclustijden te verkorten. De Haas boor-/tapmachines zijn slanke bewerkingscentra met een compact vloeroppervlak. Op deze manier kunt u de werkvloerruimte zeer efficiënt indelen. De high-speed spindels van Haas zijn geschikt voor iedere bewerking.

Gratis demonstratie?

N

Binnen 1 werkdag ingepland

N

Demonstratie op maat

N

Advies over productieproces

Top 3 Haas tapmachines

Haas DT-1

€ 43.995,-

Hoofdspil
Toerental max 10.000-omw/min

Max. tap snelheid 
5.000 omw/min

Gereedschapwisselaar
20 + 1

Verplaatsingen
508 x 406 x 394 mm

Brochure

Haas DT-2

€ 44.995,-

Hoofdspil
Toerental max 10.000-omw/min

Max. tap snelheid
5.000 omw/min

Gereedschapwisselaar
20 + 1

Verplaatsingen
711 x 406 x 394 mm

Brochure

Haas DM-1

€ 51.995,-

Hoofdspil
Toerental max 10.000-omw/min

Max. tap snelheid
5.000 omw/min

Gereedschapwisselaar
18 + 1

Verplaatsingen
508 x 406 x 394 mm

Brochure

Offerte op maat?

Of meer informatie nodig?
Wij helpen graag bij het vinden van de juiste Haas tapmachine die aansluit
bij uw bedrijf.

Bel ons op:
+31 (0)347 329 329

Bekijk alle Haas tapmachines

Waarom Landré?

N

Hoogwaardige, betrouwbare machines

N

Klant specifieke oplossingen

N

Uitgebreide service en ondersteuning

N

Goede prijs/kwaliteit verhouding

N

Productspecialisten in eigen huis


Bedankt voor de snelle service! Onze machine draait weer top
en alle schade is hersteld. We zijn er super blij mee!!

Marc Dalebout
Directeur

Klantcase Landre - Jelke Attema - Bedrijfsleider PGI B.V.

Landré kijkt naar de behoefte en tonen wat ze kunnen. Er zijn korte lijnen met de servicemonteurs. Het zijn mensen die weten waar ze het over hebben en zelf op de werkvloer staan.

Jelke Attema
Directeur, Presswood Grootkeuken Industrie B.V.

Klantcase Otten Machinefabriek B.V.

“Landré staat bekend als een betrouwbare organisatie. Ze doen geen gekke dingen en dat is erg belangrijk voor een vertegenwoordigende organisatie.”

Ben Otten
Directeur, Otten Machinefabriek B.V.

Gratis demo aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste machine die aansluit bij uw bedrijf.

Het merk Haas

Haas


✔️ Betrouwbare producten
✔️ Breed machineprogramma
✔️ Hoge kwaliteitseisen

Build & Price

Eigen machine samenstellen die volledig past bij uw productieproces? Dat kan nu heel gemakkelijk met de Build & Price tool van Haas. Selecteer één van de machines uit het complete Haas aanbod en voeg de opties toe die u nodig denkt te hebben. Vervolgens krijgt u direct alle prijs- en financieringsinformatie, zonder dat u hoeft te wachten.

Automatisering

Intelligente automatiseringssystemen en –oplossingen kunnen het rendement van uw bewerkingsproces verhogen en de productietijd versnellen. Landré heeft verschillende mogelijkheden op het gebied van automatisering, waardoor u kunt profiteren van enorme voordelen die bijvoorbeeld uw levertijd verkorten en de capaciteit verhogen.

Haas boor-/tapmachine

Haas heeft de boor-/tapmachines zo gemaakt dat ze een hoge snelheid bieden. Het compacte vloeroppervlak levert de mogelijkheid op om de werkvloer zo efficiënt mogelijk in te delen. De tapmachines beschikken over betrouwbare, krachtige spindels die zijn ontworpen en vervaardigd door Haas zelf. De gereedschapwisselaar biedt capaciteit en snelheid om uw cyclustijden te minimaliseren. En de gebruiksvriendelijke besturing van Haas heeft het doel om uw spindel te laten draaien.

Haas

Iedere Haas tapmachine wordt ontworpen om te presteren. Bij de ontwikkeling van de ruwe materialen tot de afgewerkte machine wordt de nadruk door Haas gelegd op kwaliteit. Dit zorgt uiteindelijk voor robuuste, betrouwbare tapmachines met een lange levensduur. Voor de tapmachines de fabriek verlaten worden ze onderworpen aan meer dan 300 kwaliteits- en controletesten, met inbegrip van testdraaien. Zelfs wanneer er niet aan de machine gewerkt wordt loopt deze vooraf geprogrammeerde taken af voor kwaliteitscontrole van nauwkeurigheden en prestaties.

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.

Offerte aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Telefoon
+31 (0)347 329 329

Email
info@landre.nl