Haas DT-1

Compacte boor-/tapmachine die alle freesmogelijkheden biedt

De Haas DT-1 tapmachine biedt u alle freesmogelijkheden en beschikt over een robuust frame. De machinebasis en kolom zijn gemaakt van gietijzer, wat zorgt voor een zeer hoge dempingswaarde. Door het compacte formaat zijn de CNC machines makkelijk naast elkaar te plaatsen, zodat u zo efficiënt mogelijk de werkvloer kunt indelen. De in-line direct aangedreven BT-30 hoofdspil biedt een toerental vanaf 10.000 omw/min en laat gesynchroniseerd tappen toe tot een toerental van 5.000 omw/min. De hoge snelheid van de trommelgereedschapswisselaar zorgt voor een snelle gereedschapswissel. In combinatie met hoge ijlgangen en acceleratie-/deceleratie snelheden op alle assen zorgt dit voor korte cyclustijden.

Gratis demonstratie?

N

Binnen 1 werkdag ingepland

N

Demonstratie op maat

N

Advies over productieproces

Specificaties

N

Bereik X: 508 mm

N

Bereik Y: 406 mm

N

Bereik Z: 394 mm

N

Tafel lengte: 660 mm

N

Tafel breedte: 381 mm

Voordelen machine

De Haas DT-1 is een compacte tapmachine die snelheid en vermogen perfect combineert. Dankzij de gebruiksvriendelijke Haas besturing is de DT-1 eenvoudig te programmeren en bedienen.

De Haas DT-1 is optioneel uit te breiden met de Haas TRT-100, zodat u een 5-assig bewerkingscentrum heeft.

ROI machine

De Haas DT-1 tapmachine is ideaal voor het reduceren van de cyclustijden tijdens het productieproces.

Build & Price

Eigen machine samenstellen die volledig past bij uw productieproces? Dat kan nu heel gemakkelijk met de Build & Price tool van Haas. Selecteer één van de machines uit het complete Haas aanbod en voeg de opties toe die u nodig denkt te hebben. Vervolgens krijgt u direct alle prijs- en financieringsinformatie, zonder dat u hoeft te wachten.

MyHaas

Heeft u een Haas machine of overweegt u er één aan te schaffen? Dan kunt u gebruik maken van het alles-in-één platform: MyHaas. Als Haas machine eigenaar kunt u hiermee uw machinepark beheren en toegang krijgen tot HaasConnect. Wanneer u overweegt een machine aan te schaffen, dan kunt u uw geselecteerde machine opslaan en offertes wijzigen, dupliceren en delen met collega’s.

Waarom Landré?

N

Hoogwaardige, betrouwbare machines

 

N

Klant specifieke oplossingen

 

N

Uitgebreide service en ondersteuning

 

N

Goede prijs/kwaliteit verhouding

 

N

Productspecialisten in eigen huis

 

Bedankt voor de snelle service! Onze machine draait weer top en alle schade is hersteld. We zijn er super blij mee!!

Marc Dalebout
Directeur

De service van Landré is erg goed. Onze machine werd snel geleverd! Bij de installatie kregen we direct een aantal handige tips voor het gebruik van de machine. Top!

Hans Kastels
Productiemanager

Gratis demo aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste machine die aansluit bij uw bedrijf.

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.

Offerte aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Telefoon
+31 (0)347 329 329

Email
info@landre.nl