Tapmachines

Bespaar tijd door te kiezen voor een boor-/tapmachine

Levering en onderhoud van machines voor freesbewerkingen is één van de productgroepen waarin Landré zich met haar kennis en ervaring op de markt onderscheidt, zo ook op het gebied van tapmachines (ook wel boormachines of boor-/tapmachines genoemd). Met ons uitgebreide machine programma bieden wij voor iedere bewerkingsstrategie de beste oplossing, uiteraard afgestemd op uw specifieke productievraag.

Gratis demonstratie?

N

Binnen 1 werkdag ingepland

N

Demonstratie op maat

N

Advies over productieproces

Top 3 tapmachines

Haas DT-1

44.995,-

Hoofdspil
Toerental vanaf
10.000-omw/min

Max. tap snelheid 
5.000 omw/min

Gereedschapwisselaar
20 + 1

Verplaatsingen
508 x 406 x 394 mm

Brochure

Haas DT-2

47.995,-

Hoofdspil
Toerental vanaf
10.000-omw/min

Max. tap snelheid
5.000 omw/min

Gereedschapwisselaar
20 + 1

Verplaatsingen
711 x 406 x 394 mm

Brochure

Haas DM-1

€ 53.995,-

Hoofdspil
Toerental vanaf
10.000-omw/min

Max. tap snelheid
5.000 omw/min

Gereedschapwisselaar
18 + 1

Verplaatsingen
508 x 406 x 394 mm

Brochure

Offerte op maat?

Of meer informatie nodig?
Wij helpen graag bij het vinden van de juiste tapmachine die aansluit
bij uw bedrijf.

Bel ons op:
+31 (0)347 329 329

Bekijk alle tapmachines

Waarom Landré?

N

Hoogwaardige, betrouwbare machines

N

Klant specifieke oplossingen

N

Uitgebreide service en ondersteuning

N

Goede prijs/kwaliteit verhouding

N

Productspecialisten in eigen huis


Bedankt voor de snelle service! Onze machine draait weer top
en alle schade is hersteld. We zijn er super blij mee!!

Marc Dalebout
Directeur

Klantcase Landre - Jelke Attema - Bedrijfsleider PGI B.V.

Landré kijkt naar de behoefte en tonen wat ze kunnen. Er zijn korte lijnen met de servicemonteurs. Het zijn mensen die weten waar ze het over hebben en zelf op de werkvloer staan.

Jelke Attema
Directeur, Presswood Grootkeuken Industrie B.V.

Klantcase Otten Machinefabriek B.V.

“Landré staat bekend als een betrouwbare organisatie. Ze doen geen gekke dingen en dat is erg belangrijk voor een vertegenwoordigende organisatie.”

Ben Otten
Directeur, Otten Machinefabriek B.V.

Gratis demo aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste machine die aansluit bij uw bedrijf.

De beste merken

Haas


✔️ Betrouwbare producten
✔️ Breed machineprogramma
✔️ Hoge kwaliteitseisen

Automatisering

Intelligente automatiseringssystemen en –oplossingen kunnen het rendement van uw bewerkingsproces verhogen en de productietijd versnellen. Landré heeft verschillende mogelijkheden op het gebied van automatisering, waardoor u kunt profiteren van enorme voordelen die bijvoorbeeld uw levertijd verkorten en de capaciteit verhogen.

Hoe werkt een boor-/tapmachine?

Bent u op zoek naar een machine die kan boren en een schroefdraad in een geboord gat kan tappen? Dan maakt u met een tapmachine de juiste keuze. Deze machine is namelijk geschikt voor het maken van een inwendige schroefdraad door middel van tappen. De machine moet hierbij langzaam links- en rechtsom kunnen draaien om tot het gewenste resultaat te komen. Voor een perfect tapresultaat dient het geboorde gat kleiner te zijn dan de buitendiameter van de tap. Landré helpt u graag bij het vinden van de juiste machine, zodat u een zeer nauwkeurige machine vindt die aan alle boor- / en tap verwachtingen zal voldoen.

Toepassingen boor-/tapmachine

Een boor-/tapmachine is een zeer goede aankoop, aangezien u tegen een minimale investering toch kosten en tijd kunt besparen wanneer u veel boor-/tapwerkzaamheden heeft. Daarnaast zijn de boor-/tapmachines vaak compact gebouwd, zodat er meerdere machines naast elkaar geplaatst kunnen worden en u profiteert van een efficiënte indeling van uw werkvloeroppervlak. De machines die Landré aanbiedt zijn daarnaast ook nog eens voorzien van een robuust frame, zodat de dempingswaarde verhoogd wordt. De boor-/tapmachines zijn door deze voordelen perfect geschikt voor de kleine en middelgrote bedrijven die zich bezig houden met het maken van een inwendige schroefdraad. Uiteraard zijn de machines ook naar wens verder uit te breiden, zodat u nog meer bewerkingen kunt verrichten. Deze mogelijkheden spreken wij graag met u door, zodat we op basis van uw wensen en uw bewerkingsproces een advies op maat kunnen geven.

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.

Offerte aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Telefoon
+31 (0)347 329 329

Email
info@landre.nl