OneCNC CAD/CAM software

Haal meer rendement uit uw CNC draai- en freesmachine 

OneCNC CAD/CAM is een marktleider in CAD/CAM systemen voor computerondersteunende programmering van NC-onderdelen. Bij Landré bieden we twee uitgebreide pakketten aan: OneCNC XR8 frezen en OneCNC XR8 draaien. Op deze pagina kunt u meer informatie vinden over deze pakketten.

Gratis demonstratie?

N

Binnen 1 werkdag ingepland

N

Demonstratie op maat

N

Advies over productieproces

Wat is CAD/CAM software van OneCNC?

OneCNC CAD/CAM software (Computer Aided Design en Manufacturing) verwijst naar computersoftware die wordt gebruikt om producten te ontwerpen (CAD) en te produceren (CAM). CAD is het gebruik van computertechnologie voor ontwerp- en ontwerpdocumentatie. CAD/CAM-applicaties worden gebruikt om zowel product- als programmafabricageprocessen te ontwerpen, met name CNC-bewerking. CAM-software gebruikt de modellen en assemblages gemaakt in CAD-software om gereedschapspaden te maken die de machines besturen die de ontwerpen in fysieke delen veranderen. One CNC CAD/CAM-software wordt meestal gebruikt voor de bewerking van prototypen en afgewerkte productiedelen.

 

OneCNC XR8 Mill software bij Landré

OneCNC XR8 Mill

OneCNC frezen biedt een complete reeks oplossingen voor het produceren van onderdelen van 2D / 3D tot meerdere assen. Uw klantenbestand kan automotive, ruimtevaart en medische of consumentenproducten omvatten, OneCNC frezen bevat functionaliteit voor al deze toepassingen.

OneCNC frezen is een volledig geïntegreerde OneCNC CAD/CAM software, het is snel, eenvoudig en productief zonder noodzaak van andere software.

  OneCNC XR8 Lathe software bij Landré

  OneCNC Draaien + C-/Y-as

  OneCNC draaien biedt u een set gereedschappen voor het programmeren, voor het maken van een draadframe of een solide model met de mogelijkheid om CAD-modellen te importeren. OneCNC draaien levert een set basis- en geavanceerde programmeertools, met wizard-aangedreven functionaliteiten.

  Betrouwbare bewerkingsverificatie geeft u het vertrouwen om de meest complexe bewerkingen op uw machine uit te voeren.

  Offerte op maat?

  Of wilt u graag meer informatie? Wij staan voor u klaar, zodat u de juiste softwareoplossing vindt voor uw bedrijf.

  Bel ons op:
  +31 (0)347 329 329

  Contactpersoon Landré | Neem contact met ons op
  Belangrijkste kenmerken

  Hoge snelheid bewerking
  Functieherkenning
  OneCNC Active Cut
  OneCNC 2D basic
  OneCNC 3D basic
  OneCNC 4 assig
  OneCNC 5-assig positioneren
  OneCNC 5-assig simultaan
  OneCNC-simulatie
  OneCNC-ontwerp
  Wizard gedreven CAM
  OneCNC Industry 4.0

  Belangrijkste kenmerken

  Hoge snelheid draaien
  Ondersteuning voor smeden en gieten
  Efficiënte bewerkingen
  OneCNC 2 Assig
  OneCNC C-as moduul
  OneCNC C-/Y-as moduul
  OneCNC-simulatie
  OneCNC-ontwerp
  Wizard gedreven CAM
  OneCNC Industry 4.0

  Waarom Landré?

  N

  Hoogwaardige, betrouwbare machines

  N

  Klant specifieke oplossingen

  N

  Uitgebreide service en ondersteuning

  N

  Goede prijs/kwaliteit verhouding

  N

  Productspecialisten in eigen huis

  Klantquote RP2 HP printer - Landré
  De aanschaf van onze HP machine is goed verlopen door de open en duidelijke communicatie met Landré. De aflevering en inbedrijfname zijn perfect volgens de afspraken uitgevoerd. De onvermijdelijke opstart problemen zijn steeds door Landré, samen met HP, correct en naar tevredenheid opgelost.

  Ron Klauss
  Directeur

  Klantquote over de service van Landré

  Wij hebben de service van Landré als positief ervaren. Onze machine werd snel geleverd! Bij de installatie kregen we direct een aantal handige tips voor het gebruik van de machine. Top!

  Hans Kastels
  Productiemanager

  Gratis demo aanvragen

  Wij helpen graag bij het vinden van de juiste machine die aansluit bij uw bedrijf.

  De beste merken

  OneCNC

  Logo OneCNC - Softwareoplossingen - Landré
  ✔️ High-performance
  ✔️ Voortdurende ontwikkeling
  ✔️ Krachtige CAD/CAM

  OneCNC Frezen + meerdere assen

  • Complete combinatie oplossing met de kracht van CAD, met CAM in een volledig geïntegreerd CNC-programma en met product simulatie controle.
  • Importeren van standaard bestandtypen, zoals STEP IGES, Parasolid, SAT, VDA-FS. Solidworks (.sldrt), Rhino, DWG en DXF, voor een professionele communicatie met uw klanten.
  • Ontworpen voor de CNC-machines met functionaliteit om verspaningssnelheden te maximaliseren en het verstrekken van hoge kwaliteit afwerking.
  • Zorgt voor efficiënte bewerkingen die het gereedschap optimaal belasten en de standtijd van het gereedschap verhogen.
  • Hoge snelheid frezen (HSM), het voorkomen van gereedschapbreuk en het minimaliseren van slijtage.
  • Bewerkingen ten behoeve van een uitstekende afwerkingskwaliteit, waardoor producten compleet van de machine komen, zonder handmatige nabewerkingen.
  • Mogelijkheid tot 5-assig simultaan bewerken.

  OneCNC Draaien + C-/Y-as

  • Complete combinatie oplossing met de kracht van CAD, met CAM in een volledig geïntegreerd CNC-programma en met product simulatie controle.
  • Importeren van standaard bestandstypen, zoals STEP IGES, Parasolid, SAT, VDA-FS, Solidworks (.sldprt), Rhino, DWG en DXF, voor een vlotte communicatie met uw klanten.
  • Ontworpen voor de CNC-machines met functionaliteit om verspaningssnelheden te maximaliseren en om een hoge kwaliteit afwerking te bereiken.  
  • Zorgt voor efficiënte bewerkingen die het gereedschap optimaal belasten en de standtijd van het gereedschap verhogen. 
  • Machine wordt beter benut door continue productie met weinig tot geen wachttijd voor het programmeren.
  • Bewerkingen ten behoeve van een uitstekende afwerkingskwaliteit, waardoor producten compleet van de machine komen, zonder handmatige nabewerkingen. 

  Onze services

  Complete oplossingen

  Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

  Trainingen en opleidingen

  De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

  Service en onderhoud

  Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.