Haas UMC-750

Optimale vrijheid om complexe producten te bewerken

Met de Haas UMC-750, een universeel 5-assig bewerkingscentrum, maakt u de volgende stap. Het verticale bewerkingscentrum biedt u namelijk optimale vrijheid bij het bewerken van complexe producten. Op basis van de betrouwbare Haas componenten heeft de UMC-750 een groot werkbereik gecombineerd met een ronde Haas draai-/kantel Trunnion tafel van 500 mm met standaard T-sleuven, precisie centrumboring, +35/-110 graden kantelbereik en 360 graden rotatie.

Gratis demonstratie?

N

Binnen 1 werkdag ingepland

N

Demonstratie op maat

N

Advies over productieproces

Specificaties

N

Bereik X: 762 mm

N

Bereik Y: 508 mm

N

Bereik Z: 508 mm

N

Hoofdspindel toerental: vanaf 8.100 omw/min

N

Gereedschapwisselaar: 30 + 1

Voordelen machine

De eenvoudig te bedienen Haas besturing op de UMC-750 kent tal van praktische features, zoals ToolLifeManagement en ProgramOptimizer. Speciaal voor de UMC-750 zijn ook nog de DynamicWorkOffset en ToolCenterPointCompensation ontwikkeld. Allemaal standaard inbegrepen!

ROI machine

De Haas UMC-750 is door de krachtige hoofdspilaandrijving van standaard 22,4 kW en optioneel 10.000 omw/min uitermate geschikt voor een zeer breed werkgebied.

De Haas UMC-750SS heeft een spil van 12.000 omw/min, optioneel tot 15.000 omw/min (HSK-A63 tevens optioneel).

Build & Price

Eigen machine samenstellen die volledig past bij uw productieproces? Dat kan nu heel gemakkelijk met de Build & Price tool van Haas. Selecteer één van de machines uit het complete Haas aanbod en voeg de opties toe die u nodig denkt te hebben. Vervolgens krijgt u direct alle prijs- en financieringsinformatie, zonder dat u hoeft te wachten.

MyHaas

Heeft u een Haas machine of overweegt u er één aan te schaffen? Dan kunt u gebruik maken van het alles-in-één platform: MyHaas. Als Haas machine eigenaar kunt u hiermee uw machinepark beheren en toegang krijgen tot HaasConnect. Wanneer u overweegt een machine aan te schaffen, dan kunt u uw geselecteerde machine opslaan en offertes wijzigen, dupliceren en delen met collega’s.

Waarom Landré?

N

Hoogwaardige, betrouwbare machines

 

N

Klant specifieke oplossingen

 

N

Uitgebreide service en ondersteuning

 

N

Goede prijs/kwaliteit verhouding

 

N

Productspecialisten in eigen huis

 

Wij zijn ongeveer 3 jaar geleden in contact gekomen met Landré. Wij waren meteen gecharmeerd door de transparantie waarmee Landré te werk gaat. Wij hebben ondertussen al 4 machines gekocht bij hen en zijn zeer tevreden over zowel Landré als Haas.

Michael Bos
Bedrijfsleider, Teamworks BV

Bedankt voor de snelle service! Onze machine draait weer top en alle schade is hersteld. We zijn er super blij mee!!

Marc Dalebout
Directeur

Gratis demo aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste machine die aansluit bij uw bedrijf.

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.

Offerte aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Telefoon
+31 (0)347 329 329

Email
info@landre.nl