Haas UMC-500

Verminder insteltijden en verhoog nauwkeurigheid

5-assig bewerken is een effectief middel om de insteltijd te verminderen en de nauwkeurigheid te verhogen voor meerzijdige en complexe werkstukken. De kortere verplaatsingen en compacte stelvlakken van de universele Haas UMC-500 serie bewerkingscentra zorgen ervoor dat het de perfecte oplossing is voor 3+2 bewerkingen en gelijktijdige 5-assige bewerking van kleinere werkstukken.

Gratis demonstratie?

N

Binnen 1 werkdag ingepland

N

Demonstratie op maat

N

Advies over productieproces

Vanaf € 112.995,-

Specificaties

N

Bereik X: 610 mm

N

Bereik Y: 406 mm

N

Bereik Z: 406 mm

N

Spil: Krachtige in-line direct aangedreven spil

N

Gereedschapwisselaar: 30 + 1 (aan zijkant bevestigd)

N

Incl. 20 bar koeling door spindel, spanentransporteur en 10.000 omw/min

Voordelen machine

De Haas UMC-500 combineert de 5e as mogelijkheden van onze toonaangevende UMC-750 met de ontwerpverbeteringen van onze grotere UMC-1000 om een krachtige 5e as-oplossing te creëren met een stelvlak die net iets groter is dan een VF-2.

De UMC-500 is verder voorzien van een aan de zijkant bevestigde gereedschapswisselaar met een grote capaciteit en heeft een Renishaw draadloos, intuïtief tastersysteem.

Ontwerp machine

  • Cycloïdale roterende aandrijvingen
  • Lichtere gebruikersdeur
  • Aan de voorkant gemonteerd bedieningspaneel
  • Gemakkelijk toegankelijke functies voor gebruikersgemak
  • Groter zijvenster
  • Stijvere basisbehuizing
  • Standaard verrijdbare koelmiddeltank

Build & Price

Eigen machine samenstellen die volledig past bij uw productieproces? Dat kan nu heel gemakkelijk met de Build & Price tool van Haas. Selecteer één van de machines uit het complete Haas aanbod en voeg de opties toe die u nodig denkt te hebben. Vervolgens krijgt u direct alle prijs- en financieringsinformatie, zonder dat u hoeft te wachten.

MyHaas

Heeft u een Haas machine of overweegt u er één aan te schaffen? Dan kunt u gebruik maken van het alles-in-één platform: MyHaas. Als Haas machine eigenaar kunt u hiermee uw machinepark beheren en toegang krijgen tot HaasConnect. Wanneer u overweegt een machine aan te schaffen, dan kunt u uw geselecteerde machine opslaan en offertes wijzigen, dupliceren en delen met collega’s.

Waarom Landré?

N

Hoogwaardige, betrouwbare machines

 

N

Klant specifieke oplossingen

 

N

Uitgebreide service en ondersteuning

 

N

Goede prijs/kwaliteit verhouding

 

N

Productspecialisten in eigen huis

 

Wij zijn ongeveer 3 jaar geleden in contact gekomen met Landré. Wij waren meteen gecharmeerd door de transparantie waarmee Landré te werk gaat. Wij hebben ondertussen al 4 machines gekocht bij hen en zijn zeer tevreden over zowel Landré als Haas.

Michael Bos
Bedrijfsleider, Teamworks BV

Bedankt voor de snelle service! Onze machine draait weer top en alle schade is hersteld. We zijn er super blij mee!!

Marc Dalebout
Directeur

Gratis demo aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste machine die aansluit bij uw bedrijf.

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.

Offerte aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Telefoon
+31 (0)347 329 329

Email
info@landre.nl