Haas UMC-1000

Verhoog de nauwkeurigheid en productiviteit

De Haas UMC-1000 is een universeel bewerkingscentrum met dezelfde bewezen prestaties als onze populaire UMC-750, maar met grotere verplaatsingen en een grotere tafel. Hierdoor is het de ideale oplossing voor 3+2 bewerkingen en gelijktijdige 5-assige bewerkingen van grote werkstukken. Door 5-assig te bewerken bent u in staat om de insteltijd te verminderen en de nauwkeurigheid voor meerzijdige en complexe werkstukken te verhogen. De UMC-1000 is de perfecte keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een eenvoudig te gebruiken 5-assige machine voor grotere werkstukken.

Gratis demonstratie?

N

Binnen 1 werkdag ingepland

N

Demonstratie op maat

N

Advies over productieproces

Specificaties

N

Bereik X: 1.016 mm

N

Bereik Y: 635 mm

N

Bereik Z: 635 mm

N

Spil: Krachtige in-line direct aangedreven spil

N

Gereedschapwisselaar: 30 + 1 (aan zijkant bevestigd)

N

Incl. draadloos intuïtief tastersysteem

 

Voordelen machine

In vergelijking met de UMC-750 biedt de nieuwste Haas UMC-1000 een aantal verbeteringen, waaronder:

  • Cycloïdale roterende aandrijvingen;
  • Lichtere gebruikersdeur;
  • Aan de voorkant gemonteerd bedieningspaneel;
  • Gemakkelijke toegankelijke functies voor extra gebruikersgemak;
  • Groter zijvenster;
  • Stijvere behuizing.

 

Ontwerp machine

De Haas UMC-1000 heeft een stijve en compacte behuizing die snijprestaties verbeterd en het mogelijk maakt om gebruik te maken van de standaard 208 liter oprolbare koelmiddeltank (voor eenvoudige reiniging en onderhoud). Een koelmiddeltank van 360 liter is bij deze machine optioneel. Beide tanks zijn in staat om opties voor olieafschuimer en koelmiddel bijvullen te accepteren, zodat u de mogelijkheid heeft om uw productiviteit nog verder te verhogen.

Build & Price

Eigen machine samenstellen die volledig past bij uw productieproces? Dat kan nu heel gemakkelijk met de Build & Price tool van Haas. Selecteer één van de machines uit het complete Haas aanbod en voeg de opties toe die u nodig denkt te hebben. Vervolgens krijgt u direct alle prijs- en financieringsinformatie, zonder dat u hoeft te wachten.

MyHaas

Heeft u een Haas machine of overweegt u er één aan te schaffen? Dan kunt u gebruik maken van het alles-in-één platform: MyHaas. Als Haas machine eigenaar kunt u hiermee uw machinepark beheren en toegang krijgen tot HaasConnect. Wanneer u overweegt een machine aan te schaffen, dan kunt u uw geselecteerde machine opslaan en offertes wijzigen, dupliceren en delen met collega’s.

Waarom Landré?

N

Hoogwaardige, betrouwbare machines

 

N

Klant specifieke oplossingen

 

N

Uitgebreide service en ondersteuning

 

N

Goede prijs/kwaliteit verhouding

 

N

Productspecialisten in eigen huis

 

Wij zijn ongeveer 3 jaar geleden in contact gekomen met Landré. Wij waren meteen gecharmeerd door de transparantie waarmee Landré te werk gaat. Wij hebben ondertussen al 4 machines gekocht bij hen en zijn zeer tevreden over zowel Landré als Haas.

Michael Bos
Bedrijfsleider, Teamworks BV

Bedankt voor de snelle service! Onze machine draait weer top en alle schade is hersteld. We zijn er super blij mee!!

Marc Dalebout
Directeur

Gratis demo aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste machine die aansluit bij uw bedrijf.

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.

Offerte aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Telefoon
+31 (0)347 329 329

Email
info@landre.nl