Haas Super Mini Mill

Minimaliseer uw cyclustijden

In de Haas Super Mini Mill vindt u een voordelige oplossing voor het bewerken van kleine werkstukken, waarbij u de mogelijkheden heeft van een groot bewerkingscentrum. De Super Mini Mill is uitermate geschikt voor scholen, startende ondernemers of als overgang naar CNC bewerken. Tegelijkertijd vormen ze een waardevolle toevoeging voor werkplaatsen met beperkte ruimte die een nabewerkingsmachine of een extra spil nodig hebben.

Gratis demonstratie?

N

Binnen 1 werkdag ingepland

N

Demonstratie op maat

N

Advies over productieproces

Specificaties

N

Geschikt voor lichte en middelzware freesbewerkingen

 

N

Eigenschappen van een groot bewerkingscentrum

 

N

Capaciteit en snelheid om cyclustijden te verkorten

 

N

Gemaakt om efficiënt te verspanen

 

De voordelen van de Haas Super Mini Mill

In vergelijking met de standaard Mini Mill is de Haas Super Mini Mill uitgerust met een snellere gereedschapwisselaar, snellere spil en hogere ijlgangen. Zo bieden de Super Mini Mill’s standaard 10.000 omw/min. gecombineerd met een uiterst snelle gereedschapwissel, wat zorgt voor een geoptimaliseerde productie-uitvoer en verbeterde werkstukafwerkingen. Daarnaast heeft de machine een zeer compact formaat, waardoor u ruimte bespaart op de werkvloer.

Het compacte bewerkingscentrum heeft de capaciteit en snelheid om uw cyclustijden te verkorten en dat allemaal binnen uw budget. De gunstige prijs maakt de Super Mini Mill namelijk nog eens extra aantrekkelijk.

Efficiënt verspanen

De Haas Super Mini Mill is voorzien van de snelle en slimme Haas besturing en diverse geavanceerde functies, welke als doel hebben om uw spil te laten draaien en efficiënt te verspanen. De zeer populaire Haas Mini Mill serie met klein stelvlak is de afgelopen jaren succesvol gebleken in zowel kleine als grote werkplaatsen. Tevens bent u bij ons verzekerd van de beste service. Dankzij onze speciale Haas afdeling en de door Haas opgeleide service monteurs kunnen wij u de state-of-the-art service aanbieden bij de Haas Super Mini Mill. Met de grote voorraad aan service- en onderhoudsonderdelen en het snelle distributiecentrum in Antwerpen hebben wij ook snel toegang tot de benodigde onderdelen. Hierdoor kunnen wij u snel helpen, zodat u zo efficiënt mogelijk kunt (blijven) verspanen.

Build & Price

Eigen machine samenstellen die volledig past bij uw productieproces? Dat kan nu heel gemakkelijk met de Build & Price tool van Haas. Selecteer één van de machines uit het complete Haas aanbod en voeg de opties toe die u nodig denkt te hebben. Vervolgens krijgt u direct alle prijs- en financieringsinformatie, zonder dat u hoeft te wachten.

MyHaas

Heeft u een Haas machine of overweegt u er één aan te schaffen? Dan kunt u gebruik maken van het alles-in-één platform: MyHaas. Als Haas machine eigenaar kunt u hiermee uw machinepark beheren en toegang krijgen tot HaasConnect. Wanneer u overweegt een machine aan te schaffen, dan kunt u uw geselecteerde machine opslaan en offertes wijzigen, dupliceren en delen met collega’s.

Waarom Landré?

N

Hoogwaardige, betrouwbare machines

 

N

Klant specifieke oplossingen

 

N

Uitgebreide service en ondersteuning

 

N

Goede prijs/kwaliteit verhouding

 

N

Productspecialisten in eigen huis

 

Bedankt voor de snelle service! Onze machine draait weer top en alle schade is hersteld. We zijn er super blij mee!!

Marc Dalebout
Directeur

Ik wil het hele team een dikke duim geven voor de uitmuntende service. Sjaak heeft me super geholpen via de telefoon en mijn probleem opgelost. Nogmaals een hele dikke prima aan het hele team van Landré!

Henk Heins
Eigenaar Autoschade Heins

Gratis demo aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste machine die aansluit bij uw bedrijf.

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.

Offerte aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Telefoon
+31 (0)347 329 329

Email
info@landre.nl