Haas MiniMill

Voordelige oplossing voor de bewerking van kleine werkstukken

Het vervaardigen van een kleine serie op een (te) grote machine kan inefficiënt en zelfs onrendabel zijn. De Haas MiniMill bewerkingscentra bieden een voordelige oplossing voor de bewerking van kleine werkstukken met de mogelijkheden van een grote machine. Ideaal voor scholen, startende ondernemers of als overgang naar CNC-bewerken. Tegelijkertijd vormen ze een waardevolle aanvulling voor werkplaatsen met beperkte ruimte die een nabewerkingsmachine of een extra spil nodig hebben.

Gratis demonstratie?

N

Binnen 1 werkdag ingepland

N

Demonstratie op maat

N

Advies over productieproces

Home » Verspaning » Freesmachines » Verticale freesmachines » Haas Minimill

Vanaf € 20.995,-

Specificaties

N

Perfect voor middelzware en licht freesbewerkingen

 
N

Spaart ruimte

 
N

In 2 bouwgrootte beschikbaar

 

Voordelen machine

De SK-40 hoofdspil is perfect voor middelzware en lichte freesbewerkingen en nabewerkingen, dankzij de geringe afmetingen spaart de machine ruimte uit en is ze tegelijkertijd gunstig in aanschaf.

De MiniMill-serie is er in 2 bouwgrootte en naast de basis uitvoering bieden de SuperMiniMill’s standaard 10.000 omw/min gecombineerd met een uiterst snelle gereedschapwissel.

Service support

Met een speciale Haas afdeling en de door Haas opgeleide service monteurs kunnen wij de Haas state-of-the-art service aanbieden. 

Met een grote voorraad aan service- en onderhouds onderdelen en het snelle distributiecentrum in Antwerpen hebben we snel toegang tot de benodigde onderdelen. 

Waarom Landré?

N

Hoogwaardige, betrouwbare machines

 
N

Klant specifieke oplossingen

 
N

Uitgebreide service en ondersteuning

 
N

Goede prijs/kwaliteit verhouding

 
N

Productspecialisten in eigen huis

 

Bedankt voor de snelle service! Onze machine draait weer top en alle schade is hersteld. We zijn er super blij mee!!

Marc Dalebout
Directeur

De service van Landré is erg goed. Onze machine werd snel geleverd! Bij de installatie kregen we direct een aantal handige tips voor het gebruik van de machine. Top!

Hans Kastels
Productiemanager

Gratis demo aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste machine die aansluit bij uw bedrijf.

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.

Offerte aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Telefoon
+31 (0)347 329 329

Email
info@landre.nl