Haas Mini Mill 2

Betaalbare oplossing voor het bewerken van kleine werkstukken

Met de Haas Mini Mill 2 haalt u een compact bewerkingscentrum in huis die zeer geschikt is voor het bewerken van kleine werkstukken in een compact pakket met uitgebreide functies. In vergelijking met de standaard Mini Mill biedt de Mini Mill 2 dezelfde combinatie van een klein stelvlak, volledige CNC mogelijkheden en een betaalbare prijs, maar met langere verplaatsingen. Wilt u een eerste stap zetten op het gebied van CNC bewerkingen? Dan is deze machine zeer geschikt. Daarnaast is het bewerkingscentrum ook interessant voor scholen en start-ups. De Mini Mill 2 is een perfecte toevoeging voor bedrijven die een machine zoeken voor nabewerkingen of een extra spil nodig hebben op een plek waar de ruimte beperkt is.

Gratis demonstratie?

N

Binnen 1 werkdag ingepland

N

Demonstratie op maat

N

Advies over productieproces

Specificaties

N

Perfect voor middelzware en lichte freesbewerkingen

 

N

Kenmerken van een grote machine

 

N

Economische oplossing voor kleine werkstukken

 

N

Compact stelvlak met langere verplaatsingen

 

Voordelen machine

De SK-40 hoofdspil is perfect voor middelzware en lichte freesbewerkingen en nabewerkingen. Dankzij de geringe afmetingen spaart de machine ruimte uit en is ze tegelijkertijd gunstig in aanschaf.

De Mini Mill serie is er in 2 bouwgroottes (Mini Mill en Mini Mill 2) en naast de basis uitvoering bieden de Super Mini Mill’s standaard 10.000 omw/min. gecombineerd met een uiterst snelle gereedschapwissel.

Service support

Met een speciale Haas afdeling en de door Haas opgeleide service monteurs kunnen wij de Haas state-of-the-art service aanbieden. 

Met een grote voorraad aan service- en onderhouds onderdelen en het snelle distributiecentrum in Antwerpen hebben we snel toegang tot de benodigde onderdelen. 

Build & Price

Eigen machine samenstellen die volledig past bij uw productieproces? Dat kan nu heel gemakkelijk met de Build & Price tool van Haas. Selecteer één van de machines uit het complete Haas aanbod en voeg de opties toe die u nodig denkt te hebben. Vervolgens krijgt u direct alle prijs- en financieringsinformatie, zonder dat u hoeft te wachten.

MyHaas

Heeft u een Haas machine of overweegt u er één aan te schaffen? Dan kunt u gebruik maken van het alles-in-één platform: MyHaas. Als Haas machine eigenaar kunt u hiermee uw machinepark beheren en toegang krijgen tot HaasConnect. Wanneer u overweegt een machine aan te schaffen, dan kunt u uw geselecteerde machine opslaan en offertes wijzigen, dupliceren en delen met collega’s.

Waarom Landré?

N

Hoogwaardige, betrouwbare machines

 

N

Klant specifieke oplossingen

 

N

Uitgebreide service en ondersteuning

 

N

Goede prijs/kwaliteit verhouding

 

N

Productspecialisten in eigen huis

 

Bedankt voor de snelle service! Onze machine draait weer top en alle schade is hersteld. We zijn er super blij mee!!

Marc Dalebout
Directeur

Ik wil het hele team een dikke duim geven voor de uitmuntende service. Sjaak heeft me super geholpen via de telefoon en mijn probleem opgelost. Nogmaals een hele dikke prima aan het hele team van Landré!

Henk Heins
Eigenaar Autoschade Heins

Gratis demo aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste machine die aansluit bij uw bedrijf.

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.

Offerte aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Telefoon
+31 (0)347 329 329

Email
info@landre.nl