Toyoda horizontale freesmachines

Nauwe toleranties, superieure snelheid en topprestaties

Toyoda horizontale freesmachines staan bekend om superieure prestaties. De ultramoderne bewerkingscentra dragen bij aan een efficiënt en uiterst nauwkeurig bewerkingsproces. Daarnaast bieden ze toonaangevende snelheid, stijfheid en nauwkeurigheid om werkplaatsen productief te houden. Met een eersteklas ontwerp, gebruiksvriendelijke bedieningselementen en de onovertroffen technologie levert Toyoda de perfecte horizontale freesmachine met de hoogst mogelijke precisie en de beste prestaties.

Gratis demonstratie?

N

Binnen 1 werkdag ingepland

N

Demonstratie op maat

N

Advies over productieproces

Top 3 Toyoda horizontale freesmachines

Toyoda FH-J serie

€ 306.000,-

Hoofdspil
Toerental max 15.000-omw/min

Palletgrootte
400 en 500 mm

IJlgang
60 m/min

 
Brochure

Toyoda FA-S serie

€ 332.000,-

Hoofdspil
Toerental max 6.000-omw/min

Palletgrootte
630, 800 en 1.000 mm

IJlgang
24 of 36 m/min

 
Brochure

Toyoda FH-SX serie

€ 391.000,-

Hoofdspil
Toerental max 6.000-omw/min

Palletgrootte
500, 630, 800, 1.000 en 1.250 mm

IJlgang
60 m/min

Brochure

Offerte op maat?

Of meer informatie nodig?
Wij helpen graag bij het vinden van de juiste Toyoda horizontale freesmachine die aansluit bij uw bedrijf.

Bel ons op:
+31 (0)347 329 329

Bekijk alle Toyoda horizontale freesmachines

Waarom Landré?

N

Hoogwaardige, betrouwbare machines

N

Klant specifieke oplossingen

N

Uitgebreide service en ondersteuning

N

Goede prijs/kwaliteit verhouding

N

Productspecialisten in eigen huis


Bedankt voor de snelle service! Onze machine draait weer top
en alle schade is hersteld. We zijn er super blij mee!!

Marc Dalebout
Directeur

Klantcase Landre - Jelke Attema - Bedrijfsleider PGI B.V.

Landré kijkt naar de behoefte en tonen wat ze kunnen. Er zijn korte lijnen met de servicemonteurs. Het zijn mensen die weten waar ze het over hebben en zelf op de werkvloer staan.

Jelke Attema
Directeur, Presswood Grootkeuken Industrie B.V.

Klantcase Otten Machinefabriek B.V.

“Landré staat bekend als een betrouwbare organisatie. Ze doen geen gekke dingen en dat is erg belangrijk voor een vertegenwoordigende organisatie.”

Ben Otten
Directeur, Otten Machinefabriek B.V.

Gratis demo aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste machine die aansluit bij uw bedrijf.

Het merk Toyoda

Toyoda


✔️ Superieure snelheid en prestaties
✔️ Capaciteit verhogend
✔️ Ergonomische ontwerpen

Software

3Met de juiste software kunt u het maximale resultaat halen uit uw machinepark. Landré heeft met deze reden ook een zeer uitgebreid programma software modules voor bedrijven die zich bezig houden met maatwerkoplossingen. Voor iedere bewerking kunnen wij een geschikt softwarepakket leveren en u voorzien van professionele ondersteuning.

Automatisering

Intelligente automatiseringssystemen en –oplossingen kunnen het rendement van uw bewerkingsproces verhogen en de productietijd versnellen. Landré heeft verschillende mogelijkheden op het gebied van automatisering, waardoor u kunt profiteren van enorme voordelen die bijvoorbeeld uw levertijd verkorten en de capaciteit verhogen.

Toyoda horizontale freesmachines

Toyoda begrijpt dat nauwe toleranties, superieure snelheid en topprestaties belangrijke onderwerpen zijn tijdens het bewerkingsproces. Met die reden hebben ze kwalitatief hoogwaardige freesmachines met geavanceerde technologie ontwikkeld die aan alle eisen voldoen. Elk detail van de horizontale freesmachine wordt zorgvuldig overwogen, van de solide gietijzeren basis tot het gebruiksvriendelijke ergonomische ontwerp. Op deze manier wordt ervoor gezorgd dat de machines een perfecte bijdrage kunnen leveren aan de optimalisatie van uw bewerkingsproces. Alle machines worden gekenmerkt door hoge dynamische eigenschappen, maximale stijfheid en productiviteit.

Toyoda

Toyoda horizontale freesmachines bieden snelheid, kracht en capaciteit en voldoen aan alle verwachtingen op het gebied van kwaliteit en precisie. Dankzij Toyoda’s gepatenteerde vervangbare spindelconus wordt de uptime verhoogd en blijft de productie in beweging. Hierdoor kunt u direct de conus wisselen en de productie hervatten, in plaats van de hele spindel te vervangen. Toyoda’s gepatenteerde thermische verplaatsingssensoren compenseren warmte-uitzetting van de kogelomloopspillen tijdens de bewerking. Deze technologie zorgt ervoor dat u altijd gegarandeerd bent van ultra hoge toleranties.  

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.

Offerte aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Telefoon
+31 (0)347 329 329

Email
info@landre.nl