Toyoda FA-S serie

Voor zware en nauwkeurige verspaning

De FA-S serie is een krachtig horizontaal bewerkingscentrum voor zware en nauwkeurige verspaning. Uitgevoerd met blokgeleiding en bouwwijze waar de kolom in de z-as beweegt. De FA-S serie is een high-speed horizontaal bewerkingscentrum met een 6.000 omw/min hoofdspindel, met de optie van een 15.000 omw/min hoofdspindel. Deze machine heeft een dubbele kogelomloopspindel aandrijving op de Y- as.

Gratis demonstratie?

N

Binnen 1 werkdag ingepland

N

Demonstratie op maat

N

Advies over productieproces

vanaf  € 332.000,-

Specificaties

N

Stabiliteit gegarandeerd

 
N

Standaard geleverd met een 30 kW spindel (45 kW optioneel)

 
N

6.000 omw/min hoofdspindel

 
N

Met versnellingsbak

 

Voordelen serie

Stabiliteit gegarandeerd. De FA-serie wordt standaard geleverd met een 30 kW, optioneel 45 kW, 6.000 omw/min hoofdspindel eventueel met tandwielkast voor maximaal koppel. Daarnaast ook de mogelijkheid van een 30 kW, 15.000 omw/min hoofdspindel. 

Productie in beweging

Verhoog de uptime en houdt de productie in beweging met Toyoda’s gepatenteerde vervangbare spilconus. In plaats van het vervangen van de hele spindel, wissel de conus uit en hervat de productie.

Toyoda’s gepatenteerde voorspanningen op de lagers maakt dat frezen per direct mogelijk is. Er is geen opwarmtijd nodig. Met dezelfde technologie kunnen Toyoda’s 24/7 draaien, nooit meer zorgen maken over oververhitting tijdens de productie.

Waarom Landré?

N

Hoogwaardige, betrouwbare machines

 
N

Klant specifieke oplossingen

 
N

Uitgebreide service en ondersteuning

 
N

Goede prijs/kwaliteit verhouding

 
N

Productspecialisten in eigen huis

 

Bedankt voor de snelle service! Onze machine draait weer top en alle schade is hersteld. We zijn er super blij mee!!

Marc Dalebout
Directeur

De service van Landré is erg goed. Onze machine werd snel geleverd! Bij de installatie kregen we direct een aantal handige tips voor het gebruik van de machine. Top!

Hans Kastels
Productiemanager

Gratis demo aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste machine die aansluit bij uw bedrijf.

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.

Offerte aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Telefoon
+31 (0)347 329 329

Email
info@landre.nl